1. franchisant Bageterie Boulevard

Třetí pobočka Bageterie Boulevard otevřená během letních měsíců, byla zároveň její první franchisovou jednotkou. Jako lokalita pro prodejnu byl vybrán food court v obchodním centru Metropole Zličín na Praze 5.
„Restaurace Bageterie Boulevard jsem znal již dříve z pozice zákazníka, který nevynechal příležitost se při cestě do Prahy v některé zastavit. Vždycky na mne v restauraci dýchla atmosféra, kterou jsem si zamiloval na svých cestách po Francii,“ popisuje franchisant Václav Bečvář svoji motivaci, která ho vedla k otevření pobočky. Jak dále uvedl, právě franchising mu poskytne zázemí a sílu již vybudované značky, kterou by jako samostatný podnikatel těžko získával.
Dvě nové pobočky
V červenci byly slavnostně otevřeny také dvě vlastní provozovny a v souvislosti s touto událostí byly zajištěny promo akce. V Paláci Koruna na prestižní adrese Václavské náměstí 1/Na Příkopě 2 v den zahájení provozu rozdávali pracovníci v oblečcích ve stylu designu restaurací poukázky na 25% slevu z nákupu. V BB centru Beta na Praze 4 získali zákazníci k jedné bagetě druhou zdarma.
Francouzská elegance
Bageterie Boulevard je původním českým konceptem městských bageterií designově zpracovaném ve francouzském stylu. Na českém trhu působí již osm let. Za sítí bageterií stojí společnost Crocodille ČR, největší domácí výrobce obložených baget. V současné chvíli provozuje devět vlastních a jednu franchisovou pobočku.
Pro podrobnější informace nahlédněte do Katalogu franchis.
PŘEČTI ČLÁNKY

Franšíza Bageterie Boulevard vyrostla spolu s Crocodille na rekordních 1,6 miliardy obratu. Po covidových letech je zpět na předních pozicích mezi fastfoodovými řetězci.
Franšízy s „jídlem do ruky“ musí rychle reagovat na zákaznické trendy. Ty nám přiblíží manažerka pro rozvoj franšízové sítě Bageterie Boulevard a 360Pizza Markéta Krejčíková.
Zájemce o franšízové podnikání v gastronomii by nemělo minout spojení značek Bageterie Boulevard a 360Pizza. Letos začali dokonce konkurovat americkým fastfoodům na dálnicích.
Zdeněk Polášek a Martin Lehocký jsou již zkušení franšízanti. Ke dvěma franšízovým pobočkám Bageterie Boulevard přidali i jednu z konceptu 360Pizza.
Síť Bageterie Boulevard se neustále zvětšuje. Nové pobočky najdeme v Praze i v regionech.
Nejčtenější

Pokud se Vám při vyslovení slova franšízing vůbec něco vybavuje, je to skvělé!
Další franšíza vstoupí do konkurence amerických fastfoodových značek a první pobočka vznikne v Praze. Co nového se dá do byznysu s burgery přinést?
Dánská značka City Calendar míří na český trh a hledá partnery pro expanzi. Zaměřuje se na tvorbu, výrobu a distribuci originálních lokálních adventních kalendářů s vouchery.
Franšíza s pracovními oděvy je na trhu už více jak 5 let. Petra Tománková, manažerka pro rozvoj, přibližuje, pro jaké podnikatele je koncept vhodný.
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...