Šance pro master franšízanta

Provozovatel pizzerií Biesiadowo, společnost PPHU Wojtex z Polska, hledá pro spolupráci v České republice master franchisanta. „Poskytneme zkušenosti, know-how, školení a pomůžeme s organizací a otevřením provozovny. Samozřejmostí je maximální podpora při budování sítě v České republice,“ říká Wojciech Goduński, majitel společnosti Wojtex a kontaktní osoba pro zájemce o licenci.
Jak dále uvádí, master franšízant získá kompletní podporu v podobě vypracovaného konceptu, školení a dodávky potravinářských výrobků nejvyšší kvality. Systému nebude odvádět žádné licenční poplatky a počáteční investice se bude pohybovat od 12.000 EUR v závislosti na velikosti a umístění restaurace.
Do jeho povinností bude náležet otevření své první restaurace v České republice, nábor franšízantů pro rozvoj sítě v rámci České republiky a vytvoření logistické infrastruktury. Pizzerie se nelépe hodí do prostoru o min. 70 m2.
Kromě České republiky zamýšlí systém vstoupit také na Ukrajinu a do Irska. Ve své mateřské zemi - Polsku - provozuje přes 60 poboček. „Na konci loňského roku jsme obdrželi mnoho dotazů na podmínky spolupráce ze strany některých našich krajanů žijících v České republice, na Ukrajině a Irsku. Tento zájem nás donutil jít na nové trhy a na nich uplatnit náš koncept,“ vysvětluje Wojciech Goduński důvody expanze systému za hranice své vlasti.
Více informací o systému Biesiadowo získáte v redakci FranchisingINFO.cz.
Zobrazit v katalogu franšíz




















PŘEČTI ČLÁNKY

Franšízy v oblasti gastronomie nejsou ničím novým. Přesto je koncept Hey Foods v mnoha ohledech od provozování tradiční restaurace dost odlišný.
Franšíza 360pizza nabízí rebranding stávajícím gastro provozovnám. Jak změna pomůže efektivitě podnikání vysvětlí Markéta Krejčíková, manažerka pro rozvoj.
Franšíza Bageterie Boulevard vyrostla spolu s Crocodille na rekordních 1,6 miliardy obratu. Po covidových letech je zpět na předních pozicích mezi fastfoodovými řetězci.
„Nyní se zaměřujeme na bistro, kde chceme pizzy odbavovat do 7 minut,“ říká zakladatel franšízové sítě Vosíme.cz Richard Halmazňa.
Špagetka je franšíza s čerstvými těstovinami, kávou a zmrzlinou. Má originální receptury i způsob lokace trucků. Jak tento koncept funguje v praxi?
Nejčtenější

Pokud se Vám při vyslovení slova franšízing vůbec něco vybavuje, je to skvělé!
Franšíza s pracovními oděvy je na trhu už více jak 5 let. Petra Tománková, manažerka pro rozvoj, přibližuje, pro jaké podnikatele je koncept vhodný.
Další franšíza vstoupí do konkurence amerických fastfoodových značek a první pobočka vznikne v Praze. Co nového se dá do byznysu s burgery přinést?
Dánská značka City Calendar míří na český trh a hledá partnery pro expanzi. Zaměřuje se na tvorbu, výrobu a distribuci originálních lokálních adventních kalendářů s vouchery.
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...