gastronomie

gastronomie | 26.04.2021

Cesta k franšíze je kratší než k oltáři

Monika s Jardou našli v Amici Pizza & Burgers příležitost i lásku. Z řadových zaměstnanců se staly klíčové opory firmy, a nakonec i manželský pár s vlastními pobočkami.

Monika s Jardou našli v Amici Pizza & Burgers příležitost i lásku. Z řadových zaměstnanců se staly klíčové opory firmy, a nakonec i manželský pár s vlastními pobočkami.

gastronomie | 29.03.2021

Poptávka po licencích sílí

„Náklady spojené s rebrandingem poboček nikdy nenesou zcela naši franšízanti. Podílíme se na nich i my a pronajímatel prostor,“ říká Peter Ondrej, Managing Director Coffeeshop Company.

gastronomie | 10.03.2021

Šance na úspěch v gastronomii

Franšíza Burrito Loco se chce rozšířit z Prahy do dalších regionů. Na kolik přijde franšízanty vstup do podnikání s touto značkou?

gastronomie | 03.03.2021

Pizza Hut na lovu franšízantů

Známá síť pizzerií nabízí licence. Franšízanti, kteří otevřou pobočku do konce roku 2021 získají část investice zpět.

gastronomie | 24.02.2021

Konec CrossCafe v Praze?

Absence zahraničních turistů, studentů i lidí z kanceláří, to vše přimělo franšízový koncept CrossCafe uzavřít všechny pražské kavárny. V regionech se chce rozvíjet dál.

gastronomie | 22.02.2021

Krize odhaluje příležitost

Koncept Frutisimo uzavřelo loni rekordní počet franšízových smluv. Podnikání pod jeho značkou láká nové partnery.

gastronomie | 17.02.2021

Investice do rozvozu se vyplácí

Skupina Crocodille plánuje na letošek rozšíření franšízových konceptů Bageterie Boulevard a 360Pizza. Své dveře zákazníkům by mělo otevřít 10 nových poboček.

gastronomie | 15.02.2021

Bezpečný a kvalitní servis je základ

„Rok 2021 bude mimo jiné ve znamení otevírání nových restaurací. Všechny budou v rukách franšízantů,“ říká Radim Foltýn, Franchising Director CZ&SK McDonald´s.

gastronomie | 01.02.2021

Růst sítě i počtu zaměstnanců

McDonald´s má za sebou úspěšný rok. A to i přesto, že fungování franšízantů a jejich poboček bylo omezeno.

gastronomie | 18.01.2021

Nová pobočka na obzoru

„Musíme z této nešťastné doby vytěžit maximum. Kdy jindy investovat, když ne v krizi,“ říká Petr Fabík, investiční a franšízový manažer konceptu Mr.Sushito.

gastronomie | 21.12.2020

Investice do budoucnosti

V roce 2021 otevřít 4 kavárny a expandovat alespoň do jednoho dalšího města. Takový je plán franšízové sítě CrossCafe.

gastronomie | 25.11.2020

McDonald´s míří do menších měst

Na konci října otevřel fastfoodový koncept McDonald´s již třetí pobočku ve Zlíně. Prostřednictvím franšízy chce expandovat nejen ve velkých městech a při dálnicích.

gastronomie | 16.11.2020

Příležitost pro podnikatele s nasazením

Na domácím trhu pozice franšízy Mr. Kebab sílí. Podaří se jí uspět i u nás?

gastronomie | 09.11.2020

Nové pobočky i rebranding stávajících

Franšízový kavárenský řetězec Coffeeshop Company rozšiřuje své zastoupení na trhu i v době, kdy je situace gastronomických provozů ovlivněna vládními restrikcemi a opatřeními.

gastronomie | 29.10.2020

Originalitou za úspěchem

Omezení fungování gastronomických provozů nebude trvat věčně. Pokud je tedy vaším cílem podnikat v této oblasti, je ten správný čas na nalezení té pravé franšízy.

gastronomie | 26.10.2020

V každém hlavním městě Evropy

„Slovenský trh již máme zcela pokrytý. V Česku, Maďarsku a Polsku prostor pro nové franšízanty stále je,“ říká majitel konceptu La Donuteria Peter Straňák.

gastronomie | 19.10.2020

Krize v gastronomii se opakuje

Provozovatelé restaurací, barů, kaváren a bister kvůli pandemii coronaviru zažívají těžké časy. Týká se to i franšíz. Jaký vliv na ně současný částečný lockdown má?

gastronomie | 21.09.2020

Bagetový byznys jede

Širší centrum Prahy má Bageterie Boulevard pokryté. Na jaké lokality se tato franšíza zaměří nyní?

gastronomie | 14.09.2020

Na konci roku 10 poboček

„V září otevřeme 3 pobočky na Moravě, jejichž rozjezd posunula pandemie," prozrazuje Petr Tuháček, majitel gastronomického franšízového konceptu Volos.

2
3
4
5
další  
posledni