pondělí
16.07.2012
Česká společnost Fitness food menu funguje na trhu od roku 2010. Hledá franchisanty například pro Liberecký nebo Jihočeský kraj.
 

Na zdravé suroviny vsadil koncept Fitness food menu. Každá surovina v jídelníčku tak má své nezastupitelné místo, a to nejen z hlediska redukce váhy. Každý zákazník po nezbytné vstupní prohlídce a pohovoru s odborníky dostane individuální menu, podle kterého se dlouhodobě stravuje. Společnost svůj úspěch dokládá několika příklady lidí, kterým se díky speciálnímu jídelníčku Fitness food menu podařilo zhubnout. "Tyto příklady zákazníků, kteří s námi neustále komunikují a popisují svůj zlepšující zdravotní stav, nám ukazují, že pokud se klient naučí přijímat zdravé suroviny a dodržuje pravidelnost, úspěch se dostavuje a naše práce přináší ovoce," říká Tomáš Volf, spolumajitel Fitness food menu.

Firma již nyní provozuje franchisová prodejní místa v Praze, Plzni, Mostě nebo Teplicích. Nyní by ráda expandovala i do dalších krajů v České republice, jako je Liberecký nebo Jihočeský kraj. Společnost by ráda otevřela pobočky i na Moravě, především v její východní části.

Ideálním franchisantem je pro Volfa manažersky a marketingově znalý člověk, se zkušenostmi z oblasti gastronomie a se vztahem k zdravému způsobu stravování, případně s redukcí váhy. Samozřejmostí zůstává jisté finanční zázemí, které zajišťuje klid v začátku podnikání. "Mnoho lidí si myslí, že je jednoduché pobočku spustit. To ale zabere určitý čas a je lepší mít nějakou finanční rezervu," dodává Volf.