Prodejny se na léto nově oblékly

Interiér je opět v duchu filozofie značky „RESPECT FOR NATURE“, tedy v maximální možné míře tvořený přírodními materiály, mezi nimiž dominuje dřevo a kov.
Středa
09.06.2010
OBCHODY BUSHMAN V NOVÉM DESIGNU!
 

Remodelingem svých značkových obchodů naplňuje BUSHMAN vlastní konkrétní představy o kritériích, pravidlech a atmosféře prémiové oděvní značky. Přestože tradiční, “koloniální” vzhled obchodů BUSHMAN znamenal velmi úspěšný vstup do povědomí široké zákaznické veřejnosti, připravila značka pro své věrné zákazníky zcela nový koncept designu obchodů.

Hlavní změnou je především ryzí pojetí funkčnosti a zpracování nábytku, jeho vysoká variabilita, kontrastní a elegantní povrchová barevná úprava, která dává vyniknout prezentaci vystaveného zboží a kompletům jednotlivých kolekcí. Charakteristickým a nepřehlédnutelným prvkem je použití korodovaného vlnitého plechu, který celý koncept sjednocuje, a dává mu punc osobité originality.

Interiér obchodu decentně doplňují velkoplošné obrazové panely s fotografiemi přírodních motivů. Atmosféru obchodů charakterizuje především vzdušnost, přehlednost a variabilita - to vše při zachování individuality a přirozeného pocitu volnosti v otevřeném prostoru. BUSHMAN díky tomu nalezl novou podobu své identity, při zachování všech svých základních charakteristik.

Cílem firmy je, v několika po sobě následujících etapách změnit celou síť značkových prodejen do nového, moderního designu, který by adekvátně reprezentoval pozici prémiové značky na trhu a nabídl zákazníkům maximální komfort a pohodlí při výběru a nákupu.

Nově upravené obchody jsou již v Praze – Štěrboholích, Pardubicích, Jihlavě, Liberci a Ústí nad Labem, kde najdete bohatý výběr volnočasového oblečení pro splynutí s přírodou nejen na dovolené.

Tento ryze český franšízový systém hledá další franšízanty v České a Slovenské republice a Polsku. Aktuálně provozuje 15 franchisových obchodů v České a 3 ve Slovenské republice.

Více informací o franšíze BUSHMAN získáte v Katalogu.