Pizza Mizza již brzy v ČR

Síť restaurací a rychlého občerstvení Pizza Mizza, původem ze Slovenska, plánuje na rok 2012 expanzi na český trh. Současně s tím hledá ve vodách českého byznysu master-franšízanta. Čechům nabídne klasický typ restaurací s posezením a obsluhou.
Svoji první zahraniční restauraci chce otevřít v obchodním centru Aupark v Hradci Králové, následovat by mělo o rok později Brno a v roce 2014 Ostrava. Společnost spolupracuje s developerem Auparků, které budou právě v těchto lokalitách nově postaveny. Jozef Šétaffy, předseda představenstva společnosti GastroNet, která značku Pizza Mizza vlastní a působí jako její franšízová centrála, k tomu vysvětluje: „Pečeme pizzu výhradně v peci na dřevo, developer obchodních center Aupark nám vychází vstříc tím, že již v projektech obchodních centrech jsou naše provozovny zakresleny s komínem.“
Pizza Mizza původně vznikla jako tradiční restaurace s nabídkou italské kuchyně, v současnosti však otevírá zejména restaurace rychlého občerstvení. "Na Slovensku je v současnosti více vhodných příležitostí pro fastfoody než pro restaurace," poznamenal Jozef Šétaffy. Na Slovensku provozuje Pizza Mizza v současnosti 11 restaurací, z nichž 9 je plně v rukou franšízantů. V Bratislavě by měly přibýt další 3 provozovny, dále pak ve městech Senec a Zvolen.
Pro více informací kontaktujte redakci FranchisingINFO.cz.
Zobrazit v katalogu franšíz





















PŘEČTI ČLÁNKY

Franšíza Bageterie Boulevard vyrostla spolu s Crocodille na rekordních 1,6 miliardy obratu. Po covidových letech je zpět na předních pozicích mezi fastfoodovými řetězci.
„Nyní se zaměřujeme na bistro, kde chceme pizzy odbavovat do 7 minut,“ říká zakladatel franšízové sítě Vosíme.cz Richard Halmazňa.
Špagetka je franšíza s čerstvými těstovinami, kávou a zmrzlinou. Má originální receptury i způsob lokace trucků. Jak tento koncept funguje v praxi?
CrossCafe přichází s novým konceptem franšízingu. Kavárny buduje ve vlastní režii a nabízí je k odkupu až když jsou ziskové. Franšízant získá klientelu a vyškolený personál.
Tak trochu jiná točená je franšízová síť s kompletním vybavením pro točenou zmrzlinu. Plány pro blížící se sezónu prozradila Markéty Fréharová, manažerka pro rozvoj franšíz.
Nejčtenější

Pokud se Vám při vyslovení slova franšízing vůbec něco vybavuje, je to skvělé!
Další franšíza vstoupí do konkurence amerických fastfoodových značek a první pobočka vznikne v Praze. Co nového se dá do byznysu s burgery přinést?
Franšízová síť podnikatelských networkingových klubů Business for Breakfast propojuje podnikatele celé republiky a pomáhá jim posílit byznys.
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Franchisingová smlouva je základem, na kterém je postaven vztah mezi franchisorem a franchisantem.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...