gastronomie

gastronomie | 10.02.2025

McDonald’s inovuje a expanduje

Světová franšízová síť do roku 2025 vstupuje s technologickými novinkami a pokračuje v růstu sítě.

Světová franšízová síť do roku 2025 vstupuje s technologickými novinkami a pokračuje v růstu sítě.

gastronomie | 23.12.2024

Lviv Croissant rozhodily sítě

Na Českém trhu se objevila nová ukrajinská franšíza se zajímavým konceptem fast foodu. Co může nabídnout v silně konkurenčním prostředí gastronomie?

gastronomie | 16.12.2024

Nápad u piva, který vyšel

Franšízant Honza Stopek vede dvě úspěšné pobočky s pizzou Vosíme. Na počátku stála debata u piva na téma vlastní podnikání.

gastronomie | 02.12.2024

Trdelníky dobývají Ameriku

Franšíza Trdlokafe s oblíbenou kombinací trdelníku a výběrové kávy roste v mezinárodním měřítku i v rámci České republiky. Koncept přilákal i investory z Venture Clubu.

gastronomie | 26.11.2024

Choco Bossem se stanete rychle

Franšízová síť s čerstvým ovocem v pravé belgické čokoládě Choco Boss nabízí zajímavý nápad na podnikání s příznivými vstupními investicemi.

gastronomie | 07.10.2024

Z asistentky ředitelkou díky franšíze

Lucie Remer letos získala v soutěži Ocenění českých podnikatelek cenu za nejzajímavější franšízu Refresh Bistro. Jak budovala svůj karierní postup?

gastronomie | 16.09.2024

Sladká příležitost k podnikání

Slovenské franšízové síti La Donuteria se v posledním roce daří prosadit především v zahraničí. Čím oslovuje nové franšízanty?

gastronomie | 19.08.2024

Úspěch v byznyse se zmrzlinou

Jak se odlišit nabídkou v zemi, kde točená zmrzlina sídlí na každém rohu? Tak trochu jiná točená je franšízová síť, která na to má odpověď.

gastronomie | 12.08.2024

McDonald’s posiluje pozice v regionu

McDonald´s jde zákazníkům blíž i do menších měst a rádi by našli nové franšízanty. Čím chtějí aktuálně zákazníky oslovit?

gastronomie | 17.06.2024

Trh se ubírá ke zdravější stravě

O současném trendu v rychlém občerstvení jsme si povídali s provozním ředitelem největší franšízové sítě školních bister ReFresh Bistro Filipem Caltou.

gastronomie | 03.06.2024

Velká ryba ve franšízové síti

Fish & Chips značky Harry Ramsden´s mají za sebou desítky let zkušeností s gastronomií i franšízingem. V Česku jsou na startu.

gastronomie | 27.05.2024

UGO dá na názor franšízantů

Franšízová síť nabízí zdravější alternativu v oblasti fast foodu už bezmála dvacet let. Na inovacích se aktivně podílí i franšízanti.

gastronomie | 20.05.2024

Retro byznys v gastronomii

Nostalgie za socialistickou érou lidi baví nejen v kinematografii a designu, ale také v jídle a pití. Jak z toho udělat úspěšný franšízový model objevilo polské Ministerstvo sledě a vodky.

gastronomie | 06.05.2024

Drive thru je šance pro fast food

Franšízy s „jídlem do ruky“ musí rychle reagovat na zákaznické trendy. Ty nám přiblíží manažerka pro rozvoj franšízové sítě Bageterie Boulevard a 360Pizza Markéta Krejčíková.

gastronomie | 11.03.2024

Plníme sen o vlastní kavárně

„Franšízová síť kaváren CrossCafe umí pomoci těm, kteří chtějí začít kavárenský byznys,“ říká ředitel společnosti Mgr. David Štangler.

gastronomie | 11.03.2024

České banh-mi jedou v Praze i ve světě

Franšízová síť Banh-mi-ba ve stylu fast casual sází na oblibu vietnamských baget. Kde má tento byznys další potenciál?

gastronomie | 04.03.2024

Pizza vždycky bodne!

Vašek Hájek za tři roky, do kterých spadala éra covidu, stihl otevřít tři úspěšné franšízy Vosíme.cz. Proč uvěřil právě této pizze?

gastronomie | 26.02.2024

Dobré recenze jsou nejlepší reklama

Chocafé je kavárna, kde proudí především belgická čokoláda. Co tento koncept nabízí franšízantům nám v rozhovoru přiblíží zakladatel značky Jan Novák.

gastronomie | 26.02.2024

Domácí těstoviny v moderním pojetí

Dva kamarádi Honza a Matěj postavili svůj koncept bistra na čerstvých těstovinách, které dovedou mimořádně rychle servírovat zákazníkovi. Nyní svůj nápad nabízí jako franšízu.

2
3
4
5
další  
posledni