moje franšíza

Etika je důležitá
Zlepšit podnikatelské prostředí se snaží Master franchisantka konceptu Business for Breakfast pro Českou republiku Kamila Zárychtová.

Je to boj, ale zároveň svoboda
Petra Kostková, franchisantka sítě prodejen s potravinami PONT, zapojuje do podnikání celou rodinu.

Moje banka – další krok v kariéře
Dobré produkty a tvrdá práce jsou podle Jiřího Černíka, partnera UniCredit Bank, základem pro úspěch ve finančním odvětví.

Máme společný cíl
Michal Švihálek, franchisant OREA hotels vysvětluje rozdíly mezi samostatným a síťovým podnikáním a jaké to je pracovat v rodinném podniku.

NATURHOUSE mne učí, jak pracovat s lidmi
O svých zkušenostech vypráví jedna z prvních franchisantek Radmila Smetanová. Jak důležité je vybrat si spolehlivé spolupracovnice, věnovat se jejich rozvoji a jak změna oboru může ovlivnit Váš život.

K EVROPĚ RK mě přivedla úplná náhoda
Před čtyřmi roky řešil Aleš Janeček, 1. franchisant sítě EVROPA realitní kancelář, svůj soukromý i pracovní život. Důvody, proč se rozhodl pro obor s realitami Vám přinášíme na těchto řádcích.

Nelituji, že jsem se pustil do prodeje sendvičů
David Biskup, jeden z prvních provozovatelů franchisy Subway, začal o podnikání pod cizí značkou přemýšlet už v roce 2002. O dva roky později otevřel svoji 1. pobočku a dnes provozuje tři restaurace.