Pizza Mizza již brzy v ČR
Síť restaurací a rychlého občerstvení Pizza Mizza, původem ze Slovenska, plánuje na rok 2012 expanzi na český trh. Současně s tím hledá ve vodách českého byznysu master-franšízanta. Čechům nabídne klasický typ restaurací s posezením a obsluhou.
Svoji první zahraniční restauraci chce otevřít v obchodním centru Aupark v Hradci Králové, následovat by mělo o rok později Brno a v roce 2014 Ostrava. Společnost spolupracuje s developerem Auparků, které budou právě v těchto lokalitách nově postaveny. Jozef Šétaffy, předseda představenstva společnosti GastroNet, která značku Pizza Mizza vlastní a působí jako její franšízová centrála, k tomu vysvětluje: „Pečeme pizzu výhradně v peci na dřevo, developer obchodních center Aupark nám vychází vstříc tím, že již v projektech obchodních centrech jsou naše provozovny zakresleny s komínem.“
Pizza Mizza původně vznikla jako tradiční restaurace s nabídkou italské kuchyně, v současnosti však otevírá zejména restaurace rychlého občerstvení. "Na Slovensku je v současnosti více vhodných příležitostí pro fastfoody než pro restaurace," poznamenal Jozef Šétaffy. Na Slovensku provozuje Pizza Mizza v současnosti 11 restaurací, z nichž 9 je plně v rukou franšízantů. V Bratislavě by měly přibýt další 3 provozovny, dále pak ve městech Senec a Zvolen.
Pro více informací kontaktujte redakci FranchisingINFO.cz.
Zobrazit v katalogu franšíz
PŘEČTI ČLÁNKY
Příležitosti k podnikání stále jsou
/08.09.2025
„Pro náš růst je klíčové, abychom měli ty správné franšízanty,“ říká Michal Příhoda, výkonný ředitel Fruitisimo Group. Síť loni překonala tržby půl miliardy korun a expanduje dál.
Franšízová síť s více než 200 pobočkami se úspěšně rozvíjí v zemích Evropy. Aktuálně hledá dlouhodobé partnery pro vstup na český trh.
Franšízová síť UGO sází na inovace, vyváženou nabídku a partnery zapojené do každodenního provozu. Růst obratu o 160 % odráží stabilní rozvoj sítě.
Jak si vede Coffeeshop Company od doby, co si vzala vedení nazpět centrála ve Vídni? Díky nižším nákladům chce oslovit nové franšízanty a rozšířit síť v zemích V4.
Franšízový koncept BodyBody spojuje moderní technologie a zdravý životní styl. Zájemcům otevírá možnost rozjet vlastní studio i v menších městech.
Nejčtenější
Vůně kvalitní kávy a úspěchu
/10.01.2017
Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
Pokud se Vám při vyslovení slova franšízing vůbec něco vybavuje, je to skvělé!
Zájem o zakládání nových podniků již delší dobu roste. Data ukazují, že čísla převyšují i rekordní loňský rok. Pozornost si získává i trh s franšízami a to nejen u zdejších značek.
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Franšíza Bageterie Boulevard vyrostla spolu s Crocodille na rekordních 1,6 miliardy obratu. Po covidových letech je zpět na předních pozicích mezi fastfoodovými řetězci.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...