Pan UGO s novou tváří

Zatím poslední Ugova Salaterie zahájila provoz 9. února v pražském OC Chodov. Podle vyjádření společnosti jde o vlajkovou loď značky. Právě na rozvoj salaterií se letos chce značka UGO zaměřovat. „V roce 2015 se chystáme otevřít sedm nových provozoven Ugovy čerstvé šťávy a sedm Ugových salaterií,“ přibližuje plán Jan Marek ze společnosti Ugo Trade. Zatímco juicebary se na tuzemském trhu i slovenském trhu rozvíjí prostřednictvím franšízantů, u salaterií tomu tak není. Všechny jsou otevírány společností UGO Trade.
V listopadu loňského roku se značka UGO spojila se sítí freshbarů a salaterií Mangaloo. Díky tomu se její síť rozrostla na 49 poboček. Rozšiřovala se i díky nově otevíraným provozovnám. „Loni jsme otevřeli 12 nových poboček, včetně dvou Ugových salaterií. Náš expanzní plán je i na rok 2015 velice ambiciózní, nicméně věřím, že úspěch z roku 2014 zopakujeme,“ doplňuje Marek s tím, že cílem značky je dostat její koncepty i na pěší zóny a přirozená obchodní místa v centrech měst.
Ugovy salaterie jsou zdravé fast food restaurace, kde personál zákazníkům před jejich očima připraví čerstvé saláty a polévky. „Chceme tak lidem ukázat, že fastfood může být i komfortní restaurace, kde se mohou najíst zdravě a kultivovaně,“ dodává Jan Marek.
PŘEČTI ČLÁNKY

Franšízová síť nabízí zdravější alternativu v oblasti fast foodu už bezmála dvacet let. Na inovacích se aktivně podílí i franšízanti.
S franšízou UGO podniká Václav Vávra v Mladé Boleslavi od roku 2013. Nyní se rozhodl pro změnu. Proč se tak stalo a co na jeho krok říká Lukáš Prauss, manažer rozvoje této sítě?
„Po době covidového „temna“ se opět rozhlížíme po příležitostech pro franšízovou spolupráci," říká Lukáš Prauss, ředitel rozvoje UGO Trade.
Franšízový koncept UGO Freshbarů a UGO Salaterií je připraven dál růst. Důležitou roli v něm sehrají kvalitní franšízanti.
Franšízová značka UGO otevřela svou největší Salaterii. Zákazníci pobočku nové generace najdou v samém centru Prahy.
Nejčtenější

Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
Radka Vajo vede úspěšnou pražskou pobočku Century21 ve Zlatnické ulici v Praze. Jak se jí povedlo rozjet vlastní franšízu?
Světová franšízová síť do roku 2025 vstupuje s technologickými novinkami a pokračuje v růstu sítě.
V samotném franchisingu je několik základních pojmů, které by měl znát každý, kdo se o tento způsob podnikání alespoň trochu zajímá.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...