Časově nejefektivnější trénink / Zapojit se do franšízové sítě Body Express může každý, komu je blízký tento obor a vidí v něm svou budoucnost, má zájem a zkušenosti s řízením lidí, poskytováním služeb a především – chce samostatně a zároveň s podporou značky podnikat.
pondělí
13.08.2018
Způsob jak rychle a v krátkém čase dostat své tělo do odpovídající kondice nabízí koncept franšízového systému Body Express pod označením EMS (elektro-myo stimulace).
 

Čas se stává v dnešním světě pro mnohé stále dražší a cennější komoditou. To je základ myšlenky, ze které vychází fungující franšízový systém Body Express, postavený na moderní technologii EMS, tedy elektrické stimulaci svalů, pro niž jsou využívány špičkové německé přístroje Miha-Bodytec. „Intenzivnější, rychlejší a efektivnější výsledky ve formování těla, posílení svalového hmoty a zhubnutí jsou pro klienty nejen lákavé, ale také časově vyhovující,“ vysvětluje Tomáš Krmíček zakladatel sítě Body Express a několikanásobný mistr republiky a mistr světa ve sportovním aerobiku. „Při uvědomění si, že tomuto cvičení věnují zhruba 20 minut jednou týdně a první výsledky jsou viditelné již za pár týdnů, není pak pro ně složité přejít na některý z nastavených programů s osobním trenérem a tyto cvičební EMS tréninky pak absolvovat dlouhodobě a pravidelně.“

Koncept Body Express má za sebou první tři roky existence (a předchozí více než 15leté zkušenosti z oblasti fitness), během nichž se ukázalo, že jde o správnou cestu. Metoda EMS tréninků, úspěšně fungující také např. na německém trhu, odkud byly čerpány zkušenosti, prokázala účinnost, životnost a z ekonomického hlediska také vysokou efektivitu a to včetně návratnosti investic. Je to novinka, která se plně osvědčila. „V současné chvíli máme šest poboček, z toho jsou v Brně dvě vlastní provozovny, druhé dvě jsou franšízové. Další jsou pak v Praze a Mostě. Naši franšízanti, kteří mají zájem o vlastní EMS studio, však mohou pocházet také z menších měst (min. 10 tisíc obyvatel), i na to je náš koncept nastaven.“ připomenul Tomáš Krmíček.

Exkluzivita na 5 let

Franšízantům jsou první kroky usnadněny – nejen že služba EMS intenzivních tréninků je pro klienty atraktivní, ale současně franšízové pobočky fungují pod zavedenou značkou, která smlouvu nabízí na 5 let. Centrála poskytne instrukce k fungování, k vybavení studia, pomáhá i s výběrem provozovny, zaručuje spádovou exkluzivitu, zaškoluje personál, nabízí centrální marketing či rezervační on-line systém. Co je ale pro franšízanty zvlášť zajímavé je základní investice a její návratnost. Podle slov zakladatele franšízový systém Body Express prokazuje vysokou efektivitu, neboť při vzorové investici 980 000 Kč (licence, studio o velikosti 50 m2 a jeho vybavení) se jedná o návratnost v horizontu 12 měsíců.


V současné době funguje šest center Body Express v Brně, Praze a Mostě. Hodí se však i do menších měst, s minimálním počtem 10 tisíc obyvatel.
Kontaktní formulář
Kontaktní formulář
If you see this, leave this form field blank