gastronomie

gastronomie | 20.11.2019

Franšíza na sladko

Je vaším snem otevřít si stylovou kavárnu či cukrárnu? Co se stát součástí franšízové sítě La Donuteria a vsadit na donuty, které jsou celosvětově nejprodávanějším dezertem?

Je vaším snem otevřít si stylovou kavárnu či cukrárnu? Co se stát součástí franšízové sítě La Donuteria a vsadit na donuty, které jsou celosvětově nejprodávanějším dezertem?

gastronomie | 30.10.2019

Šťastná sedmička

Americký fastfoodový řetězec Burger King má pro letošní rok velké plány, co se expanze týká. Zatím poslední pobočku otevřel v září v Praze.

gastronomie | 16.10.2019

Podnikání bez plýtvání

Originální pojetí obsluhy restaurací EasyBear zaujme zejména zákazníky, jejich ziskovost pak hlavně zájemce o franšízu.

gastronomie | 14.10.2019

Byznys s chutí

Koncept Waw Food u nás provozuje dvě gastronomické značky, pro jejich další rozvoj hledá franšízové partnery.

gastronomie | 11.10.2019

Fastfoodové jedničky mezi franšízami

Gastronomie, reality, prodej potravin. Obory, v nichž působí franšízy, které se dostaly do první desítky žebříčku Top 200 Global Franchises časopisu Entrepreneur.

gastronomie | 07.10.2019

Díky dozoru franšízora můžeme růst

Vystudoval střední školu se zaměřením na elektroinstalace v automobilovém průmyslu. Dnes však Martin Horák podniká se značkou Poe Poe v gastronomii.

gastronomie | 30.09.2019

V roce 2020 otevřeme minimálně 4 nové provozovny

„Provozovat stánek naší značky může franšízant i když chodí do práce. Díky našemu know-how se to dá zvládnout,“ říká Ondřej Fréhar, majitel franšízy Tak trochu jiná točená.

gastronomie | 18.09.2019

Subway vidí potenciál na benzinkách

Provozovatelé čerpacích stanic v Polsku rozšiřují spolupráci se Subway. V Česku je dlouholetá pobočka na odpočívadle Rohlenka, která se brzy ukáže v novém Fresh Forward designu.

gastronomie | 13.09.2019

Od volantu k veganským burgerům

Přemýšlíte, co mají společného závodní okruhy Formule 1 a franšízové podnikání? Lewise Hamiltona.

gastronomie | 11.09.2019

Franšíza do všech krajů

Originalita je dnes pro úspěch v gastronomii důležitá. Vědí to i majitelé konceptu Mr.Sushito. Na trh přináší franšízu i Sushi Burrito.

gastronomie | 02.09.2019

CrossCafe v novém

Letos se franšízová síť zaměřuje na modernizaci stávajících kaváren. Otevírat nové pobočky bude v příštím roce.

gastronomie | 29.08.2019

Rychle, zdravě, kvalitně

Láká vás podnikání v oblasti gastronomie, ale nemáte v tomto oboru mnoho zkušeností? Řešením pro vás může být franšíza Salad Box.

gastronomie | 26.08.2019

Vítězné burgery z Brna

Gastronomická síť Amici Pizza & Burgers má poměrně hustou síť poboček na Moravě. V roce 2020 „zaútočí“ s franšízou na Čechy.

gastronomie | 15.08.2019

Méně zaměstnanců, méně starostí

Myslíte si, že provozovat restauraci či bar znamená zaměstnávat početný personál? Nemusí tomu tak být vždy. Franšíza Easy Wine ví, jak na to a nabízí licenci pro rozvoj sítě v Česku.

gastronomie | 05.08.2019

V Česku máme kam růst

Síť restaurací Hadog Burgers má na trhu od června první franšízu. Najdete ji v Brně. Do jakých míst koncept dále míří, odhalil jeho majitel Patrik Habart.

gastronomie | 08.07.2019

Abychom uspěli, musíme jít s dobou

Podporuji to, co vnímám, že je dobré, kvalitní a regionální, prozradila část své strategie Pavla Polišenská, majitelka Ice Café, která se stala jednou z vítězek OCP.

gastronomie | 03.07.2019

Češi milují gastro byznys

Za posledních 9 let se počet firem v oblasti gastronomie zdvojnásobil. Stále je však oborem, ve kterém chce rozjet byznys řada Čechů. Daří se jim to i díky franšíze.

gastronomie | 24.06.2019

Do konce roku budeme 100% franšízoví

Všechny nové pobočky otevíráme s franšízanty, je to důležité, aby už od začátku restaurace byla profitabilní pro obě dvě strany, říká Radim Foltýn, Franchising Director CZ & SK McDonald´s.

gastronomie | 17.06.2019

Chceme pobočky u nás i v zahraničí

Náš franšízant může svůj byznys rozjet během dvou až tří měsíců, říká v rozhovoru Jan Kapolka, spolumajitel sítě restaurací Los Capolitos.

2
3
4
5
další  
posledni