Originální pizza v kornoutu míří do ČR

V současnosti provozuje Crazy Piramid Pizza přes 60 poboček v Polsku. V letošním roce byly otevřeny také 4 provozovny v Irsku. Proniknout chce také na německý, ukrajinský, ruský i český trh. Majitel konceptu Wojciech Goduňski proto intenzivně hledá master franchisanta. „Poskytneme zkušenosti, know-how, školení a pomůžeme s organizací a otevřením provozovny. Samozřejmostí je maximální podpora při budování sítě v České republice,“ informuje Goduňski.
Master franchisant bude moci zájemcům nabízet 3 různé typy provozoven. Klasickou pizzerii, kde se vedle pizzy prodávají také kebaby, bagety a originální kornoutová pizza. Druhým způsobem je otevřít si malou provozovnu, která bude zákazníkům nabízet hlavně bagety, hamburgery a zmiňovanou pizzu zabalenou v kornoutu. Poslední možností je otevřít si pizza rožek v jiné provozovně – například na benzinové pumpě nebo v kavárně.
Podle Goduňského získá master franchisant konceptu Crazy Piramid Pizza od centrály kompletní podporu, školení a dodávky potravinářských výrobků. „Počáteční investice pro získání master licence se pohybuje okolo 50 000 EUR ,“ dodává Goduňski. První restauraci bude muset otevřít sám master franchisant. Poté bude jeho úkolem získat další franchisanty a vytvořit logistickou infrastrukturu. Pizzerie Crazy Piramid Pizza se nejlépe hodí do prostoru o minimální velikosti 70 m2.
Zobrazit v katalogu franšíz




















PŘEČTI ČLÁNKY

Franšízy v oblasti gastronomie nejsou ničím novým. Přesto je koncept Hey Foods v mnoha ohledech od provozování tradiční restaurace dost odlišný.
Franšíza 360pizza nabízí rebranding stávajícím gastro provozovnám. Jak změna pomůže efektivitě podnikání vysvětlí Markéta Krejčíková, manažerka pro rozvoj.
Franšíza Bageterie Boulevard vyrostla spolu s Crocodille na rekordních 1,6 miliardy obratu. Po covidových letech je zpět na předních pozicích mezi fastfoodovými řetězci.
„Nyní se zaměřujeme na bistro, kde chceme pizzy odbavovat do 7 minut,“ říká zakladatel franšízové sítě Vosíme.cz Richard Halmazňa.
Špagetka je franšíza s čerstvými těstovinami, kávou a zmrzlinou. Má originální receptury i způsob lokace trucků. Jak tento koncept funguje v praxi?
Nejčtenější

Pokud se Vám při vyslovení slova franšízing vůbec něco vybavuje, je to skvělé!
Další franšíza vstoupí do konkurence amerických fastfoodových značek a první pobočka vznikne v Praze. Co nového se dá do byznysu s burgery přinést?
Dánská značka City Calendar míří na český trh a hledá partnery pro expanzi. Zaměřuje se na tvorbu, výrobu a distribuci originálních lokálních adventních kalendářů s vouchery.
Franšíza s pracovními oděvy je na trhu už více jak 5 let. Petra Tománková, manažerka pro rozvoj, přibližuje, pro jaké podnikatele je koncept vhodný.
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...