moje franšíza

moje franšíza | 08.01.2013

Byznys po anglicku

Koncept Business for Breakfast je založen na zakládání podnikatelských klubů. Jedním z jeho franchisantů je i Libor Zinkaizl, který i přes počáteční nedůvěru zapojil do podnikání i svou ženu.

moje franšíza | 07.01.2013

Výběr značky je rozhodnutí na celý život

Václav Bečvář si Bageterii Boulevard vybral proto, že se dokáže ztotožnit s její filosofií. Přečtěte si mimo jiné i to, co ho na franchisovém podnikání baví.

moje franšíza | 03.12.2012

Do franchisy nestačí jen investovat

Ivana Novotná začínala s prodejnou kosmetiky pod značkou Yves Rocher v Hradci Králové. Dnes provozuje tři takovéto obchody.

moje franšíza | 24.09.2012

Čekání se vyplatilo

Že lze skloubit provoz juice baru s péčí o dítě dokazuje podnikatelský příběh Veroniky Kůstkové, franchisantky UGO juice bar.

moje franšíza | 28.05.2012

Jsme obchodníci, ne prodavači

Franchisant CENTURY 21 Petr Kouba opustil před deseti lety svět bankovnictví a rozhodl se pro svět realit. A udělal dobře.

moje franšíza | 21.05.2012

Rodinný byznys

Začátek podnikání v gastronomii byla náhoda, tvrdí franchisant známého amerického fast foodového konceptu Subway Oldřich Peprla.

moje franšíza | 18.05.2012

Správný krok správným směrem

S franchisingem jako modelem podnikání jsem maximálně spokojený, říká Václav Svačina, franchisant společnosti Bushman.

moje franšíza | 06.03.2012

Etika je důležitá

Zlepšit podnikatelské prostředí se snaží Master franchisantka konceptu Business for Breakfast pro Českou republiku Kamila Zárychtová.

moje franšíza | 05.03.2012

Je to boj, ale zároveň svoboda

Petra Kostková, franchisantka sítě prodejen s potravinami PONT, zapojuje do podnikání celou rodinu.

moje franšíza | 21.09.2011

Moje banka – další krok v kariéře

Dobré produkty a tvrdá práce jsou podle Jiřího Černíka, partnera UniCredit Bank, základem pro úspěch ve finančním odvětví.

moje franšíza | 31.08.2011

Máme společný cíl

Michal Švihálek, franchisant OREA hotels vysvětluje rozdíly mezi samostatným a síťovým podnikáním a jaké to je pracovat v rodinném podniku.

moje franšíza | 09.07.2011

NATURHOUSE mne učí, jak pracovat s lidmi

O svých zkušenostech vypráví jedna z prvních franchisantek Radmila Smetanová. Jak důležité je vybrat si spolehlivé spolupracovnice, věnovat se jejich rozvoji a jak změna oboru může ovlivnit Váš život.

moje franšíza | 21.01.2011

K EVROPĚ RK mě přivedla úplná náhoda

Před čtyřmi roky řešil Aleš Janeček, 1. franchisant sítě EVROPA realitní kancelář, svůj soukromý i pracovní život. Důvody, proč se rozhodl pro obor s realitami Vám přinášíme na těchto řádcích.

moje franšíza | 18.01.2011

Nelituji, že jsem se pustil do prodeje sendvičů

David Biskup, jeden z prvních provozovatelů franchisy Subway, začal o podnikání pod cizí značkou přemýšlet už v roce 2002. O dva roky později otevřel svoji 1. pobočku a dnes provozuje tři restaurace.

  první
  předchozí
2
3
4
5