gastronomie

gastronomie | 07.10.2024

Z asistentky ředitelkou díky franšíze

Lucie Remer letos získala v soutěži Ocenění českých podnikatelek cenu za nejzajímavější franšízu Refresh Bistro. Jak budovala svůj karierní postup?

Lucie Remer letos získala v soutěži Ocenění českých podnikatelek cenu za nejzajímavější franšízu Refresh Bistro. Jak budovala svůj karierní postup?

gastronomie | 12.08.2024

McDonald’s posiluje pozice v regionu

McDonald´s jde zákazníkům blíž i do menších měst a rádi by našli nové franšízanty. Čím chtějí aktuálně zákazníky oslovit?

gastronomie | 17.06.2024

Trh se ubírá ke zdravější stravě

O současném trendu v rychlém občerstvení jsme si povídali s provozním ředitelem největší franšízové sítě školních bister ReFresh Bistro Filipem Caltou.

gastronomie | 03.06.2024

Velká ryba ve franšízové síti

Fish & Chips značky Harry Ramsden´s mají za sebou desítky let zkušeností s gastronomií i franšízingem. V Česku jsou na startu.

gastronomie | 27.05.2024

UGO dá na názor franšízantů

Franšízová síť nabízí zdravější alternativu v oblasti fast foodu už bezmála dvacet let. Na inovacích se aktivně podílí i franšízanti.

gastronomie | 20.05.2024

Retro byznys v gastronomii

Nostalgie za socialistickou érou lidi baví nejen v kinematografii a designu, ale také v jídle a pití. Jak z toho udělat úspěšný franšízový model objevilo polské Ministerstvo sledě a vodky.

gastronomie | 06.05.2024

Drive thru je šance pro fast food

Franšízy s „jídlem do ruky“ musí rychle reagovat na zákaznické trendy. Ty nám přiblíží manažerka pro rozvoj franšízové sítě Bageterie Boulevard a 360Pizza Markéta Krejčíková.

gastronomie | 11.03.2024

Plníme sen o vlastní kavárně

„Franšízová síť kaváren CrossCafe umí pomoci těm, kteří chtějí začít kavárenský byznys,“ říká ředitel společnosti Mgr. David Štangler.

gastronomie | 11.03.2024

České banh-mi jedou v Praze i ve světě

Franšízová síť Banh-mi-ba ve stylu fast casual sází na oblibu vietnamských baget. Kde má tento byznys další potenciál?

gastronomie | 04.03.2024

Pizza vždycky bodne!

Vašek Hájek za tři roky, do kterých spadala éra covidu, stihl otevřít tři úspěšné franšízy Vosíme.cz. Proč uvěřil právě této pizze?

gastronomie | 26.02.2024

Dobré recenze jsou nejlepší reklama

Chocafé je kavárna, kde proudí především belgická čokoláda. Co tento koncept nabízí franšízantům nám v rozhovoru přiblíží zakladatel značky Jan Novák.

gastronomie | 26.02.2024

Domácí těstoviny v moderním pojetí

Dva kamarádi Honza a Matěj postavili svůj koncept bistra na čerstvých těstovinách, které dovedou mimořádně rychle servírovat zákazníkovi. Nyní svůj nápad nabízí jako franšízu.

gastronomie | 13.02.2024

Zdravý byznys nese ovoce

Zavedný franšízový model Fruitismo dobývá Rakousko a Německo. Jaké jsou nebližší plány značky?

gastronomie | 13.02.2024

Waf-Waf chce letos dosáhnout 20 poboček

„Počty franšíz s vaflemi, palačinkami a lívanci rostou. Nyní cílíme na všechna krajská města“, říkají franšízoři Elvis Osmanović a Dino Pekez.

gastronomie | 22.01.2024

Stálice McDonald's nehasne

V roce 2023 u nás otevřel jeden ze světově nejznámějších franšízových řetězců fast foodu šest nových restaurací. Jaké mají další byznysové plány?

gastronomie | 15.01.2024

S franšízou kupujete zkušenosti hostů

Franšízovou síť Kafec založil Tomáš Konečný na pevných základech vlastní úspěšné praxe. Sen o vlastní kavárně se díky tomu může stát realitou i pro další zájemce.

gastronomie | 08.01.2024

Studenti mají hlad pořád

Znáte apetýt běžného teenagera? Pak víte, že postavit na tom byznys musí vyjít. A Davidovi Alešovi to s franšízou ReFresh Bistro opravdu vyšlo.

gastronomie | 27.12.2023

Five Guys otevře v Máji

Další franšíza vstoupí do konkurence amerických fastfoodových značek a první pobočka vznikne v Praze. Co nového se dá do byznysu s burgery přinést?

gastronomie | 04.12.2023

Zmrzlina se točí od jara!

Franšíza Tak trochu jiná točená založila svůj byznys na zmrzlině, kterou si zákazník přizpůsobí podle chuti. Kromě dobrého nápadu jim k úspěšné sezóně pomohlo i dlouhé léto.

2
3
4
5
další  
posledni