gastronomie

gastronomie | 03.03.2021

Pizza Hut na lovu franšízantů

Známá síť pizzerií nabízí licence. Franšízanti, kteří otevřou pobočku do konce roku 2021 získají část investice zpět.

Známá síť pizzerií nabízí licence. Franšízanti, kteří otevřou pobočku do konce roku 2021 získají část investice zpět.

gastronomie | 17.02.2021

Investice do rozvozu se vyplácí

Skupina Crocodille plánuje na letošek rozšíření franšízových konceptů Bageterie Boulevard a 360Pizza. Své dveře zákazníkům by mělo otevřít 10 nových poboček.

gastronomie | 15.02.2021

Bezpečný a kvalitní servis je základ

„Rok 2021 bude mimo jiné ve znamení otevírání nových restaurací. Všechny budou v rukách franšízantů,“ říká Radim Foltýn, Franchising Director CZ&SK McDonald´s.

gastronomie | 01.02.2021

Růst sítě i počtu zaměstnanců

McDonald´s má za sebou úspěšný rok. A to i přesto, že fungování franšízantů a jejich poboček bylo omezeno.

gastronomie | 18.01.2021

Nová pobočka na obzoru

„Musíme z této nešťastné doby vytěžit maximum. Kdy jindy investovat, když ne v krizi,“ říká Petr Fabík, investiční a franšízový manažer konceptu Mr.Sushito.

gastronomie | 21.12.2020

Investice do budoucnosti

V roce 2021 otevřít 4 kavárny a expandovat alespoň do jednoho dalšího města. Takový je plán franšízové sítě CrossCafe.

gastronomie | 25.11.2020

McDonald´s míří do menších měst

Na konci října otevřel fastfoodový koncept McDonald´s již třetí pobočku ve Zlíně. Prostřednictvím franšízy chce expandovat nejen ve velkých městech a při dálnicích.

gastronomie | 16.11.2020

Příležitost pro podnikatele s nasazením

Na domácím trhu pozice franšízy Mr. Kebab sílí. Podaří se jí uspět i u nás?

gastronomie | 09.11.2020

Nové pobočky i rebranding stávajících

Franšízový kavárenský řetězec Coffeeshop Company rozšiřuje své zastoupení na trhu i v době, kdy je situace gastronomických provozů ovlivněna vládními restrikcemi a opatřeními.

gastronomie | 29.10.2020

Originalitou za úspěchem

Omezení fungování gastronomických provozů nebude trvat věčně. Pokud je tedy vaším cílem podnikat v této oblasti, je ten správný čas na nalezení té pravé franšízy.

gastronomie | 26.10.2020

V každém hlavním městě Evropy

„Slovenský trh již máme zcela pokrytý. V Česku, Maďarsku a Polsku prostor pro nové franšízanty stále je,“ říká majitel konceptu La Donuteria Peter Straňák.

gastronomie | 19.10.2020

Krize v gastronomii se opakuje

Provozovatelé restaurací, barů, kaváren a bister kvůli pandemii coronaviru zažívají těžké časy. Týká se to i franšíz. Jaký vliv na ně současný částečný lockdown má?

gastronomie | 21.09.2020

Bagetový byznys jede

Širší centrum Prahy má Bageterie Boulevard pokryté. Na jaké lokality se tato franšíza zaměří nyní?

gastronomie | 14.09.2020

Na konci roku 10 poboček

„V září otevřeme 3 pobočky na Moravě, jejichž rozjezd posunula pandemie," prozrazuje Petr Tuháček, majitel gastronomického franšízového konceptu Volos.

gastronomie | 26.08.2020

Byznys na vesnici funguje

Franšíza Tak trochu jiná točená se s novou strategií zaměřuje na objíždění se zmrzlinovými stánky menších obcí. Franšízanti díky tomu dosahují zajímavých tržeb.

gastronomie | 17.08.2020

Kavárna do čtyř měsíců

Franšízová síť kaváren CrossCafe chce otevírat 5 poboček ročně. V září otevře již třetí kavárnu v Liberci.

gastronomie | 12.08.2020

Salaterie za 15 milionů

Franšízová značka UGO otevřela svou největší Salaterii. Zákazníci pobočku nové generace najdou v samém centru Prahy.

gastronomie | 03.08.2020

Bistro na cestě za zákazníky

Vládní opatření donutila franšízu Poe Poe přerušit provoz všech poboček. Dnes se již vše pomalu vrací do normálu.

gastronomie | 09.07.2020

Pěkně propečený byznys

Rodinná síť restaurací z Lotyšska Steiku Haoss chce překročit hranice země. Nabízí příležitost pro master-franšízanty.

2
3
4
5
další  
posledni