Pizza Mizza je vždy čerstvá
Jak vypadá situace se vstupem Pizza Mizza na český trh?
Značka se nachází v dynamickém stavu. Získali jsme nabídky na prostory v obchodních centrech. Jsme si ale moc dobře vědomi toho, že podnikání je o zisku, proto vytváříme byznys plány, abychom franšízantům garantovali, že podnikání pod naší značkou bude pro ně výhodné. Nyní intenzivně pracujeme na vyhodnocování nabídek od developerů. V první fázi se budeme rozvíjet v Praze a Ostravě.
Na co se v ČR zaměříte?
V rámci ČR zatím uvažujeme o konceptu rychlého občerstvení ve food courtech obchodních center, kde je velký pohyb osob. Nemáme strach z globálních značek, protože se od nich odlišujeme cenou, která je nižší, a současně nabízíme zdravější verzi fast foodu. U nás najdete vše čerstvé, klademe vysoké nároky na provoz. Franšízový systém poboček je výhodný například v množstevních slevách. Je totiž rozdíl v ceně, pokud odebere 10 kg mouky a několik tun. Současně spolupracujeme s přímými dodavateli, tím je naše zboží nejen čerstvé, ale také levnější.
Jak budujete značku Pizza Mizza?
Do budování značky investujeme nemalé částky. Přistupujeme k tomu tak, že veškeré marketingové aktivity jako je například reklama a PR se nám vrátí tím, že lidé budou mít povědomí o značce. Už samotný název Pizza Mizza zní sexy, nemýlím-li se.
Zobrazit v katalogu franšíz





















PŘEČTI ČLÁNKY

Franšíza Bageterie Boulevard vyrostla spolu s Crocodille na rekordních 1,6 miliardy obratu. Po covidových letech je zpět na předních pozicích mezi fastfoodovými řetězci.
„Nyní se zaměřujeme na bistro, kde chceme pizzy odbavovat do 7 minut,“ říká zakladatel franšízové sítě Vosíme.cz Richard Halmazňa.
Špagetka je franšíza s čerstvými těstovinami, kávou a zmrzlinou. Má originální receptury i způsob lokace trucků. Jak tento koncept funguje v praxi?
CrossCafe přichází s novým konceptem franšízingu. Kavárny buduje ve vlastní režii a nabízí je k odkupu až když jsou ziskové. Franšízant získá klientelu a vyškolený personál.
Tak trochu jiná točená je franšízová síť s kompletním vybavením pro točenou zmrzlinu. Plány pro blížící se sezónu prozradila Markéty Fréharová, manažerka pro rozvoj franšíz.
Nejčtenější

Pokud se Vám při vyslovení slova franšízing vůbec něco vybavuje, je to skvělé!
Další franšíza vstoupí do konkurence amerických fastfoodových značek a první pobočka vznikne v Praze. Co nového se dá do byznysu s burgery přinést?
Franšízová síť podnikatelských networkingových klubů Business for Breakfast propojuje podnikatele celé republiky a pomáhá jim posílit byznys.
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Franchisingová smlouva je základem, na kterém je postaven vztah mezi franchisorem a franchisantem.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...