Vidět dobře na franchising

Všechny provozovny mají jednotný vizuální styl a design.
pondělí
23.07.2012
Síť prodejen s oční optikou DOKTOR KLAIN je novinkou v Katalogu franchis. Nové franchisanty hledá po celé republice.
 

Franchisový koncept provozoven očních optik a očních ordinací DOKTOR KLAIN nabízí mnohaleté zkušenosti z oblasti oftalmologie a optometrie, snadno zapamatovatelné logo provozoven, komplexní systém pro úspěšné vybudování a řízení franchisových prodejen. "Naším cílem je působit na zákazníka svěžím dojmem, oslovit příjemným a moderním stylem prodeje bez zahlcování zbytečnými otázkami a zajímavou cenovou politikou, zaměřenou na skutečná přání a potřeby našich klientů," vysvětluje Petr Hammerschmied, jednatel společnosti DOKTOR KLAIN.

Od letošního dubna nabízí firma nejen franchising, ale také variantu pronájmu. Tato varianta je vhodná pro zájemce, kteří nedisponují finančními prostředky a rádi by se společností spolupracovali. Franchisovou licenci je možné získat dodatečně.

Optiky DOKTOR KLAIN jsou koncipovány nejen pro velká města. Existují varianty i pro menší počet obyvatel (méně než 30.000) nebo dokonce i městské části či sídliště. "Naším plánem je vytvoření sítě 40 očních optik. Tento měsíc jsme otevřeli novou pobočku v Olomouci a v nejbližší době se chystáme na Brno, Ostravu a Zlín. Jednání probíhají i v Českých Budějovicích, Plzni i Praze. Zájem o náš koncept nás samotné překvapil," dodává Hammerschmied.