The PUB: Ocenění nám pomůže
Váš koncept získal nedávno ocenění Byznys Rebel2008. Myslíte, že Vám tato cena pomůže?
Rozhodně je to ku prospěchu našeho podnikání a mám z toho radost. Již v roce 2005 naše firma získala titul Živnostník roku Plzeňského kraje a ihned poté se zvedla vlna zájmu o náš koncept. Určitě i toto ocenění nám pomůže, minimálně v tom, že se o nás bude opět více vědět.
Jak vůbec nápad na samoobslužné restaurace vznikl?
Na nápad jsme přišli zhruba před čtyřmi roky, kdy podobná výčepní zařízení instalovaly dvě firmy v tehdejší Sazka Aréně. Náš systém distribuce piva je podobná, ale výrazně jsme jej zdokonalili a hlavně jsme vymýšleli všechny ty legrácky kolem pro lidi. Důležité bylo najít to, co by mohlo v hospodách bavit, aby návštěva našich Pubů nebyla úplně obyčejná a bavila je. Celkový vývoj systému trval zhruba rok.
Jak jste zatím spokojeni s rozvojem konceptu?
Mohu říct, že určitě. Letos jsme otevřeli pět nových restaurací (poslední v Karlových Varech, pozn. red.), takže jich máme celkem devět. V některých jsme nabídku doplnili o The PUB Café. Na příští rok pak plánujeme další rozvoj.
Zobrazit v katalogu franšíz




















PŘEČTI ČLÁNKY

Food trucky představují nový evropský trend. Rozmach těchto franšíz probíhá i v Česku. Jak je to s investičními náklady a zahájením vlastního podnikání s mobilním občerstvením?
Faency Fries rozšiřuje síť a hledá nové franšízanty. Nabízí dvě varianty podnikání a rychlou návratnost investice.
Franšízy v oblasti gastronomie nejsou ničím novým. Přesto je koncept Hey Foods v mnoha ohledech od provozování tradiční restaurace dost odlišný.
Franšíza 360pizza nabízí rebranding stávajícím gastro provozovnám. Jak změna pomůže efektivitě podnikání vysvětlí Markéta Krejčíková, manažerka pro rozvoj.
Franšíza Bageterie Boulevard vyrostla spolu s Crocodille na rekordních 1,6 miliardy obratu. Po covidových letech je zpět na předních pozicích mezi fastfoodovými řetězci.
Nejčtenější

Pokud se Vám při vyslovení slova franšízing vůbec něco vybavuje, je to skvělé!
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Německý prodejce kávy chystá rozvoj konceptu kaváren s prodejnou zboží pro domácnost
Tyrolské tradiční pochoutky Tiroler expandují v Česku. Franšízový model umožňuje stánkový i kamenný prodej a slibuje rychlou návratnost.
Novinka přichází na český trh ze Severní Ameriky od výhradního distributora z Polska.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...