Spolupráce s obrem / V současnosti provozuje O2 v Česku téměř osm milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě.
pondělí
30.08.2021
Operátor O2 chce v Česku posílit své působení prostřednictvím regionálních obchodních zástupců. Kdo může s touto značkou podnikat?
 

Svět telekomunikací a IT technologií se neustále vyvíjí, láká tak řadu lidí, kteří by v tomto oboru rádi rozjeli své vlastní podnikání. Vytvořit zcela nový koncept je v tomto oboru však ne zcela snadné. Proto řešení pro některé zájemce o působení v tomto oboru může být spolupráce se zavedenou značkou. Příležitost jim nabízí i poskytovatel ICT služeb O2.

Do svého týmu vedení společnosti hledá nezávislé a zkušené obchodníky, kteří budou působit jako zástupci O2 a postarají se o obsluhu rezidentních i firemních zákazníků v jim svěřených regionech. Uchazeči o spolupráci by měli mít zkušenosti s obchodním zastupováním a hlavně mít živnostenské oprávnění se způsobilostí k obchodnímu zastoupení. Nezbytností pro uzavírání obchodů je pak vlastní vozidlo potřebné pro cesty za zákazníky. Jeho práce totiž probíhá v terénu, není tedy třeba, aby investoval do prostor pro otevření kanceláře či prodejny.

Telefon i televize

Spolupráce s O2 je pro obchodní zástupce nastavena na základě transparentního provizního systému. Obchodník si tak, podle své aktivity a objemu prodaných služeb, může přijít na provize ve výši cca 70 tisíc Kč. Od vedení společnosti získá podporu v podobě sdíleného know-how, ale také základní zákaznickou databázi, kterou následně bude ve spolupráci se značkou O2 dále rozšiřovat. Partnerovi poskytne technické vybavení, notebook či ultrabook pro rychlou a efektivní práci. Samozřejmostí pak je úvodní školení a také seznámení s produktovou nabídkou.

V portfoliu partnera jsou všechny služby, které O2 na našem území svým klientům z řad domácností, živnostníků nebo firem nabízí. Jde tak zejména o mobilní a pevné linky, internetové připojení i internetová televize O2 TV.  


Kandidát se zkušenostmi / Uchazeči o obchodní spolupráci s O2 by měli mít zkušenosti s obchodní činností, telekomunikacemi nebo prodejem služeb.