Šance pro master franšízanta

Provozovatel pizzerií Biesiadowo, společnost PPHU Wojtex z Polska, hledá pro spolupráci v České republice master franchisanta. „Poskytneme zkušenosti, know-how, školení a pomůžeme s organizací a otevřením provozovny. Samozřejmostí je maximální podpora při budování sítě v České republice,“ říká Wojciech Goduński, majitel společnosti Wojtex a kontaktní osoba pro zájemce o licenci.
Jak dále uvádí, master franšízant získá kompletní podporu v podobě vypracovaného konceptu, školení a dodávky potravinářských výrobků nejvyšší kvality. Systému nebude odvádět žádné licenční poplatky a počáteční investice se bude pohybovat od 12.000 EUR v závislosti na velikosti a umístění restaurace.
Do jeho povinností bude náležet otevření své první restaurace v České republice, nábor franšízantů pro rozvoj sítě v rámci České republiky a vytvoření logistické infrastruktury. Pizzerie se nelépe hodí do prostoru o min. 70 m2.
Kromě České republiky zamýšlí systém vstoupit také na Ukrajinu a do Irska. Ve své mateřské zemi - Polsku - provozuje přes 60 poboček. „Na konci loňského roku jsme obdrželi mnoho dotazů na podmínky spolupráce ze strany některých našich krajanů žijících v České republice, na Ukrajině a Irsku. Tento zájem nás donutil jít na nové trhy a na nich uplatnit náš koncept,“ vysvětluje Wojciech Goduński důvody expanze systému za hranice své vlasti.
Více informací o systému Biesiadowo získáte v redakci FranchisingINFO.cz.

PŘEČTI ČLÁNKY

Franšízová síť s více než 200 pobočkami se úspěšně rozvíjí v zemích Evropy. Aktuálně hledá dlouhodobé partnery pro vstup na český trh.
Franšízová síť UGO sází na inovace, vyváženou nabídku a partnery zapojené do každodenního provozu. Růst obratu o 160 % odráží stabilní rozvoj sítě.
Jak si vede Coffeeshop Company od doby, co si vzala vedení nazpět centrála ve Vídni? Díky nižším nákladům chce oslovit nové franšízanty a rozšířit síť v zemích V4.
Food trucky představují nový evropský trend. Rozmach těchto franšíz probíhá i v Česku. Jak je to s investičními náklady a zahájením vlastního podnikání s mobilním občerstvením?
Franšízový koncept BodyBody spojuje moderní technologie a zdravý životní styl. Zájemcům otevírá možnost rozjet vlastní studio i v menších městech.
Nejčtenější

Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
Značka DepilConcept staví na opakované návštěvnosti a šetrné depilaci bez bolesti. Salony má už v Praze, Brně i Zlíně a dále roste.
„Prodávající by měl oslovovat kolemjdoucí a být přátelským průvodcem prodejem. Na tom je náš byznys postavený,“ říká master-franšízant Tiroler pro ČR Adam Červenka.
Aktuální dění kolem McDonald´s a KFC ukazuje, že potenciál pro rozvoj mají menší města se strategickou polohou. Ve Znojmě nedávno otevřeli pobočky hned vedle sebe.
Opustila kancelář, aby se naplno věnovala vzdělávání. Dnes Veronika Bubeníková vede úspěšnou pobočku Školy Populo v Olomouci a pomáhá dětem i dospělým k lepším výsledkům.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...