Česká republika, Polsko a Velká Británie. Právě na těchto trzích mohou zákazníci nakupovat v Konopných léékárnách, za nimiž stojí český výrobce koopných produktů, společnost Carun.
Úterý
21.04.2015
Další dvě pobočky přibyly na mapě Konopných lékáren u nás.
 

Celkem 24 lékáren, jejich sortiment tvoří produkty z konopí bez obsahu THC, aktuálně funguje na našem trhu. Ty poslední zahájily provoz v Táboře a Liberci. Další pobočky však momentálně čekají na otevření. Na nezájem ze strany potenciálních franšízantů si koncept Konopných lékáren nemůže stěžovat.

A hlásí se zájemci o otevření poboček nejen z České republiky, ale také ze zahraničí. Jak jsme již dříve informovali, nedávno otevřela společnost CArun, která za sítí Konopných lékáren stojí, první pobočku v Polsku. Svou síť zde bude rozvíjet prostřednictvím master-franšízanta, kterého vybírala přes rok. „Zaznamenali jsme skutečně obrovský zájem o naše konopné produkty. Na polském trhu nabídka kvalitních konopných produktů doposud chyběla. Lidé tak tuto možnost vítají. Co se týče sortimentu, zdá se, že i v Polsku bude jedničkou univerzální konopná mast Carun,“ míní Michal Kylar, bussines manager Carunu s tím, že v blízké době zahájí provoz lékárny v Rzeszowě a Poznani.

Ovšem nejen blízké okolí láká Carun k otevírání Konopných lékáren. Aktuálně firma Carun jedná o vstupu do Německa, Rakouska, Francie či skandinávských zemí. „Navázat kontakty v zahraničí se nám podařilo také díky úspěchu, který jsme zaznamenali loni na veletrhu v Londýně, kde naše Konopná mast Carun získala druhé místo v kategorii Nejlepší nový přírodní produkt,“ doplňuje Michal Kylar.