gastronomie

gastronomie | 09.07.2020

Pěkně propečený byznys

Rodinná síť restaurací z Lotyšska Steiku Haoss chce překročit hranice země. Nabízí příležitost pro master-franšízanty.

Rodinná síť restaurací z Lotyšska Steiku Haoss chce překročit hranice země. Nabízí příležitost pro master-franšízanty.

gastronomie | 22.06.2020

V Mr.Sushito si plníme sny

„Náš franšízant musí milovat svou práci, rád komunikovat s lidmi a mít vizi," říká Petr Fabík, investiční a franšízový manažer konceptu Mr.Sushito.

gastronomie | 15.06.2020

Byznys za 360 vteřin

Pizzerie s kvalitní italskou pizzou na celém území Česka. Taková je vize nového franšízového konceptu 360pizza skupiny Crocodille. Kdo se může stát franšízantem?

gastronomie | 20.05.2020

Byznys s chutí trhaného masa

Koncept rychlého občerstvení Volos chce svými pobočkami obsadit celé Česko. Kdo se může ucházet o franšízovou licenci?

gastronomie | 29.04.2020

Gastronomie prověřená epidemií

Za necelý měsíc skončí doba, která pro majitele restaurací, barů i bister znamenala, že ve svých pobočkách nesměli přivítat zákazníky. Co to znamenalo pro gastrofranšízy?

gastronomie | 27.04.2020

Nová pobočka i v době omezení

Franšíza Amici Pizza & Burgers se zaměřuje hlavně na rozvoz. Jak se jí vede dnes, kdy obliba doručování kvůli situaci roste?

gastronomie | 20.04.2020

Sladké na krizi

Ze dne na den zůstaly kvůli nařízením vlády všechny pobočky La Donuteria zavřené. Dnes franšízy i díky věrnosti zákazníků částečně fungují.

gastronomie | 20.04.2020

Posílení rozvozu i vznik nového e-shopu

„Jedním z pravidel naší franšízy je to, že když pobočka nevydělává, neúčtujeme franšízový poplatek ani my, což se právě děje," říká Jan Kapolka, spolumajitel konceptu Los Capolitos.

gastronomie | 27.03.2020

Subway finančně uleví franšízantům

Dlouhotrvající snížení tržeb může být pro řadu franšízantů likvidační. Subway jim tak snižuje poplatky. Po odvolání opatření se chce vrátit v plné síle.

gastronomie | 02.03.2020

Franšíza McDonald´s je pro mě spojení na celý život

Že chce podnikat věděla Kamila Kleiblová už od studií na vysoké škole. Dnes je jednou z nejúspěšnějších franšízantek McDonald´s v Česku, když provozuje 7 restaurací.

gastronomie | 26.02.2020

Zlom díky vlastnímu stroji

Síť zmrzlináren Tak trochu jiná točená dynamicky roste. Aktuálně se na otevření připravují 4 nové provozovny. Kdy je nejlepší čas se ucházet o franšízovou licenci?

gastronomie | 24.02.2020

V Praze chceme být jedničkou

„Do konce roku bychom chtěli mít na trhu 20 poboček, v hlavě máme i expanzi do zahraničí," prozrazuje Roman Zajíc, spolumajitel franšízové sítě Amici Pizza & Burgers.

gastronomie | 24.02.2020

Nebát se, jít si za svým a vytvořit vlastní styl

Syndrom vyhoření v jednom oboru ho přivedl k úspěchu a podnikání v jiném. Jak dnes vidí svůj byznys pod značkou Mr. Kebab jeho zakladatel Ľubor Lelovits?

gastronomie | 17.02.2020

S franšízantem musíme najít společnou řeč

„Letos se chceme více zaměřit na rozvoj poboček typu Express, říká Patrik Habart," majitel franšízového konceptu Hadog Burgers.

gastronomie | 17.02.2020

Plzeň a Mladá Boleslav na špici

Síť restaurací Bageterie Boulevard se i díky franšíze v posledních letech viditelně rozrostla. Odráží se to i na známosti značky v regionech.

gastronomie | 03.02.2020

Úspěšný rok pro Subway

Zvýšení prodejů, obratu i obohacená nabídka. Takový byl rok 2019 pro franšízu Subway u nás. Co chystá dál?

gastronomie | 22.01.2020

Přípravy na větší expanzi

V roce 2020 plánuje gastronomická franšíza Los Capolitos rozšířit své zastoupení až o 3 nové restaurace. Dostat se chce i mimo Moravu.

gastronomie | 13.01.2020

Chceme, aby naši franšízanti rostli

Zájemci o naši franšízu musí mít kapitál a absolvovat provozní trénink, který může trvat více než rok, říká Radim Foltýn, Franchising Director CZ & SK McDonald´s.

gastronomie | 10.01.2020

Dobře obalený byznys

KFC se daří růst. Se svými 105 pobočkami se stalo největší fastfoodovou sítí u nás. Na svědomí to má držitel franšízové licence, skupina AmRest.

2
3
4
5
další  
posledni