Nová franšíza z Polska míří do Čech

Do sortimentu patří oblečení, ale i kabelky, šperky, boty a doplňky
Pátek
21.05.2010
BRAND NEW PRODUCTS je franšíza svižná, nízkonákladová s rychlým návratem investic
 

Z Polska přichází franšíza outletového obchodu se značkovou módou. Firma existuje od roku 1987, v současné době provozuje 70 franšízových obchodů v Polsku, dva na Litvě a teď připravují 3 obchody v České republice. Bohaté zkušenosti s prodejem oděvů může využít franšízant této značky za poměrně nízkou cenu. Za franšízu platí roční poplatek 15 000 Kč, z toho polovinu dostane zpět formou marketingu, když si v místě své prodejny zajistí reklamní kampaň, firma se totiž podílí 50% na reklamní kampani obchodu.

Náklady na provozovnu jde orientačně spočítat podle velikosti prodejny. Minimální velikost je 20m2, prodejnu je možné mít až do 180 m2, na každých 10m2 je potřeba počítat 100 000 Kč na zařízení, zboží i licenci. Firma zajistí vizualizaci prodejny i zařízení, při podepsání smlouvy zaplatí franšízant 25% z dohodnuté ceny, zbytek pak při dodání.

V České republice lze předpokládat velký úspěch tohoto systému, statistiky ukazují, že patříme k národům libujícím si ve slevách a výprodejích. BRAND NEW PRODUCTS nabízí originály značkové módy známých značek jako jsou např. Dolce & Gabbana, Versace, Tommy Hilfiger, Lee Cooper, Wrangler, Lee, Mustang, Mexx, Esprit, Gin Tonic, Selected, Adidas, Puma , Lotto, Fila a další.

Předpokladem úspěchu je i to, že BRAND NEW PRODUCTS prodává sezonní zboží, zjednodušeně řečeno v létě letní kolekci, v zimě zimní. Kupujete originály za velmi přijatelné ceny, pokud hovoříme o tom, že značkové zboží je nadčasové a kvalitní, jde o franšízu, která se osvědčí i u nás. Firma nabízí příležitost multi franšízantovi i franšízantům.

Další podrobné informace o této franšíze naleznete v Katalogu franšíz.