Třetí ocenění pro Helen Doron English

Pod dohledem profesionálů / Držitelé cen v rámci žebříčku Global Franchise 2021, sponzorovaném časopisem Global Franchise Magazine, byli vybráni odbornou porotou složenou ze špičkových odborníků na franšízing.
Středa
14.07.2021
Franšízovému konceptu Helen Doron English se daří. Nyní se může pochlubit oceněním Global Franchise Awards 2021 v kategorii Global Mentorship.
 

Pro franšízovou síť, která úspěšně působí i na našem trhu, je to již třetí prestižní ocenění v rámci tohoto žebříčku v řadě. Loni, stejně jako letos uspěla v kategorii Global Mentorship, v níž odborná porota hodnotí kvalitu mentoringového procesu v rámci franšízového konceptu.  O rok dříve, v roce 2019, byla Helen Doron English (HDE) vyhlášena vítězem v kategorii Best Educational Franchise.

Tak, jak pandemie dopadla vzdělávací sektor po celém světě, ovlivnila i předávací ceremoniál, který proběhl online. Pandemie se tak logicky stala hlavním tématem letošního ročníku. Porotci totiž hledali značku, která svým franšízantům poskytla nejlepší podporu během koronavirové krize. V případě HDE se dá říct, že se s nastalou situací vyrovnala na jedničku. Žáci a studenti museli zůstat ve svých domovech a výuka tak musela probíhat na dálku. V tomto ohledu tak byla podpora ze strany vedení mezinárodní sítě klíčová.

Každá výuková hodina byla díky mezinárodní provázanosti HDE pečlivě metodicky připravená. Učitelé s dětmi pracovali tak, aby komunikace na dálku co možná nejlépe připomínala osobní setkání v učebnách. Ohlasy od rodičů i studentů na výukové hry, videa a další nové postupy potvrzovaly, že se jim to daří. Do přípravy nových metodických postupů spojených s výukou na dálku se zapojila i sama zakladatelka, britská lingvistka Helen Doron.

„Těší nás, že jsme mohli obdržet ocenění za odborné vedení našich franšízových partnerů v době krize a za časově nepřetržitou podporu, kterou jsme jim poskytli. Jakmile jsme zjistili, že se mnoho z našich 1100 center ve 38 různých zemích uzavírá, ihned jsme začali reagovat,“ vysvětluje Helen Doron s tím, že tým pedagogů rozšířený o lektory z celého světa připravil během pouhého měsíce přes 800 nových interaktivních online lekcí. Pro potřeby online výuky vyškolili více než 4000 lektorů a jen díky tomu mohli studenti a žáci pokračovat v učení. Franšízanty kromě toho vybavili marketingovými materiály a naplánovali pro ně kampaně.


Značka Helen Doron English

  • svět - 1100 výukových center / 38 zemí / 3 milióny studentů
  • ČR - 85 výukových míst v ČR / více než 9 000 studentů
  • ČR - Licence s exkluzivitou od 110 000 Kč 

Dlouholeté zkušenosti / Angličtinu se pomocí metodiky Helen Doron English učí děti už 35 let. V Česku působí již od roku 2004.