gastronomie

gastronomie | 29.04.2019

Naši franšízanti mají různá očekávání

Chceme posílit pozici Subway v Praze a Brně, kde stále vidíme potenciál pro růst počtu poboček, prozrazuje Irena Očková, Communications Specialist franšízové sítě Subway.

Chceme posílit pozici Subway v Praze a Brně, kde stále vidíme potenciál pro růst počtu poboček, prozrazuje Irena Očková, Communications Specialist franšízové sítě Subway.

gastronomie | 15.03.2019

Zlaté kruhy hlásí stovku

Fastfoodový gigant a ikona franšízingu McDonald´s působí v Česku již 27 let. Nedávno zde otevřel 100. restauraci.

gastronomie | 13.03.2019

Příležitost se ukrývá v poctivých burgerech

Uspět na franšízovém trhu díky kvalitním surovinám a vstřícnosti k chutím zákazníků, takový je cíl konceptu Hadog Burgers. Kdo se může stát franšízantem značky?

gastronomie | 28.01.2019

Šance pro podnikatele i v menších městech

Brno a České Budějovice patří mezi nejbližší cíle pro expanzi franšízové sítě CrossCafe, prozradil Martin Lomický, spolumajitel společnosti CrossCafe Original.

gastronomie | 02.01.2019

Když byznys prochází žaludkem

Zájem o obor a láska k dobrému kvalitnímu jídlu je pro Sklizeno při výběru franšízantů důležitější, nežli zkušenosti. Na výběr jsou pak 3 formáty prodejen s kvalitními potravinami.

gastronomie | 07.12.2018

Los Capolitos otevřelo první franšízu

Síť mexických restaurací našla franšízanta, s nímž zprovoznila pobočku v Opavě. Nyní primárně cílí na velká krajská města, v nichž sídlí vysoké školy.

gastronomie | 05.12.2018

Poe Poe nabízí pomoc s financováním franšízy

Síť bister Poe Poe oznámila před časem zájem expandovat za hranice. Prioritou pro ni však zůstává rozvoj na domácím trhu.

gastronomie | 30.11.2018

CrossCafe myslí na zákazníky i ekologii

Franšízová síť kaváren se stále rozrůstá. Kávu si nově mohou vychutnat zákazníci v Berouně a také další v pobočce v Plzni, odkud celý koncept pochází.

gastronomie | 16.11.2018

Byznys na léto i zimu

Yogoterie slaví 4 roky působení na trhu. Díky novému produktu pomáhá franšízantům vydělávat i když venku mrzne.

gastronomie | 12.11.2018

Amici chystá vstup na zahraniční trhy

Síť restaurací Amici vznikla v Brně, dnes má díky franšíze pobočky i v dalších městech. Nové plány v rozhovoru prozradila Andrea Valoušková z Amici Pizza & Burgers.

gastronomie | 05.11.2018

Fruitisimo umí pomoci franšízantům s financováním

Franšízová síť Fruitisimo expanduje i za hranicemi země. Jen v tuzemsku má aktuálně 60 prodejen a dalších 5 ještě letos otevře.

gastronomie | 15.10.2018

Naše franšíza dává prostor inovacím

Do půlky roku 2019 plánuje Regal Burger otevřít svou první franšízovou pobočku, a to v Pardubicích. V rozhovoru to prozradil ředitel společnosti Boris Řezníček.

gastronomie | 15.10.2018

Bageterie Boulevard má Drive

Franšízová síť Bageterie Boulevard otevřela první samostatně stojící restaurace typu BB Drive. S jejich rozšířením do dalších měst České republiky počítá.

gastronomie | 12.10.2018

Originalita vydělává

Jak už název napovídá, Easy Wine a Easy Beer jsou inovativní gastronomické koncepty, které své zákazníky přitahují jako magnet. Shodnou se na tom jejich majitelé i franšízanti.

gastronomie | 10.10.2018

Pohlcená polská Telepizza

Novým majitelem společnosti Telepizza Polska se stal AmRest. Zaplatit za ni měl 8 milionů eur. Bude se tento trend opakovat i v dalších zemích?

gastronomie | 01.10.2018

Grandiózní a atypický

Je to více než dva roky, co Starbucks oznámil, že vstoupí na italský trh. První kavárna byla otevřena začátkem září v Miláně, v exkluzivním formátu.

gastronomie | 28.09.2018

Podnikání dva v jednom

Partnerovi, který se dobře vyzná na českém trhu, nabízí exkluzivní licenci i americký řetězec Dairy Queen. Spojuje myšlenku restaurace a cukrárny v jednom.

gastronomie | 21.09.2018

UGO chystá další rozvoj franšízy

Síť salaterií a freshbarů značky UGO letos předala celkem 9 již existujících poboček do rukou franšízantů. V tomto trendu hodlá pokračovat.

gastronomie | 08.09.2018

Franšízou UGO si byl absolutně jistý

Jiří Wasserbauer je „dítě UGO“. Do společnosti nastoupil hned po škole, postupně si vyzkoušel několik pozic v managementu a poté se stal úspěšným franšízantem 4 provozoven.

2
3
4
5
další  
posledni