Pizza Mizza již brzy v ČR

Síť restaurací a rychlého občerstvení Pizza Mizza, původem ze Slovenska, plánuje na rok 2012 expanzi na český trh. Současně s tím hledá ve vodách českého byznysu master-franšízanta. Čechům nabídne klasický typ restaurací s posezením a obsluhou.
Svoji první zahraniční restauraci chce otevřít v obchodním centru Aupark v Hradci Králové, následovat by mělo o rok později Brno a v roce 2014 Ostrava. Společnost spolupracuje s developerem Auparků, které budou právě v těchto lokalitách nově postaveny. Jozef Šétaffy, předseda představenstva společnosti GastroNet, která značku Pizza Mizza vlastní a působí jako její franšízová centrála, k tomu vysvětluje: „Pečeme pizzu výhradně v peci na dřevo, developer obchodních center Aupark nám vychází vstříc tím, že již v projektech obchodních centrech jsou naše provozovny zakresleny s komínem.“
Pizza Mizza původně vznikla jako tradiční restaurace s nabídkou italské kuchyně, v současnosti však otevírá zejména restaurace rychlého občerstvení. "Na Slovensku je v současnosti více vhodných příležitostí pro fastfoody než pro restaurace," poznamenal Jozef Šétaffy. Na Slovensku provozuje Pizza Mizza v současnosti 11 restaurací, z nichž 9 je plně v rukou franšízantů. V Bratislavě by měly přibýt další 3 provozovny, dále pak ve městech Senec a Zvolen.
Pro více informací kontaktujte redakci FranchisingINFO.cz.

Zobrazit v katalogu franšíz





















PŘEČTI ČLÁNKY

Franšízová síť s více než 200 pobočkami se úspěšně rozvíjí v zemích Evropy. Aktuálně hledá dlouhodobé partnery pro vstup na český trh.
Franšízová síť UGO sází na inovace, vyváženou nabídku a partnery zapojené do každodenního provozu. Růst obratu o 160 % odráží stabilní rozvoj sítě.
Jak si vede Coffeeshop Company od doby, co si vzala vedení nazpět centrála ve Vídni? Díky nižším nákladům chce oslovit nové franšízanty a rozšířit síť v zemích V4.
Food trucky představují nový evropský trend. Rozmach těchto franšíz probíhá i v Česku. Jak je to s investičními náklady a zahájením vlastního podnikání s mobilním občerstvením?
Franšízový koncept BodyBody spojuje moderní technologie a zdravý životní styl. Zájemcům otevírá možnost rozjet vlastní studio i v menších městech.
Nejčtenější

Josef Lásko otevřel franšízovou pobočku Partners Banky v Chocni. Jaké vlastnosti hledá u členů týmu a proč věří, že charakter je víc než zkušenosti?
Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
Češi zakládají živnosti a firmy rekordním tempem. První pololetí roku 2025 přineslo nejvíc podnikatelských startů za poslední roky. Jaký dopad má tento trend na franšízing v Česku?
Do polské metropole dorazí 23. a 24. října desítky franšíz a tisíce podnikatelů. Varšavský veletrh představí značky úspěšné v Polsku i mířící do střední a východní Evropy.
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...