Prodejna Ráj sýrů v OC Krakov se stala 5.pobočkou společnosti v Praze. Celkově jich provozuje 24 v ČR i na Slovensku.
Pátek
13.12.2013
V pražském obchodním centru Krakov se objevila 24. pobočka franchisového konceptu Ráj sýrů. A dělá mu radost.
 

Že lidé mají mlsné jazýčky, napovídá úspěch franchisového konceptu Ráj sýrů. Ten letos slaví mezník 100 tun prodaných sýrů ve svých prodejnách a velkoobchodu. V listopadu pro zákazníky otevřel kiosek v nově otevřeném pražském obchodním centru Krakov. „Tato prodejna se hned po otevření těší velkého zájmu a převyšuje průměr, který jsme čekali,“ dodává majitel franchisové licence Ráj sýrů Martin Lopušný.

Hektické dny před Vánoci slouží firmám i k tomu, aby rekapitulovaly výsledky uplynulého roku. Společnost Ráj sýrů si letošní rok chválí. „Podařilo se nám hodně zajímavých obchodů, ať hovoříme o nových prodejnách či velkoobchodních příležitostech. V jednání máme minimálně dalších 10 obchodních partnerů,“ říká Martin Lopušný. Aktuálně se v ČR a na Slovensku nachází 24 franchisových prodejen.

Zdaru Ráje sýrů si všimli i za hranicemi a společnost vede už delší dobu jednání se zahraničními partnery. „Z důvodu mlčenlivosti nemohu být stále konkrétní,“ vysvětluje Martin Lopušný s tím, že mimo expanzi plánuje i novinky v oblasti nových produktů. První překvapení pro zákazníky už firma chystá na přelomu března a dubna příštího roku.