Chceme i nadále budovat silnou značku a koncept šířit tam, kde je to ekonomicky smysluplné
Co Vás přivedlo na myšlenku samoobslužného pivního baru?
Přemýšleli jsme co by nás jako hosty bavilo a zároveň odstranilo některé problémy, které se běžně v restauracích objevují. Inspirace k úmístění výčepů na stůl přisla ze světa, kde se podobné myšlenky objevovaly v méně propracovaných variantách.
Máte další nápady, které jste nestihli uplatnit, nebo je produkt konečný?
Koncept se stále vyvíjí a i nadále se vyvíjet bude. Nedávno jsme napřiklad spustili The PUB Jukebox, který umožní zákazníkům z dotykových panelů na stolech objednávat oblíbené písničky z velmi široké databáze. Je to nová vychytávka, kterou si zákazníci velmi rychle oblíbili.
Chystáte se na zahraniční trhy?
Na zahraniční trh jsme již vstoupili. Aktuálně velmi intenzivně pracujeme na 1. franchise v Berlíně. Pokud se tam pilotní projekt osvědčí, budou další PUBy následovat. Uvažujeme o vstupu i na další trhy, ale budeme postupovat obezřetně.
Jaké máte další plány?
Osobně chci ještě dokončit magisterské studium na VŠE, kde mi zbývají dvě státní zkoušky. V podnikání chceme samozřejmě neustále zlepšovat naše služby a přinášet na trh další inovace.
THE PUB bude Váš jediný franšízový koncept nebo se chystáte na další téma?
Rozvoj konceptu nás zaměstnává natolik, že nechystáme jiné téma. V úvahu připadá pouze varianta konceptu, která by byla zaměřena na prodej levnějších značek piv, taková varianta by se pak mohla objevit i mimo centra měst, například v sousedství sportovních areálů, nebo na periferiích velkých měst.
Zobrazit v katalogu franšíz





















PŘEČTI ČLÁNKY

Franšíza 360pizza nabízí rebranding stávajícím gastro provozovnám. Jak změna pomůže efektivitě podnikání vysvětlí Markéta Krejčíková, manažerka pro rozvoj.
Franšíza Bageterie Boulevard vyrostla spolu s Crocodille na rekordních 1,6 miliardy obratu. Po covidových letech je zpět na předních pozicích mezi fastfoodovými řetězci.
„Nyní se zaměřujeme na bistro, kde chceme pizzy odbavovat do 7 minut,“ říká zakladatel franšízové sítě Vosíme.cz Richard Halmazňa.
Špagetka je franšíza s čerstvými těstovinami, kávou a zmrzlinou. Má originální receptury i způsob lokace trucků. Jak tento koncept funguje v praxi?
CrossCafe přichází s novým konceptem franšízingu. Kavárny buduje ve vlastní režii a nabízí je k odkupu až když jsou ziskové. Franšízant získá klientelu a vyškolený personál.
Nejčtenější

Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
Pokud se Vám při vyslovení slova franšízing vůbec něco vybavuje, je to skvělé!
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Networking, který funguje. Franšíza Business for Breakfast spojuje podnikatele už 15 let. Představuje efektivní způsob, jak získat zakázky díky osobním doporučením.
Franšízová síť fitness center Contours úspěšně pokračuje v expanzi na českém trhu. Nabízí ověřený model s návratností do dvou let a podporou provozu.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...