Momentálně obchody L`ARÔME nabízí svým zákazníkům a zákaznicím 110 dámských a 60 pánských parfémů. Ty jsou vyráběny Grasse v Provence, ve Francii, v továrně, která se může pochlubit 52letou tradicí. L`ARÔME rozlévané parfémy umožňují zákazníkům vybrat si nejen typ parfému, který chtějí, ale také množství, který potřebují.
Úterý
15.03.2016
Z pobřeží Jadranu k nám se svými parfémy míří značka L`ARÔME. Pro vybudování a další rozvoj sítě zde hledá franšízanty.
 

Péče o zdraví a zevnějšek, to je oblast, do které jsou Češi ochotni investovat stále více. Není tedy divu, že tuzemský trh láká stále více značek, které v této oblasti působí. Nejnověji k nám se svými produkty míří chorvatská značka L`ARÔME, která se specializuje na prodej rozlévaných parfémů. V domácím Chorvatsku má síť 31 poboček, z nichž 30 je provozováno franšízanty.

Zájemce o podnikání pod hlavičkou L`ARÔME si může zvolit mezi otevřením klasické franšízové monobrandové prodejny, nebo pobočky ve formátu shop-in-shop. Z tohoto důvodu si značka pro náš trh připravila hned několik modelů spolupráce. První je pořízení master-franšízové licence, která jejího držitele zavazuje k otevření alespoň jedné pobočky s L`ARÔME produkty a dalšímu rozvoji sítě. Díky pořízení master licence je jejímu držiteli garantována územní exkluzivita.   

Další možností je stát se majitelem jedné franšízové prodejny či získat oprávnění na otevření obchodu shop-in-shop. Minimální investice do otevření pobočky „na klíč“ je 1425 eur. Značka L`ARÔME také nabízí svým potenciálním partnerům začít jako majitelé jedné pobočky a po uplynutí tří měsíců se rozhodnout stát se master-franšízantem. Podmínkou však je, že jako master-franšízant má vypracovaný podnikatelský plán pro rozšiřování sítě na území, na něž získal exkluzivitu.


Populární na fóru