gastronomie

gastronomie | 20.05.2022

McDonald´s definitivně opouští Rusko

Fastfoodový gigant zahajuje kvůli proces ukončení svého byznysu v Rusku. Tamní trh opouští po 30 letech.

Fastfoodový gigant zahajuje kvůli proces ukončení svého byznysu v Rusku. Tamní trh opouští po 30 letech.

gastronomie | 24.04.2022

Franšízing je pro nás dlouhodobé partnerství

„Po době covidového „temna“ se opět rozhlížíme po příležitostech pro franšízovou spolupráci," říká Lukáš Prauss, ředitel rozvoje UGO Trade.

gastronomie | 21.04.2022

Otevíráme sushi fast-food

Správný prostor, nadšení a odhodlání i kapitál na rozjezd. To vše potřebují franšízanti pro otevření vlastní pobočky pod značkou Mr. Sushito. Kolik musí investovat?

gastronomie | 06.04.2022

Donuty ve franšíze

Sladký byznys se značkou Donuterie lze rozjet už za necelý milion. Jaké jsou podmínky spolupráce?

gastronomie | 21.03.2022

Strýček Váňa místo McDonald's?

Chtějí Rusové napodobit McDonald's? Mírně upravené logo a název Strýček Váňa by mohly nahradit brand této globální sítě v Rusku.

gastronomie | 14.03.2022

Zájem o naše franšízové licence roste

„V Česku vidíme prostor až pro 40 poboček, prozrazuje Milan Zocher," ředitel společnosti Fæncy Fries.

gastronomie | 11.03.2022

Světovým franšízám vládnou džusy

V mezinárodní soutěži Global Franchise Awards 2022 na International Franchise Convention zvítězila australská značka Boost Juice.

gastronomie | 02.03.2022

Otevíráme mexickou fast food restauraci

Manažerské schopnosti, finanční stabilita, vášeň pro jídlo a prozákaznický servis. To je to, co u svých franšízantů hledá Burrito Loco.

gastronomie | 23.02.2022

7 miliard v burgrech a hranolkách

Franšízová fastfoodová síť McDonald’s zvýšila v Česku tržby o téměř pětinu. Restaurace loni navštívilo přes 55 milionů zákazníků.

gastronomie | 21.02.2022

Licence na design i chuť

Velká česká města, právě do nich chce se svými pobočkami proniknout franšíza Waf-Waf. V Brně i Praze již fungují.

gastronomie | 14.02.2022

Kavárny připravené na růst

Franšízanti Coffeeshop Company si mohou vybrat, jak velkou kavárnu chtějí provozovat. Kolik pak do ní musí investovat?

gastronomie | 31.01.2022

30 nových poboček v roce 2022

„Současná doba nás v mnoha směrech naučila novému uvažování, které do budoucna jistě využijeme,“ říká výkonný ředitel Fruitisimo group Michal Příhoda.

gastronomie | 24.01.2022

Připraveno na expanzi

Pozice franšízové sítě Tak trochu jiná točená posiluje. Podařilo se jí dosáhnout milníku 10 poboček na trhu.

gastronomie | 19.01.2022

Z Prahy až do Dubaje

Bageterie Boulevard se od začátku roku rozrostla o 4 nové restaurace. A v úmyslu má otevírání dalších. Kolik musí franšízant investovat z vlastní kapsy?

gastronomie | 12.01.2022

Byznys založený na rychlosti

Gastrofranšíza Vosíme.cz cílí na města s více jak 30 tisíci obyvateli. Jaké formáty provozoven franšízantům nabízí?

gastronomie | 10.01.2022

109 franšíz na trhu

McDonald’s stále rozšiřuje síť restaurací. V lednu otevřela dveře zákazníkům nová pobočka v pražském Karlíně. Jak těžké je stát se franšízantem této značky?

gastronomie | 10.01.2022

Do roku 2025 chceme mít 500 franšíz

„V Česku plánujeme aktuálně otevírat nové pobočky ve městech s více jak 50 tisíci obyvateli,“ prozrazuje Peter Straňák, majitel franšízové sítě La Donuteria.

gastronomie | 03.01.2022

Chuť divokého západu

Lotyšská franšízová síť restaurací Steiku Haoss má plán, jak nakrmit Evropu. Kdo se může ucházet o licenci?

gastronomie | 15.12.2021

Novinky na dohled

Jednání s potenciálními franšízanty pokračují, nové pobočky Poe Poe by na sebe neměly nechat dlouho čekat.

2
3
4
5
další  
posledni