Kavárny, které mají úroveň

Osobitý design a příjemné inspirativní prostředí v barevných odstínech kávy, kde se má každý host cítit doma, a odpočinout si v klidu nejen nad skvělou kávou, to je Café Level. První kavárna této značky vznikla v roce 2003 v Praze, od té doby se síť rozrostla o dalších 6 poboček. Oproti konkurenci nabízí svým stálým hostům také přidané služby jako je nabídka snídaní, nebo časopisů ke čtení. Kavárny jsou navíc vhodné i pro reprezentativní obchodní schůzky a firemní eventy na míru.
Majitelé Café Level se snaží v dnešní uspěchané době poskytnout vše potřebné milovníkům kavárenského životního stylu a kultury s tím spojené, což jim má zajistit přísun stálých, věrných a náročných hostů. Potenciálním novým franšízantům pak nabízí Café Level zajištění kompletního vybavení kavárny na klíč. „Každé kavárně osobně navrhuji design s ohledem na konkrétní prostory,“ říká zakladatelka společnosti Petra Nováková. S tím, že je vždy možné zvolit vhodnou variaci interiéru i s ohledem na přání majitele.
Úcta k hodnotám i samostatnost
Franšízanti Café Level získávají od majitelů konceptu kromě jiného například vypracovaný finanční model a návrh sortimentu včetně exkluzivních slev. Možná je také pomoc při výběru vhodného místa a domlouvání nájmů v obchodních centrech. Samozřejmostí jsou školení i v průběhu spolupráce, marketingová podpora či pokladní a účetní systém. Koncept se podle majitelů vždy přizpůsobuje lokalitě i prostředí. Základem služeb ale vždy zůstává kvalitní servis i sortiment a interiér, zařízený podle posledních trendů.
Ideální uchazeč o novou franšízu by měl být kreativní, samostatný a zodpovědný, měl by mít úctu k hodnotám a dodržovat a ctít principy celého franšízového konceptu. Požadavkem je město s alespoň 100 tisíci obyvatel a prostor o velikosti alespoň 75 metrů čtverečních. Návratnost investice do franšízy Café Level bývá 2 až 3 roky, počáteční investice do kavárny se odhaduje na zhruba 30 tisíc korun za metr čtvereční.
Zobrazit v katalogu franšíz





















PŘEČTI ČLÁNKY

Světová franšízová síť do roku 2025 vstupuje s technologickými novinkami a pokračuje v růstu sítě.
Evropská síť provozoven zdravé varianty fast foodu Fruitisimo vznikla v České republice. Jejich růstu pomáhá i vzájemné sdílení zkušeností jednotlivých franšízantů.
Na Českém trhu se objevila nová ukrajinská franšíza se zajímavým konceptem fast foodu. Co může nabídnout v silně konkurenčním prostředí gastronomie?
Franšízant Honza Stopek vede dvě úspěšné pobočky s pizzou Vosíme. Na počátku stála debata u piva na téma vlastní podnikání.
Franšíza Trdlokafe s oblíbenou kombinací trdelníku a výběrové kávy roste v mezinárodním měřítku i v rámci České republiky. Koncept přilákal i investory z Venture Clubu.
Nejčtenější

Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
Radka Vajo vede úspěšnou pražskou pobočku Century21 ve Zlatnické ulici v Praze. Jak se jí povedlo rozjet vlastní franšízu?
V samotném franchisingu je několik základních pojmů, které by měl znát každý, kdo se o tento způsob podnikání alespoň trochu zajímá.
Franchisové systémy je možno rozdělit podle různých kriterií, mimo jiné druhu know-how, druhu hospodářské činnosti či způsobu organizace systému.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...