gastronomie

gastronomie | 11.03.2024

Plníme sen o vlastní kavárně

„Franšízová síť kaváren CrossCafe umí pomoci těm, kteří chtějí začít kavárenský byznys,“ říká ředitel společnosti Mgr. David Štangler.

„Franšízová síť kaváren CrossCafe umí pomoci těm, kteří chtějí začít kavárenský byznys,“ říká ředitel společnosti Mgr. David Štangler.

gastronomie | 26.02.2024

Dobré recenze jsou nejlepší reklama

Chocafé je kavárna, kde proudí především belgická čokoláda. Co tento koncept nabízí franšízantům nám v rozhovoru přiblíží zakladatel značky Jan Novák.

gastronomie | 26.02.2024

Domácí těstoviny v moderním pojetí

Dva kamarádi Honza a Matěj postavili svůj koncept bistra na čerstvých těstovinách, které dovedou mimořádně rychle servírovat zákazníkovi. Nyní svůj nápad nabízí jako franšízu.

gastronomie | 13.02.2024

Zdravý byznys nese ovoce

Zavedný franšízový model Fruitismo dobývá Rakousko a Německo. Jaké jsou nebližší plány značky?

gastronomie | 13.02.2024

Waf-Waf chce letos dosáhnout 20 poboček

„Počty franšíz s vaflemi, palačinkami a lívanci rostou. Nyní cílíme na všechna krajská města“, říkají franšízoři Elvis Osmanović a Dino Pekez.

gastronomie | 22.01.2024

Stálice McDonald's nehasne

V roce 2023 u nás otevřel jeden ze světově nejznámějších franšízových řetězců fast foodu šest nových restaurací. Jaké mají další byznysové plány?

gastronomie | 15.01.2024

S franšízou kupujete zkušenosti hostů

Franšízovou síť Kafec založil Tomáš Konečný na pevných základech vlastní úspěšné praxe. Sen o vlastní kavárně se díky tomu může stát realitou i pro další zájemce.

gastronomie | 08.01.2024

Studenti mají hlad pořád

Znáte apetýt běžného teenagera? Pak víte, že postavit na tom byznys musí vyjít. A Davidovi Alešovi to s franšízou ReFresh Bistro opravdu vyšlo.

gastronomie | 27.12.2023

Five Guys otevře v Máji

Další franšíza vstoupí do konkurence amerických fastfoodových značek a první pobočka vznikne v Praze. Co nového se dá do byznysu s burgery přinést?

gastronomie | 04.12.2023

Zmrzlina se točí od jara!

Franšíza Tak trochu jiná točená založila svůj byznys na zmrzlině, kterou si zákazník přizpůsobí podle chuti. Kromě dobrého nápadu jim k úspěšné sezóně pomohlo i dlouhé léto.

gastronomie | 27.11.2023

Kebab a grilovaná kuřata v jedné franšíze

Popularita kebabu je v posledních letech ve střední Evropě velká. Grilovaná kuřata zde zase mají tradici. Právě na to sází franšízor Mr. Kebab s novou značkou Pipi Grill.

gastronomie | 23.10.2023

Bagety, pizzu nebo oboje?

Zájemce o franšízové podnikání v gastronomii by nemělo minout spojení značek Bageterie Boulevard a 360Pizza. Letos začali dokonce konkurovat americkým fastfoodům na dálnicích.

gastronomie | 16.10.2023

Fastfoodové franšízy míří na nové cíle

Aktuální dění kolem McDonald´s a KFC ukazuje, že potenciál pro rozvoj mají menší města se strategickou polohou. Ve Znojmě nedávno otevřeli pobočky hned vedle sebe.

gastronomie | 09.10.2023

Poe Poe vidí potenciál v Praze

Franšízový fastfood chce svůj koncept cenově dostupného jídla rozšířit i mimo Moravu. Co mohou novým franšízantům nabídnout?

gastronomie | 09.10.2023

Franšíza je pozvolná a jistá cesta

Miroslav Fojtík se rozhodl opustit dráhu středoškolského učitele a chtěli s manželkou začít podnikat. Jak hodnotí šest let zkušeností franšízanta Kofi Kofi ve Znojmě?

gastronomie | 18.09.2023

Síť je silná jako nejslabší článek

La Donuteria se za pár let stala love brandem, který expanduje u nás i v zahraničí. Co se v této franšíze stalo za poslední rok? Odpovídá Petr Straňák, zakladatel & CEO.

gastronomie | 14.09.2023

Subway nyní patří Roark Capital

Roark uspěli nad konkurenční skupinou vedenou investičními firmami TDR Capital a Sycamore Partners. Dražba trvala od února a cena se vyšplhala na 9,55 miliardy dolarů.

gastronomie | 07.09.2023

Popeys otevře na Václavském náměstí

O vstupu americké franšízy Popeyes na náš trh víme už od loňského podzimu. Nyní je ale otevření pražské pobočky otázkou nejbližších týdnů.

gastronomie | 21.08.2023

Úspěch za hranicemi

Česká franšíza Chocafé dobyla Thajsko. V Bangkoku otevřela svou první franšízovou pobočku. Tuto možnost mají i podnikatelé u nás.

2
3
4
5
další  
posledni