gastronomie

gastronomie | 08.07.2019

Abychom uspěli, musíme jít s dobou

Podporuji to, co vnímám, že je dobré, kvalitní a regionální, prozradila část své strategie Pavla Polišenská, majitelka Ice Café, která se stala jednou z vítězek OCP.

Podporuji to, co vnímám, že je dobré, kvalitní a regionální, prozradila část své strategie Pavla Polišenská, majitelka Ice Café, která se stala jednou z vítězek OCP.

gastronomie | 17.06.2019

Chceme pobočky u nás i v zahraničí

Náš franšízant může svůj byznys rozjet během dvou až tří měsíců, říká v rozhovoru Jan Kapolka, spolumajitel sítě restaurací Los Capolitos.

gastronomie | 14.06.2019

Bar bez alkoholu? Je to možné

Co to je za nápad otevřít si bar a nabízet v něm jen nealkoholické nápoje? Taková by byla typická reakce lidí z celého světa. Jeden takový funguje v Irsku.

gastronomie | 10.06.2019

S Fruitisimem míříme do nových lokalit

„Profil zájemců o naše franšízové licence se mění, stále častěji se hlásí mladí lidé pod 30 let,“ prozrazuje Michal Příhoda, výkonný ředitel Fruitisimo Group.

gastronomie | 05.06.2019

Franšíza zákazníkům na očích

Turisticky atraktivní lokality, akce pro děti i břehy řek plné vodáků. To jsou místa, kam se svými stánky míří nový koncept „Tak trochu jiná točená“. Zájemcům o licenci nabízí dvě možnosti spolupráce.

gastronomie | 29.04.2019

Naši franšízanti mají různá očekávání

Chceme posílit pozici Subway v Praze a Brně, kde stále vidíme potenciál pro růst počtu poboček, prozrazuje Irena Očková, Communications Specialist franšízové sítě Subway.

gastronomie | 15.04.2019

Určujeme trendy v gastronomii

Většina poboček značky UGO je provozována franšízanty. Chceme, aby jejich podíl dále rostl, prozrazuje Lukáš Prauss, Expansion Director společnosti UGO Trade.

gastronomie | 08.04.2019

Restaurační byznys nelze dělat bez lidí

Franšízový koncept The PUB chystá letos vstup na asijský trh. Nejen to v rozhovoru prozradil jednatel společnosti Martin Šampalík.

gastronomie | 15.03.2019

Zlaté kruhy hlásí stovku

Fastfoodový gigant a ikona franšízingu McDonald´s působí v Česku již 27 let. Nedávno zde otevřel 100. restauraci.

gastronomie | 13.03.2019

Příležitost se ukrývá v poctivých burgerech

Uspět na franšízovém trhu díky kvalitním surovinám a vstřícnosti k chutím zákazníků, takový je cíl konceptu Hadog Burgers. Kdo se může stát franšízantem značky?

gastronomie | 28.01.2019

Šance pro podnikatele i v menších městech

Brno a České Budějovice patří mezi nejbližší cíle pro expanzi franšízové sítě CrossCafe, prozradil Martin Lomický, spolumajitel společnosti CrossCafe Original.

gastronomie | 02.01.2019

Když byznys prochází žaludkem

Zájem o obor a láska k dobrému kvalitnímu jídlu je pro Sklizeno při výběru franšízantů důležitější, nežli zkušenosti. Na výběr jsou pak 3 formáty prodejen s kvalitními potravinami.

gastronomie | 07.12.2018

Los Capolitos otevřelo první franšízu

Síť mexických restaurací našla franšízanta, s nímž zprovoznila pobočku v Opavě. Nyní primárně cílí na velká krajská města, v nichž sídlí vysoké školy.

gastronomie | 05.12.2018

Poe Poe nabízí pomoc s financováním franšízy

Síť bister Poe Poe oznámila před časem zájem expandovat za hranice. Prioritou pro ni však zůstává rozvoj na domácím trhu.

gastronomie | 30.11.2018

CrossCafe myslí na zákazníky i ekologii

Franšízová síť kaváren se stále rozrůstá. Kávu si nově mohou vychutnat zákazníci v Berouně a také další v pobočce v Plzni, odkud celý koncept pochází.

gastronomie | 16.11.2018

Byznys na léto i zimu

Yogoterie slaví 4 roky působení na trhu. Díky novému produktu pomáhá franšízantům vydělávat i když venku mrzne.

gastronomie | 12.11.2018

Amici chystá vstup na zahraniční trhy

Síť restaurací Amici vznikla v Brně, dnes má díky franšíze pobočky i v dalších městech. Nové plány v rozhovoru prozradila Andrea Valoušková z Amici Pizza & Burgers.

gastronomie | 05.11.2018

Fruitisimo umí pomoci franšízantům s financováním

Franšízová síť Fruitisimo expanduje i za hranicemi země. Jen v tuzemsku má aktuálně 60 prodejen a dalších 5 ještě letos otevře.

gastronomie | 15.10.2018

Naše franšíza dává prostor inovacím

Do půlky roku 2019 plánuje Regal Burger otevřít svou první franšízovou pobočku, a to v Pardubicích. V rozhovoru to prozradil ředitel společnosti Boris Řezníček.

2
3
4
5
další  
posledni