V nadcházejících měsících plánuje značka DepilConcept otevřít dalších nejméně 5 salonů v několika městech Polska.
Pátek
22.04.2011
Hlásí franchisová pobočka DepilConcept v polském Lublinu, která 1. měsíc svého fungování uzavřela v černých číslech. ČR na Master-franchisora zatím čeká.
 

DepilConcept je mezinárodní síť specializovaných salonů krásy, které nabízejí kompletní servis trvalého odstranění chloupků. Společnost používá speciální přístroje založené na technologii fototerapie. Značka provozuje v několika zemích světa 31 poboček, z nichž je 24 franchisových. Nejnověji bylo otevřeno centrum v polském Lublinu 16. března, jehož franchisantem se stal Wojciech Mazurek. Již v prvním měsíci provozu vykázala pobočka zisk.

„Takto úspěšný start byl možný jen díky nehynoucí podpoře franchisového řetězce, ale také jsem musel dostát svému závazku. Získal jsem komplexní pomoc v oblasti marketingu, školení a organizace. Plánuji otevření druhé kliniky v nejbližších měsících,“ říká franchisant Wojciech Mazurek.

Pro Českou a Slovenskou republiku hledá systém Master-franchisora. Master licence pro ČR stojí 30.000 a pro SR 15.000 eur. Investice do vybavení a zprovoznění 1. pilotní provozovny se pohybují kolem 17.000 eur. Master franchisor bude zodpovědný za expanzi a řízení sítě v České a/nebo Slovenské republice, což znamená, že bude vykonávat marketingové a propagační činnosti, účastnit se prezentací na setkáních se zájemci o licenci, pomůže s hledáním vhodného místa pro provozovnu atd.

V prvním roce by měl otevřít 1 vlastní kliniku a získat 2 franchisanty, v následujících 9 letech bude nabírat po 2 franchisantech každým rokem.