Specifický koncept

Speciality z masného plemena skotu Aberdeen-Angus nabízí gastronomický koncept Angus Burger. Značka, která vznikla v Plzni, se zatím rozvíjí v tomto městě prostřednictvím pobočky v obchodním centru Olympia a 2 restaurací. Před dvěma lety firma Angus grill meat, která se o značku Angus Burger stará, měla i franšízanta. S ním však na základě jeho špatného chování rozvázala smlouvu. Franšízovému rozvoji se však nebrání.
Společnost se zaměřila především na rozvoji restaurací než fastfoodových poboček. Minulý rok otevřela druhé restaurační zařízení Angus Grill Restaurant v Plzni. „Je to po pobočce Angus Steak House druhá restaurace zaměřená na nabídku angus masa. Rádi bychom otevřeli další, pokud se objeví vhodný prostor,“ dodává jednatelka firmy Pavlína Silovská.
I přesto, že na typ fastfoodových jednotek se firma spíše nezaměřuje, rozvoji v tomto ohledu se nebrání. „Pokud se najde vhodný franšízant, který by chtěl provozovat svou vlastní fastfoodovou pobočku, nebráníme se vzájemné spolupráci,“ dodává Pavlína Silovská s tím, že na principu rychlého občerstvení funguje pobočka v OC Olympia v Plzni. Tu řídí firma sama a do dalších obchodních center vlastními silami jít zatím nechce.
Důvodem, proč společnost sama nechce směřovat do obchodních center, je ojedinělost konceptu Anhus Burger. Zákazníci, kteří si maso oblíbili, totiž nenavštěvují ostatní fastfoody a preferují především restaurační zařízení. Fastfoody tak nechává na případných franšízantech.

PŘEČTI ČLÁNKY

Franšízová síť s více než 200 pobočkami se úspěšně rozvíjí v zemích Evropy. Aktuálně hledá dlouhodobé partnery pro vstup na český trh.
Franšízová síť UGO sází na inovace, vyváženou nabídku a partnery zapojené do každodenního provozu. Růst obratu o 160 % odráží stabilní rozvoj sítě.
Jak si vede Coffeeshop Company od doby, co si vzala vedení nazpět centrála ve Vídni? Díky nižším nákladům chce oslovit nové franšízanty a rozšířit síť v zemích V4.
Food trucky představují nový evropský trend. Rozmach těchto franšíz probíhá i v Česku. Jak je to s investičními náklady a zahájením vlastního podnikání s mobilním občerstvením?
Franšízový koncept BodyBody spojuje moderní technologie a zdravý životní styl. Zájemcům otevírá možnost rozjet vlastní studio i v menších městech.
Nejčtenější

Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
Značka DepilConcept staví na opakované návštěvnosti a šetrné depilaci bez bolesti. Salony má už v Praze, Brně i Zlíně a dále roste.
„Prodávající by měl oslovovat kolemjdoucí a být přátelským průvodcem prodejem. Na tom je náš byznys postavený,“ říká master-franšízant Tiroler pro ČR Adam Červenka.
Aktuální dění kolem McDonald´s a KFC ukazuje, že potenciál pro rozvoj mají menší města se strategickou polohou. Ve Znojmě nedávno otevřeli pobočky hned vedle sebe.
Opustila kancelář, aby se naplno věnovala vzdělávání. Dnes Veronika Bubeníková vede úspěšnou pobočku Školy Populo v Olomouci a pomáhá dětem i dospělým k lepším výsledkům.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...