Pizza Mizza vstoupila do ČR

Právě dnes byla otevřena 1. pobočka slovenského franchisového konceptu Pizza Mizza v Česku. Stalo se tak v pražském obchodním centru Chodov. Jedná se o koncept rychlého občerstvení Pizza Mizza EXPRES, který je umístěn ve food courtu v 1. patře OC Chodov.
„Vstup na český trh jsme plánovali dlouhodobě. Naším prvotním záměrem bylo, že otevřeme v roce 2012 restauraci v AuParku v Hradci Králové. Vše se však změnilo v momentě, kdy jsme dostali nabídku na otevření koutku s rychlým občerstvením na pražském Chodově. Vyhodnotili jsme to tak, že je to nabídka, která se nedá odmítnout,“ míní Jozef Šétaffy, franchisor konceptu. Tato pobočka se tak stala pilotním projektem, na kterém se budou učit poznávat české prostředí a nákupní zvyklosti.
Další expanze v ČR
Tím pádem se vstup konceptu na český trh urychlil a momentálně vyhodnocují ještě jednu nabídku, tentokrát se jedná o možnost pronájmu prostoru na Václavském náměstí v Praze. I tomto případě jde také o fastfoodový koncept Pizza Mizza EXPRES. „Pokud se dohodneme na rozumných podmínkách pronájmu, mohli bychom tuto provozovnu otevřít ještě tento rok. Kromě toho jednáme také se zájemcem, případným franchisantem, o možnosti otevření rychlého občerstvení v v ostravském AVIONu. Tato pobočka by byla zprovozněna příští rok,“ dodává Šétaffy.
Hledání vhodných prostor
Dle slov franchisora na Slovensku hledají vhodný prostor pro provozovnu v Košicích, kde už mají franchisanta a také na bratislavském největším sídlišti Petržalce, kde zatím není dostatečně kapacitně pokrytý rozvoz. V hlavním městě Slovenska připravují k otevření na příští rok další franchisovou pobočku.

PŘEČTI ČLÁNKY

Food trucky představují nový evropský trend. Rozmach těchto franšíz probíhá i v Česku. Jak je to s investičními náklady a zahájením vlastního podnikání s mobilním občerstvením?
Faency Fries rozšiřuje síť a hledá nové franšízanty. Nabízí dvě varianty podnikání a rychlou návratnost investice.
Franšízový koncept BodyBody spojuje moderní technologie a zdravý životní styl. Zájemcům otevírá možnost rozjet vlastní studio i v menších městech.
Franšízy v oblasti gastronomie nejsou ničím novým. Přesto je koncept Hey Foods v mnoha ohledech od provozování tradiční restaurace dost odlišný.
Franšíza 360pizza nabízí rebranding stávajícím gastro provozovnám. Jak změna pomůže efektivitě podnikání vysvětlí Markéta Krejčíková, manažerka pro rozvoj.
Nejčtenější

Pokud se Vám při vyslovení slova franšízing vůbec něco vybavuje, je to skvělé!
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
„Díky propracovanému vzdělávacímu systému dokážeme na podnikání v realitách připravit i franšízanta bez předchozích zkušeností,“ říká Petr Zelenka, ředitel sítě Next Reality.
„Nízké náklady a rychlá návratnost dělají z Edukido ideální volbu pro ty, kteří chtějí podnikat a zároveň podpořit rozvoj dětí,“ říká provozní ředitel Bartłomiej Misztal.
Přinášíme aktuální žebříček nejúspěšnějších globálních franšízových značek. V TOP 10 nechybí franšízy známé z tuzemského trhu. Nejsilnějším sektorem zůstává gastro.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...