Nová husa na grilu
Koncept Potrefená husa pivovarů Staropramen se přiblížila třicítce. Svou 28. provozovnu, tentokrát ve verzi Beerpoint ve středu otevřela na hlavním vlakovém nádraží v Praze. Spojila se přitom s jedním z největších provozovatelů gastronomických zařízení na světě, italskou firmu Autogrill. Ta má ve svém portfoliu několik tisíc provozoven po celém světě. „Potrefená husa na revitalizovaném pražském hlavním vlakovém nádraží je náš první společný podnik. Pevně věřím v úspěch tohoto konceptu a doufám, že jsme teprve na počátku nové éry cestování,“ řekl ve společné tiskové zprávě Jiří Nehasil, country manager Autogrill Czech.
Letos se ozývá husa poprvé
V letošním roce jde na vlakovém nádraží o první Potrefenou husu. Na konci loňského roku otevřel koncept druhou provozovnu v Bratislavě a první v Pardubicích, kde šlo také o koncept Beerpoint pro obchodní centra.
Koncept s třemi typy restaurací
Pivovary Staropramen ve spolupráci s firmou F&B Concepts buduje koncept značkových restaurací Potrefená husa od roku 1998. Během loňského roku bylo otevřeno pět nových provozoven, z toho tři v Praze. Jedna je také v Bratislavě. Koncept má tři typy provozoven. Restaurace jsou pro centra velkých měst nad 50.000 obyvatel, Sport Bary jsou pro sídliště a menší města a Beerpointy pro obchodní centra ve velkých městech.
Zobrazit v katalogu franšíz
PŘEČTI ČLÁNKY
Mr. Kebab plánuje vstup do Česka
/20.10.2025
Slovenská síť Mr. Kebab hledá master-franšízanta pro český trh. Detaily spolupráce a plány expanze přibližuje zakladatel značky Ľubor Lelovits.
„Pro náš růst je klíčové, abychom měli ty správné franšízanty,“ říká Michal Příhoda, výkonný ředitel Fruitisimo Group. Síť loni překonala tržby půl miliardy korun a expanduje dál.
Franšízová síť s více než 200 pobočkami se úspěšně rozvíjí v zemích Evropy. Aktuálně hledá dlouhodobé partnery pro vstup na český trh.
Franšízová síť UGO sází na inovace, vyváženou nabídku a partnery zapojené do každodenního provozu. Růst obratu o 160 % odráží stabilní rozvoj sítě.
Jak si vede Coffeeshop Company od doby, co si vzala vedení nazpět centrála ve Vídni? Díky nižším nákladům chce oslovit nové franšízanty a rozšířit síť v zemích V4.
Nejčtenější
Franšíza - co to je?
/09.01.2025
Pokud se Vám při vyslovení slova franšízing vůbec něco vybavuje, je to skvělé!
Extra Services umožňuje zájemcům vyzkoušet si spolupráci bez rizika. Začít mohou jako partneři a až poté přejít na plnohodnotnou franšízu.
Tomáš Větvička vyměnil cukrářskou dílnu za podnikání pod hlavičkou sítě Traficon. Jak zvládl přechod do nového oboru a co ho na práci nejvíc naplňuje?
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Síť Re/Max vytváří prostor nejen pro zkušené podnikatele, ale i pro nové zájemce, kteří chtějí rozjet vlastní franšízu pod známou značkou.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...