Můžete být královnou parfémů v České republice

Parfémy si uchovávají stabilitu a intenzitu vůně na dlouhou dobu
Pátek
30.04.2010
Úspěšná síť pro prodej parfémů chce vstoupit na náš trh, hledá master franšízanta
 

Nicole nabízí široký sortiment parfémů a laků na nehty prodávaných ve značkových prodejnách, nebo v prodejních „ostrůvcích” v nákupních centrech. Tato chorvatská franšíza se prosadila v Polsku, Chorvatsku, Bosně a Hercegovině, Ukrajině, Srbsku a Litvě, nyní chce vstoupit i na český trh. Od jiných parfumerií se liší tím, že parfémy prodává v množství, které si zákazník určí, lahvičky je možné opakovaně plnit. Zákazník, ale především zákaznice si tak zvolí množství podle své peněženky nebo si v menším množství koupí nějakou příležitostní vůní a nemusí tak doma skladovat větší množství parfémů. Finální cena produktu výrazně nižší než u tradičních distributorů známých značek.

Všechny dosud otevřené obchody Nicole má již po třech měsících provozu zhruba 40 procent stálých klientů. To je známkou potvrzení stability a konkurenceschopnosti podnikání a zároveň vysoké kvality nabízeného zboží. Produkty Nicole jsou vyráběny podle receptur pařížských specialistů v oboru kosmetiky a parfumerie.

Master franšízant se bude starat o rozvoj sítě butiků v České republice, výběr franšízantů, správu sítě butiků Nicole a centrální marketing s cílem vytvořit a udržovat pozitivní image značky Nicole u potenciálních zákazníků. Uzavřením smlouvy získá master franšízant know – how a ready-made řešení pro rozvoj a správu sítě parfumerií Nicole pro výhradní zastoupení značky v zemi, podporu a školení v oblasti správy sítě Nicole, pomoc a podporu ze strany franšízora. Master franšízant získává příjmy nejen z výnosů spojených s prodejem produktů Nicole, ale také měsíční licenční poplatky od franšízantů, kteří se zapojí do sítě obchodů.