Noví specialisté na hubnutí nabízí služby i hotová jídla

centra dietplus® naleznete v současnosti v ulici Francouzská a Milady Horákové v Praze.
Pátek
22.10.2010
Dietplus® jako nový český franšízový systém, principem jsou nutričně vyvážená hotová jídla, nemusíte přemýšlet, hubnete.
 

Diet a metod na hubnutí je nepřeberné množství. Najít tu správnou a účinnou není těžké, nejtěžší na všech dietách je najít pevnou vůli a důsledně ji dodržovat. Pravděpodobně z této zkušenosti vycházeli odborníci v dietplus® a dietní programy postavili na racionálním principu: dodávají tělu při minimální energetické hodnotě všechny potřebné látky.

Dietplus® prostřednictvím svých specializovaných center pomáhá lidem nejen zhubnout a váhu si udržet, ale především změnit nevhodné stravovací návyky. „Výhodou našeho programu dietplus® pro klienta je vstupní a každotýdenní konzultace s výživovým poradcem, který přesně na míru sestaví dlouhodobý dietní plán, klient má pravidelnou oporu, odpovědnost a dosahuje cílů," říká Martin Illner, ředitel a zástupce International Diet, a.s. Poradenství je zcela zdarma.

Příčinou nezdaru při dodržování dietního programu je obvykle momentální nedostupnost vhodného jídla, nedostatek času, inspirace či neinformovanost. To všechno zohledňují odborníci v dietplus® a kromě komplexního poradenství na výživu nabízí klientům již hotová nutričně vyvážená jídla pro každodenní celodenní stravování. Výběr hotových jídel je maximálně přizpůsoben chuti, klient si je pouze ohřeje. Nemusí tak přemýšlet kde a co sežene k jídlu, zda je skladba správná a pohodlně tak hubne.

Nutričně vyvážená jídla dietplus® byla speciálně vyvinuta ve spolupráci s odborníky na výživu pro vhodnou a zdravou redukci tělesné hmotnosti. „Dle platné potravinářské legislativy se jedná o pokrmy vhodné pro redukční dietu. Nízkoenergetické pokrmy dietplus® jsou navíc obohaceny vitamíny a minerálními látkami, můžete je skladovat při pokojové teplotě 25°C a to po dobu 1 roku. K dispozici je i řada doplňků v podobně sušenek, čajů apod. Klient tak nemusí omezovat svoje chutě a výsledek nenechá na sebe dlouho čekat," dodává Martin Illner.

Dietplus® International Diet a.s. je dynamická, expandující firma, patří do potravinářské skupiny United Bakeries a specializuje se na výživu s vlastním centrem pro výzkum a rozvoj. Dietplus® své zkušenosti sbírá již 6 let a v současné době kromě České republiky úspěšně působí ve Francii, Belgii a na Slovensku.

Firma má 2 vlastní zavedené centra v Praze a ve Francii. Má zájem o franšízanty z celé České republiky i Slovenska. Podrobnější informace najdete níže v našem Katalogu franšíz.