Navařeno od Sklizena pomůže s večeří
První provozovna tohoto typu našla své místo v poměrně nově otevřeném areálu Manifesto u pražského Masarykova nádraží. Od srpna pak bude tento formát také součástí prodejny v nákupním centru Chodov.
V čem se Navařeno od Sklizena liší od klasických obchodů této značky? Kromě nabídky kvalitních produktů přináší také inspiraci, recepty a hned také pohromadě všechny suroviny, které bude zákazník k uvaření vybraného jídla potřebovat. Recepty jsou koncipovány tak, aby příprava pokrmu nezabrala více než 30 minut, s důrazem na co nejmenší počet surovin. Každý týden bude v nabídce šest různých receptů od polévek přes saláty po hlavní jídla.
„Ve všední dny chtějí lidé vařit jednoduše a rychle, přitom ale z kvalitních surovin. My jim je připravíme na míru danému receptu, takže zákazník mezi připravenými surovinami najde například příslušný řez masa v gramáži odpovídající dvěma nebo čtyřem porcím, čerstvé těstoviny a příslušnou zeleninu na jediném stole,” popisuje koncept Navařeno majitel Sklizeno Petr Borkovec.
Nejen pro Pražáky
První pražskou prodejnu tohoto konceptu lze označit jako testovací. Do budoucna totiž Sklizeno uvažuje o jeho zařazení jako součást velkých prodejen této sítě. A to bez ohledu na to či jsou kmenové nebo franšízové. „Navařeno od Sklizeno chceme rozhodně rozšiřovat i mimo Prahu. Pokud se osvědčí, mohl by se už od konce roku objevit v Brně v některých stávajících prodejnách,“ prozrazuje Petr Borkovec s tím, že společnost Sklizeno Foods počítá s tímto formátem i pro další prodejny, které teprve vzniknou.
V celé síti Sklizeno Foods, tedy ve Sklizeno, My Food a Náš Grunt v současnosti funguje 30 franšízových poboček řízených 23 franšízanty. Především ty nově vzniklé jsou provozovány v modelu kooperativní franšízy. To znamená, že polovina prodejny patří franšízantovi, druhá pak poskytovateli licence Sklizeno Foods.

PŘEČTI ČLÁNKY

Franšízová síť s více než 200 pobočkami se úspěšně rozvíjí v zemích Evropy. Aktuálně hledá dlouhodobé partnery pro vstup na český trh.
Franšízová síť UGO sází na inovace, vyváženou nabídku a partnery zapojené do každodenního provozu. Růst obratu o 160 % odráží stabilní rozvoj sítě.
Jak si vede Coffeeshop Company od doby, co si vzala vedení nazpět centrála ve Vídni? Díky nižším nákladům chce oslovit nové franšízanty a rozšířit síť v zemích V4.
Food trucky představují nový evropský trend. Rozmach těchto franšíz probíhá i v Česku. Jak je to s investičními náklady a zahájením vlastního podnikání s mobilním občerstvením?
Franšízový koncept BodyBody spojuje moderní technologie a zdravý životní styl. Zájemcům otevírá možnost rozjet vlastní studio i v menších městech.
Nejčtenější

Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
Do regionu míří americké řetězce, Vodafone řeší spor a EG Group prodává část sítě čerpacích stanic. Franšízing potvrzuje svou sílu napříč obory.
Opustila kancelář, aby se naplno věnovala vzdělávání. Dnes Veronika Bubeníková vede úspěšnou pobočku Školy Populo v Olomouci a pomáhá dětem i dospělým k lepším výsledkům.
VPO Protivanov nabízí rozjet byznys bez licenčních poplatků. Partneři těží z podpory, know-how i exkluzivity v regionu.
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...