SLUŽBY

bankovnictví a finance | 10.06.2024

Již 26. Broker Point Premium v Praze

Franšízová síť finančních, bankovních a realitních služeb roste i v poměrně konkurenční Praze. Co nabídne pobočka ve Stodůlkách?

gastronomie | 03.06.2024

Velká ryba ve franšízové síti

Fish & Chips značky Harry Ramsden´s mají za sebou desítky let zkušeností s gastronomií i franšízingem. V Česku jsou na startu.

vzdělávání | 03.06.2024

Dětská angličtina chybí v menších městech

„Naše franšízy vedou většinou ženy, které jsou aktivní a motivované dosahovat výsledků vlastními silami,“ říká manažerka Helen Doron English Barbora Tošenovská.

gastronomie | 27.05.2024

UGO dá na názor franšízantů

Franšízová síť nabízí zdravější alternativu v oblasti fast foodu už bezmála dvacet let. Na inovacích se aktivně podílí i franšízanti.

gastronomie | 20.05.2024

Retro byznys v gastronomii

Nostalgie za socialistickou érou lidi baví nejen v kinematografii a designu, ale také v jídle a pití. Jak z toho udělat úspěšný franšízový model objevilo polské Ministerstvo sledě a vodky.

obchodní a poradenské služby | 06.05.2024

Přesná inventura se vyplatí

Máte rádi přesnost a pořádek v číslech? Právě to může být start vašeho nového franšízového podnikání se Synergy Stocktaking.

gastronomie | 06.05.2024

Drive thru je šance pro fast food

Franšízy s „jídlem do ruky“ musí rychle reagovat na zákaznické trendy. Ty nám přiblíží manažerka pro rozvoj franšízové sítě Bageterie Boulevard a 360Pizza Markéta Krejčíková.

služby - různé | 29.04.2024

Díky franšíze rozvozcem

Doručovací služby zažívají boom a jejich objem ještě několik let poroste. Právě s tím počítá franšízová síť doručovacích služeb Prorozvoz.

krása, zdraví, sport | 22.04.2024

Sůl nad zlato

U solné terapie toto známé rčení skutečně platí. Franšízové Centrum Solné terapie CST ze Slovinska na tom staví úspěšný byznys. Nyní míří i na český trh.

reality a správa nemovitostí | 22.04.2024

Každé nemovitosti dáme stejnou péči

Realitní trh v porovnání s Evropou a Amerikou i metody moderního prodeje nemovitostí popisuje Mgr. Tomáš Jelínek, CEO franšízové společnosti Centrury21.

obchodní a poradenské služby | 15.04.2024

Manažeři na lovu

TAB Board propojuje majitele a manažery lokálních firem, kteří mezi sebou sdílí zkušenosti. Franšízant Tomáš Petrů pro setkání využívá i netradiční prostředí.

obchodní a poradenské služby | 08.04.2024

BforB aneb úspěšně od rána

Franšízový koncept networkingových setkání Business for Breakfast slouží k navazování kontaktů při neformální příležitosti snídaní. Jak se mu u nás daří?

bankovnictví a finance | 08.04.2024

Pobočky Partners se mění na banku

Jak se daří pobočkám nově otevřené Partners Banky a kde je šance pro nové franšízanty? Odpovídá Jan Brejl, obchodní ředitel finanční skupiny Partners.

krása, zdraví, sport | 02.04.2024

Mládí má ve franšízíngu drive

Výživové poradenství franšízy Nutriadapt dává prostor a příležitost i začínajícím podnikatelům. Jak se dá naskočit mezi nejlepší ve svém byznysu už v poměrně mladém věku?

gastronomie | 11.03.2024

Plníme sen o vlastní kavárně

„Franšízová síť kaváren CrossCafe umí pomoci těm, kteří chtějí začít kavárenský byznys,“ říká ředitel společnosti Mgr. David Štangler.

gastronomie | 11.03.2024

České banh-mi jedou v Praze i ve světě

Franšízová síť Banh-mi-ba ve stylu fast casual sází na oblibu vietnamských baget. Kde má tento byznys další potenciál?

vzdělávání | 07.03.2024

Edukido staví vzdělání na kostkách Lega

Originální vzdělávací franšízový program pracuje s oblíbenou dětskou stavebnicí. Čím by mohly jejich kurzy zaujmout u nás?

gastronomie | 04.03.2024

Pizza vždycky bodne!

Vašek Hájek za tři roky, do kterých spadala éra covidu, stihl otevřít tři úspěšné franšízy Vosíme.cz. Proč uvěřil právě této pizze?

gastronomie | 26.02.2024

Dobré recenze jsou nejlepší reklama

Chocafé je kavárna, kde proudí především belgická čokoláda. Co tento koncept nabízí franšízantům nám v rozhovoru přiblíží zakladatel značky Jan Novák.

gastronomie | 26.02.2024

Domácí těstoviny v moderním pojetí

Dva kamarádi Honza a Matěj postavili svůj koncept bistra na čerstvých těstovinách, které dovedou mimořádně rychle servírovat zákazníkovi. Nyní svůj nápad nabízí jako franšízu.

1
3
4
5
další  
posledni