gastronomie

gastronomie | 25.11.2020

McDonald´s míří do menších měst

Na konci října otevřel fastfoodový koncept McDonald´s již třetí pobočku ve Zlíně. Prostřednictvím franšízy chce expandovat nejen ve velkých městech a při dálnicích.

Na konci října otevřel fastfoodový koncept McDonald´s již třetí pobočku ve Zlíně. Prostřednictvím franšízy chce expandovat nejen ve velkých městech a při dálnicích.

gastronomie | 29.10.2020

Originalitou za úspěchem

Omezení fungování gastronomických provozů nebude trvat věčně. Pokud je tedy vaším cílem podnikat v této oblasti, je ten správný čas na nalezení té pravé franšízy.

gastronomie | 26.10.2020

V každém hlavním městě Evropy

„Slovenský trh již máme zcela pokrytý. V Česku, Maďarsku a Polsku prostor pro nové franšízanty stále je,“ říká majitel konceptu La Donuteria Peter Straňák.

gastronomie | 19.10.2020

Krize v gastronomii se opakuje

Provozovatelé restaurací, barů, kaváren a bister kvůli pandemii coronaviru zažívají těžké časy. Týká se to i franšíz. Jaký vliv na ně současný částečný lockdown má?

gastronomie | 21.09.2020

Bagetový byznys jede

Širší centrum Prahy má Bageterie Boulevard pokryté. Na jaké lokality se tato franšíza zaměří nyní?

gastronomie | 14.09.2020

Na konci roku 10 poboček

„V září otevřeme 3 pobočky na Moravě, jejichž rozjezd posunula pandemie," prozrazuje Petr Tuháček, majitel gastronomického franšízového konceptu Volos.

gastronomie | 26.08.2020

Byznys na vesnici funguje

Franšíza Tak trochu jiná točená se s novou strategií zaměřuje na objíždění se zmrzlinovými stánky menších obcí. Franšízanti díky tomu dosahují zajímavých tržeb.

gastronomie | 17.08.2020

Kavárna do čtyř měsíců

Franšízová síť kaváren CrossCafe chce otevírat 5 poboček ročně. V září otevře již třetí kavárnu v Liberci.

gastronomie | 12.08.2020

Salaterie za 15 milionů

Franšízová značka UGO otevřela svou největší Salaterii. Zákazníci pobočku nové generace najdou v samém centru Prahy.

gastronomie | 03.08.2020

Bistro na cestě za zákazníky

Vládní opatření donutila franšízu Poe Poe přerušit provoz všech poboček. Dnes se již vše pomalu vrací do normálu.

gastronomie | 09.07.2020

Pěkně propečený byznys

Rodinná síť restaurací z Lotyšska Steiku Haoss chce překročit hranice země. Nabízí příležitost pro master-franšízanty.

gastronomie | 07.07.2020

Franšízanti McDonald´s nabírají zaměstnance

Fastfoodové síti se rychle po znovuotevření restaurací vrátily tržby do normálu. Zákazníci zdvojnásobili zájem o McDelivery.

gastronomie | 24.06.2020

Novými produkty k zisku

Po výrazném propadu tržeb se restaurace Subway vrací na loňská čísla. Čím novým franšízanti osloví zákazníky?

gastronomie | 22.06.2020

V Mr.Sushito si plníme sny

„Náš franšízant musí milovat svou práci, rád komunikovat s lidmi a mít vizi," říká Petr Fabík, investiční a franšízový manažer konceptu Mr.Sushito.

gastronomie | 15.06.2020

Byznys za 360 vteřin

Pizzerie s kvalitní italskou pizzou na celém území Česka. Taková je vize nového franšízového konceptu 360pizza skupiny Crocodille. Kdo se může stát franšízantem?

gastronomie | 20.05.2020

Byznys s chutí trhaného masa

Koncept rychlého občerstvení Volos chce svými pobočkami obsadit celé Česko. Kdo se může ucházet o franšízovou licenci?

gastronomie | 29.04.2020

Gastronomie prověřená epidemií

Za necelý měsíc skončí doba, která pro majitele restaurací, barů i bister znamenala, že ve svých pobočkách nesměli přivítat zákazníky. Co to znamenalo pro gastrofranšízy?

gastronomie | 27.04.2020

Nová pobočka i v době omezení

Franšíza Amici Pizza & Burgers se zaměřuje hlavně na rozvoz. Jak se jí vede dnes, kdy obliba doručování kvůli situaci roste?

gastronomie | 20.04.2020

Sladké na krizi

Ze dne na den zůstaly kvůli nařízením vlády všechny pobočky La Donuteria zavřené. Dnes franšízy i díky věrnosti zákazníků částečně fungují.

2
3
4
5
další  
posledni