Bageterie Boulevard má Drive
Zbrusu nové pobočky najdeme v Hornoměcholupské ulici v Praze 15 u nákupního střediska Kaufland a ve Vestci u Prahy. Kromě nich Bageterie Boulevard provozuje dvě drive jednotky v Plzni. Jak říká Markéta Krejčíková, ředitelka expanze a franšízy Bageterie Boulevard, vytvoření tohoto typu provozoven bylo logickým krokem v dalším rozvoji sítě poté, co se naučili provozovat kamenné restaurace a také ty v obchodních centrech.
Na vytvoření konceptu BB Drive společnost Crocodille, která za franšízou Bageterie Boulevard stojí, pracovala několik let. Není proto divu, že i když je s expanzí poboček tohoto typu na samém začátku, plánuje jejich rozšíření i do dalších míst naší republiky. „Některé budoucí pobočky jsou již v pokročilé fázi přípravy, a některé se začnou pomalu stavět. Máme jasný plán a toho bychom se chtěli držet. Určitě jsou pro nás zajímavé dálniční tahy, příměstské komunikace a zajímavé retail parky,“ prozrazuje Krejčíková s tím, že provozovateli BB Drive se mohou stát i franšízanti. Ostatně již 3 „drivy“ jsou v rukách franšízových partnerů.
Síť Bagetrie Boulevard čítá v Česku momentálně 33 restaurací typu exprès gourmet, z nichž 27 řídí právě franšízanti. Těch má tento původem český koncept v současnosti osm. „V příštím roce chystáme otevření většího počtu dalších provozoven. Přeci jen máme ještě, kde stavět,“ odhaluje plány na rok 2019 Markéta Krejčíková. Zájem o franšízové licence je podle ní v tuto chvíli poměrně vysoký.

PŘEČTI ČLÁNKY

Franšízy s „jídlem do ruky“ musí rychle reagovat na zákaznické trendy. Ty nám přiblíží manažerka pro rozvoj franšízové sítě Bageterie Boulevard a 360Pizza Markéta Krejčíková.
Zájemce o franšízové podnikání v gastronomii by nemělo minout spojení značek Bageterie Boulevard a 360Pizza. Letos začali dokonce konkurovat americkým fastfoodům na dálnicích.
Zdeněk Polášek a Martin Lehocký jsou již zkušení franšízanti. Ke dvěma franšízovým pobočkám Bageterie Boulevard přidali i jednu z konceptu 360Pizza.
Síť Bageterie Boulevard se neustále zvětšuje. Nové pobočky najdeme v Praze i v regionech.
Franšíza 360pizza se na našem trhu pomalu rozrůstá. Jaké podmínky musí uchazeči o licenci splnit?
Nejčtenější

Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
Radka Vajo vede úspěšnou pražskou pobočku Century21 ve Zlatnické ulici v Praze. Jak se jí povedlo rozjet vlastní franšízu?
Světová franšízová síť do roku 2025 vstupuje s technologickými novinkami a pokračuje v růstu sítě.
V samotném franchisingu je několik základních pojmů, které by měl znát každý, kdo se o tento způsob podnikání alespoň trochu zajímá.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...