Kavárny, které mají úroveň

Osobitý design a příjemné inspirativní prostředí v barevných odstínech kávy, kde se má každý host cítit doma, a odpočinout si v klidu nejen nad skvělou kávou, to je Café Level. První kavárna této značky vznikla v roce 2003 v Praze, od té doby se síť rozrostla o dalších 6 poboček. Oproti konkurenci nabízí svým stálým hostům také přidané služby jako je nabídka snídaní, nebo časopisů ke čtení. Kavárny jsou navíc vhodné i pro reprezentativní obchodní schůzky a firemní eventy na míru.
Majitelé Café Level se snaží v dnešní uspěchané době poskytnout vše potřebné milovníkům kavárenského životního stylu a kultury s tím spojené, což jim má zajistit přísun stálých, věrných a náročných hostů. Potenciálním novým franšízantům pak nabízí Café Level zajištění kompletního vybavení kavárny na klíč. „Každé kavárně osobně navrhuji design s ohledem na konkrétní prostory,“ říká zakladatelka společnosti Petra Nováková. S tím, že je vždy možné zvolit vhodnou variaci interiéru i s ohledem na přání majitele.
Úcta k hodnotám i samostatnost
Franšízanti Café Level získávají od majitelů konceptu kromě jiného například vypracovaný finanční model a návrh sortimentu včetně exkluzivních slev. Možná je také pomoc při výběru vhodného místa a domlouvání nájmů v obchodních centrech. Samozřejmostí jsou školení i v průběhu spolupráce, marketingová podpora či pokladní a účetní systém. Koncept se podle majitelů vždy přizpůsobuje lokalitě i prostředí. Základem služeb ale vždy zůstává kvalitní servis i sortiment a interiér, zařízený podle posledních trendů.
Ideální uchazeč o novou franšízu by měl být kreativní, samostatný a zodpovědný, měl by mít úctu k hodnotám a dodržovat a ctít principy celého franšízového konceptu. Požadavkem je město s alespoň 100 tisíci obyvatel a prostor o velikosti alespoň 75 metrů čtverečních. Návratnost investice do franšízy Café Level bývá 2 až 3 roky, počáteční investice do kavárny se odhaduje na zhruba 30 tisíc korun za metr čtvereční.
Zobrazit v katalogu franšíz





















PŘEČTI ČLÁNKY

Franšíza 360pizza nabízí rebranding stávajícím gastro provozovnám. Jak změna pomůže efektivitě podnikání vysvětlí Markéta Krejčíková, manažerka pro rozvoj.
Franšíza Bageterie Boulevard vyrostla spolu s Crocodille na rekordních 1,6 miliardy obratu. Po covidových letech je zpět na předních pozicích mezi fastfoodovými řetězci.
„Nyní se zaměřujeme na bistro, kde chceme pizzy odbavovat do 7 minut,“ říká zakladatel franšízové sítě Vosíme.cz Richard Halmazňa.
Špagetka je franšíza s čerstvými těstovinami, kávou a zmrzlinou. Má originální receptury i způsob lokace trucků. Jak tento koncept funguje v praxi?
CrossCafe přichází s novým konceptem franšízingu. Kavárny buduje ve vlastní režii a nabízí je k odkupu až když jsou ziskové. Franšízant získá klientelu a vyškolený personál.
Nejčtenější

Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
Pokud se Vám při vyslovení slova franšízing vůbec něco vybavuje, je to skvělé!
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Networking, který funguje. Franšíza Business for Breakfast spojuje podnikatele už 15 let. Představuje efektivní způsob, jak získat zakázky díky osobním doporučením.
Franšízová síť fitness center Contours úspěšně pokračuje v expanzi na českém trhu. Nabízí ověřený model s návratností do dvou let a podporou provozu.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...