gastronomie

gastronomie | 06.10.2021

Amici míří do Prahy a nejen tam

Expanze na domácím trhu i na Slovensku. To jsou plány gastronomické franšízy Amici. Musí mít budoucí franšízanti zkušenosti s gastronomií?

Expanze na domácím trhu i na Slovensku. To jsou plány gastronomické franšízy Amici. Musí mít budoucí franšízanti zkušenosti s gastronomií?

gastronomie | 13.09.2021

Investice do kávového povzbuzení

Denně se ve světě zkonzumují více jak 2 miliardy šálků kávy, a to v kavárnách i mimo ně. Kousek koláče úspěchu chce značka Meron s franšízou ukousnout i u nás.

gastronomie | 07.09.2021

Hranolkový byznys ve franšíze

Síť Faency Fries chce růst nejen v Česku, ale v celé Evropě. Zájemcům o podnikání nabízí i již zavedené pobočky.

gastronomie | 19.08.2021

Sladký byznys pro krajská města

Franšíza Waf-Waf má na trhu zatím jen 4 pobočky. Jejich počet chce navýšit prostřednictvím franšízantů. Jaká investice na ně čeká?

gastronomie | 09.08.2021

Expanze z Moravy do Čech

Za poslední dva měsíce přibyly do franšízové sítě restaurací Volos dvě nové pobočky. Obě najdou zákazníci v Praze.

gastronomie | 26.07.2021

Do byznysu s kartelem

Zatím má franšíza Cartel Pizza provozovny jen na Moravě. Pobočky chce ale i v Čechách. Kolik stojí rozjezd podnikání pod touto značkou?

gastronomie | 19.07.2021

Zisk za času pandemie

Zatímco některé společnosti během pandemie COVID-19 utrpěly ztráty, jiné změnily své zaměření, těšily se růstu a dosáhly úspěchu. Franšíza Japanos je jednou z nich.

gastronomie | 28.06.2021

Lovebrand odolává i krizi

Za poslední rok se La Donuteria rozrostla z 15 na 40 poboček ve 14 evropských zemích. Kolik musí franšízant do podnikání s touto značkou investovat?

gastronomie | 02.06.2021

Franšíza od celebrity

Gastrokoncept Japanos chystá vstup na tuzemský trh. O rozvoj poboček by se měl postarat master-franšízant nebo Area development manager. Jaká investice na něj čeká?

gastronomie | 26.05.2021

Podnikání s vlastní kávou

Milovníci kávy mohou zbystřit. Na český trh míří nový kavárenský franšízový koncept Meron. Kolik investují franšízanti do otevření pobočky?

gastronomie | 10.05.2021

Sladké podnikání

Na český trh míří další zahraniční značka. Svou síť zde chce vybudovat franšízový koncept Donuterie. Jaká investice čeká na zájemce o licenci?

gastronomie | 26.04.2021

Cesta k franšíze je kratší než k oltáři

Monika s Jardou našli v Amici Pizza & Burgers příležitost i lásku. Z řadových zaměstnanců se staly klíčové opory firmy, a nakonec i manželský pár s vlastními pobočkami.

gastronomie | 19.04.2021

Zdraví jako příležitost pro podnikání

Franšízový koncept UGO Freshbarů a UGO Salaterií je připraven dál růst. Důležitou roli v něm sehrají kvalitní franšízanti.

gastronomie | 31.03.2021

Steaková franšíza

Obor gastronomie se vlivem současné situace promění. Šanci uspět získají nové koncepty, které zaujmou zákazníky svou nabídkou.

gastronomie | 29.03.2021

Poptávka po licencích sílí

„Náklady spojené s rebrandingem poboček nikdy nenesou zcela naši franšízanti. Podílíme se na nich i my a pronajímatel prostor,“ říká Peter Ondrej, Managing Director Coffeeshop Company.

gastronomie | 10.03.2021

Šance na úspěch v gastronomii

Franšíza Burrito Loco se chce rozšířit z Prahy do dalších regionů. Na kolik přijde franšízanty vstup do podnikání s touto značkou?

gastronomie | 03.03.2021

Pizza Hut na lovu franšízantů

Známá síť pizzerií nabízí licence. Franšízanti, kteří otevřou pobočku do konce roku 2021 získají část investice zpět.

gastronomie | 24.02.2021

Konec CrossCafe v Praze?

Absence zahraničních turistů, studentů i lidí z kanceláří, to vše přimělo franšízový koncept CrossCafe uzavřít všechny pražské kavárny. V regionech se chce rozvíjet dál.

gastronomie | 22.02.2021

Krize odhaluje příležitost

Koncept Frutisimo uzavřelo loni rekordní počet franšízových smluv. Podnikání pod jeho značkou láká nové partnery.

2
3
4
5
další  
posledni