gastronomie

gastronomie | 07.09.2022

Třetí pobočka v Praze

Milovníci Amici Pizza & Burgers mohou nově navštívit pobočku na pražském Chodově. Jak složité je získat licenci této franšízové značky?

Milovníci Amici Pizza & Burgers mohou nově navštívit pobočku na pražském Chodově. Jak složité je získat licenci této franšízové značky?

gastronomie | 01.08.2022

Naše pobočky nabízí kávu i zážitek

„Pokud chcete být nejlepší, musíte mít všechny nejlepší znalosti a praxi,“ Crina Ciocian, Managing Partner a šéfka Business Development franšízové sítě Meron.

gastronomie | 25.07.2022

Raketový pizza byznys

Franšíza Raketou.cz má ambici rozšířit se do všech regionů republiky. Pomoci jí v tom mají franšízoví partneři. Čím se liší od konkurence?

gastronomie | 18.07.2022

Pizzerie s mezinárodním brandem

„V rámci strategie se zaměřujeme na udržitelný růst, jehož cílem je generovat zisk,“ říká manažer rozvoje franšízy Pizza Hut Kacper Szczepański.

gastronomie | 18.07.2022

Úspěch sítě závisí na franšízantech

O licence kaváren Coffeeshop Company je mezi uchazeči o franšízu zájem. I díky nim se tak letos síť poboček rozšíří do dalších lokalit.

gastronomie | 11.07.2022

Franšíza v krabičce

Společnost iCatering rozjíždí franšízový koncept iBoxík. Franšízantům slibuje návratnost investice do dvou let. Kdo se může ucházet o licenci?

gastronomie | 07.07.2022

Rozšiřování v Česku i zahraničí

Bistra Poe-Poe se pomalu, ale jistě vracejí na předcovidová čísla. Cílem franšízora je další expanze, zaměřit se chce zejména na oblast Čech.

gastronomie | 04.07.2022

Zisk díky trdelníku

Koncept Trdlokafe zjednodušil a zautomatizoval procesy tak, aby se ze stánku s trdelníky a kávou stala pasivnější investice a hledá franšízanty.

gastronomie | 22.06.2022

20. „vosí hnízdo“ v Brně

Franšíza Vosíme.cz pomalu, ale jistě rozšiřuje své zastoupení na trhu. A to s vydatnou podporou franšízantů. Kdy značku potkáme i v Čechách?

gastronomie | 20.06.2022

Otevíráme franšízovou kavárnu

Mít vlastní kavárnu je snem mnoha lidí toužících po podnikání v gastronomii. S franšízou není tento sen nesplnitelný, třeba díky CrossCafe.

gastronomie | 20.06.2022

Na expanzi do Čech jsme připraveni

„Zkušenosti z gastra nejsou nezbytné, u franšízantů oceňujeme hlavně férový přístup, ochotu učit se a naslouchat," říká Marek Svoboda, spolumajitel sítě Cartel Pizza.

gastronomie | 15.06.2022

Restaurace skoro bez vaření

Sushi je celosvětově oblíbená pochoutka. Zákazníky v Česku chce se svou nabídkou oslovit značka Japanos, pomoci jí v tom má master-franšízant a další franšízanti.

gastronomie | 03.06.2022

Franšíza do obchoďáku i na ulici

Fastfoodové franšízy jsou v kurzu. Pro mnohé představují šanci na rozjetí byznysu v gastrooboru. Jednou ze značek, které chtějí uspět i u nás, je Mr. Kebab.

gastronomie | 20.05.2022

McDonald´s definitivně opouští Rusko

Fastfoodový gigant zahajuje kvůli proces ukončení svého byznysu v Rusku. Tamní trh opouští po 30 letech.

gastronomie | 16.05.2022

La Donuteria v každém větším městě

Původně si chtěli otevřít malý vinný bar. Dnes Lukáš Jakubek spolu se Stanislavem Virdzekem provozují franšízu La Donuteria v Praze. Kdy přišla změna?

gastronomie | 27.04.2022

Byznys z Česka s chutí Itálie

Franšíza 360pizza se na našem trhu pomalu rozrůstá. Jaké podmínky musí uchazeči o licenci splnit?

gastronomie | 24.04.2022

Franšízing je pro nás dlouhodobé partnerství

„Po době covidového „temna“ se opět rozhlížíme po příležitostech pro franšízovou spolupráci," říká Lukáš Prauss, ředitel rozvoje UGO Trade.

gastronomie | 21.04.2022

Otevíráme sushi fast-food

Správný prostor, nadšení a odhodlání i kapitál na rozjezd. To vše potřebují franšízanti pro otevření vlastní pobočky pod značkou Mr. Sushito. Kolik musí investovat?

gastronomie | 06.04.2022

Donuty ve franšíze

Sladký byznys se značkou Donuterie lze rozjet už za necelý milion. Jaké jsou podmínky spolupráce?

2
3
4
5
další  
posledni