dietplus® v Praze na Andělu

Koncept dietplus® se zatím nejvíce rozšířil ve Francii, kde provozuje již 20 center.
pondělí
16.01.2012
Dnes se otevírá 3. pražské centrum dietplus®. Společnost se chce v ČR i nadále rozšiřovat.
 

Novou pobočku dietologické sítě můžou zákazníci navštívit na Praze 5. Zde se lidé naučí nejen zhubnout a váhu si udržet, ale především změnit stravovací návyky. Vedle nutričního poradenství nabízí Dietplus přírodní bylinné potravinové doplňky na hubnutí z Francie a sortiment nutričně vyvážených sterilovaných jídel, speciálně vyvinutých ve spolupráci s odborníky na výživu a lékaři.

„Naši klienti pod bezplatnou kontrolou nutričního terapeuta hubnou a přitom nemají hlad, program je přizpůsoben individuálním potřebám,“ říká projektová manažerka dietplus® Iveta Berkovičová. Podle ní je o podobné služby stále větší zájem - minimálně třetina lidí na světě chce a potřebuje zhubnout.

V ČR má dietplus® dvě franchisové pobočky. Podle Berkovičové není franchising v Česku zatím příliš rozšířený, přestože minimalizuje podnikatelská rizika, franchisant získá osvědčený koncept, know how a marketingovou podporu z franchisora - poskytovatele licence. „Chceme i v Česku rozšiřovat síť center cestou franchisingu a dietplus® na Andělu v Praze může být společně s dříve otevřeným franchisingovým centrem dietplus® v Ústí nad Labem vzorovým projektem,“ uvádí Iveta Berkovičová.

Podrobnější informace o franchise dietplus® naleznete níže v Katalogu franchis.