gastronomie

gastronomie | 06.02.2023

Vzhůru na západ

Do konce roku 2026 chce franšíza Vosíme.cz pokrýt pobočkami většinu Česka. Za loňský rok hlásí obrat ve výši 220 milionů Kč.

Do konce roku 2026 chce franšíza Vosíme.cz pokrýt pobočkami většinu Česka. Za loňský rok hlásí obrat ve výši 220 milionů Kč.

gastronomie | 16.01.2023

V centrech měst i obchoďácích

Franšízovému konceptu Burrito Loco se podařilo z Prahy proniknout do dalších měst.

gastronomie | 11.01.2023

Otevíráme kavárnu s výběrovou kávou

Snem mnoha začínajících podnikatelů v gastronomii je mít kavárnu, která je něčím jiná, originální. Díky franšíze nemusí být nesplnitelným.

gastronomie | 04.01.2023

Školní bufety ve franšíze

Koncept školních bister ReFresh Bistro otevřel první pilotní provozovnu v září 2017. Od té doby roste jejich počet každoročně o 7 až 10 nových.

gastronomie | 21.12.2022

Sladká franšíza na cestě za expanzí

Značka Chocafé zahájila rozvoj prostřednictvím franšíz. První však nebude v Česku, ale v dalekém Thajsku.

gastronomie | 14.12.2022

Co měsíc, to nová kavárna

Tak nějak by se dal popsat rozvoj franšízové sítě CrossCafe na konci letošního roku. Nové kavárny mají v Plzni i Hradci Králové.

gastronomie | 07.12.2022

Nový hráč na fastfoodovém trhu

První pobočky by zde v příštím roce měl otevřít řetězec restaurací Popeyes. Do Česka vstupuje prostřednictvím master-franšízy.

gastronomie | 30.11.2022

Ve franšíze jsem zúročil zkušenosti z řady oborů

O otevření vlastní kavárny uvažoval Alexander Stamenov dlouho. Co ho přimělo připojit se k franšízové síti Coffeeshop Company?

gastronomie | 21.11.2022

Oživení na obzoru

Plány pro rok 2023 má franšíza Tak trochu jiná točená jasné. Chce otevřít nové prodejní místa i obohatit nabídku franšízantů.

gastronomie | 07.09.2022

Třetí pobočka v Praze

Milovníci Amici Pizza & Burgers mohou nově navštívit pobočku na pražském Chodově. Jak složité je získat licenci této franšízové značky?

gastronomie | 25.08.2022

Žena v čele McDonald´s

Novou generální ředitelkou společnosti McDonald’s pro český a slovenský trh se stala Yuliya Badritdinova. Aktuálně tak má na starosti 3 trhy.

gastronomie | 08.08.2022

Franšíza v samém centru Prahy

Síť Bageterie Boulevard se neustále zvětšuje. Nové pobočky najdeme v Praze i v regionech.

gastronomie | 01.08.2022

Naše pobočky nabízí kávu i zážitek

„Pokud chcete být nejlepší, musíte mít všechny nejlepší znalosti a praxi,“ Crina Ciocian, Managing Partner a šéfka Business Development franšízové sítě Meron.

gastronomie | 25.07.2022

Raketový pizza byznys

Franšíza Raketou.cz má ambici rozšířit se do všech regionů republiky. Pomoci jí v tom mají franšízoví partneři. Čím se liší od konkurence?

gastronomie | 18.07.2022

Pizzerie s mezinárodním brandem

„V rámci strategie se zaměřujeme na udržitelný růst, jehož cílem je generovat zisk,“ říká manažer rozvoje franšízy Pizza Hut Kacper Szczepański.

gastronomie | 18.07.2022

Úspěch sítě závisí na franšízantech

O licence kaváren Coffeeshop Company je mezi uchazeči o franšízu zájem. I díky nim se tak letos síť poboček rozšíří do dalších lokalit.

gastronomie | 11.07.2022

Franšíza v krabičce

Společnost iCatering rozjíždí franšízový koncept iBoxík. Franšízantům slibuje návratnost investice do dvou let. Kdo se může ucházet o licenci?

gastronomie | 07.07.2022

Rozšiřování v Česku i zahraničí

Bistra Poe-Poe se pomalu, ale jistě vracejí na předcovidová čísla. Cílem franšízora je další expanze, zaměřit se chce zejména na oblast Čech.

gastronomie | 04.07.2022

Zisk díky trdelníku

Koncept Trdlokafe zjednodušil a zautomatizoval procesy tak, aby se ze stánku s trdelníky a kávou stala pasivnější investice a hledá franšízanty.

2
3
4
5
další  
posledni