gastronomie

gastronomie | 17.02.2020

S franšízantem musíme najít společnou řeč

Letos se chceme více zaměřit na rozvoj poboček typu Express, říká Patrik Habart, majitel franšízového konceptu Hadog Burgers.

Letos se chceme více zaměřit na rozvoj poboček typu Express, říká Patrik Habart, majitel franšízového konceptu Hadog Burgers.

gastronomie | 22.01.2020

Přípravy na větší expanzi

V roce 2020 plánuje gastronomická franšíza Los Capolitos rozšířit své zastoupení až o 3 nové restaurace. Dostat se chce i mimo Moravu.

gastronomie | 13.01.2020

Chceme, aby naši franšízanti rostli

Zájemci o naši franšízu musí mít kapitál a absolvovat provozní trénink, který může trvat více než rok, říká Radim Foltýn, Franchising Director CZ & SK McDonald´s.

gastronomie | 10.01.2020

Dobře obalený byznys

KFC se daří růst. Se svými 105 pobočkami se stalo největší fastfoodovou sítí u nás. Na svědomí to má držitel franšízové licence, skupina AmRest.

gastronomie | 16.12.2019

S inovací za zákazníky

Nabídka fresh barů UGO se před nedávnem rozrostla, a to o UGO Grill sandwiche. K dostání budou i v těch nejmenších franšízových provozovnách.

gastronomie | 09.12.2019

Šťastná třináctka pro franšízu

Rok 2020 bude u Fruitisima ve znamení expanze. Nové pobočky otevře na českém, slovenském i maďarské trhu.

gastronomie | 06.12.2019

Pizza, pasta, franšíza

Celkem 15 restaurací, pět z nich v rukách franšízantů a plány na další růst. Taková je síť Pizza Coloseum. Kdo se může stát jejím franšízantem?

gastronomie | 02.12.2019

Zájem zákazníků stále roste

„V příštím roce bychom se značkou Mr. Sushito mohli vstoupit i za hranice Česka,“ prozrazuje Petr Fabík, investiční a franšízový manažer této sítě.

gastronomie | 20.11.2019

Franšíza na sladko

Je vaším snem otevřít si stylovou kavárnu či cukrárnu? Co se stát součástí franšízové sítě La Donuteria a vsadit na donuty, které jsou celosvětově nejprodávanějším dezertem?

gastronomie | 18.11.2019

Byznys s chutí Ameriky

Přes 6 let zkušeností s gastrobyznysem na Slovensku chce franšíza Elephant Diner zúročit také u nás. Její franšízanti mohou otevřít restauraci i fast food.

gastronomie | 07.11.2019

Díky dozoru franšízora můžeme růst

Vystudoval střední školu se zaměřením na elektroinstalace v automobilovém průmyslu. Dnes však Martin Horák podniká se značkou Poe Poe v gastronomii.

gastronomie | 06.11.2019

Bageta s chutí franšízy

Bageterie Boulevard začala s expanzí do regionů před 11 lety. Jak se jí po těch letech díky franšízingu daří?

gastronomie | 30.10.2019

Šťastná sedmička

Americký fastfoodový řetězec Burger King má pro letošní rok velké plány, co se expanze týká. Zatím poslední pobočku otevřel v září v Praze.

gastronomie | 16.10.2019

Podnikání bez plýtvání

Originální pojetí obsluhy restaurací EasyBear zaujme zejména zákazníky, jejich ziskovost pak hlavně zájemce o franšízu.

gastronomie | 14.10.2019

Byznys s chutí

Koncept Waw Food u nás provozuje dvě gastronomické značky, pro jejich další rozvoj hledá franšízové partnery.

gastronomie | 11.10.2019

Fastfoodové jedničky mezi franšízami

Gastronomie, reality, prodej potravin. Obory, v nichž působí franšízy, které se dostaly do první desítky žebříčku Top 200 Global Franchises časopisu Entrepreneur.

gastronomie | 30.09.2019

V roce 2020 otevřeme minimálně 4 nové provozovny

„Provozovat stánek naší značky může franšízant i když chodí do práce. Díky našemu know-how se to dá zvládnout,“ říká Ondřej Fréhar, majitel franšízy Tak trochu jiná točená.

gastronomie | 18.09.2019

Subway vidí potenciál na benzinkách

Provozovatelé čerpacích stanic v Polsku rozšiřují spolupráci se Subway. V Česku je dlouholetá pobočka na odpočívadle Rohlenka, která se brzy ukáže v novém Fresh Forward designu.

gastronomie | 13.09.2019

Od volantu k veganským burgerům

Přemýšlíte, co mají společného závodní okruhy Formule 1 a franšízové podnikání? Lewise Hamiltona.

2
3
4
5
další  
posledni