Bageterie Boulevard na Moravě

Provozovna v Ostravě je v pořadí už druhá v rukou franchisanta a dvanáctá celkem v rámci sítě Bageterie Boulevard v České republice. První franchisová pobočka byla otevřena v Praze v obchodním centru Zličín. Podle výkonné ředitelky Bageterie Boulevard Jitky Remsové hledá tuzemský koncept bageterií na Moravě i další lokalitu. Firma se chce postupně rozšiřovat po celé České republice.
V novém obchodním centru Forum Nová Karolina v Ostravě otevírají pobočky i další významní hráči na českém gastronomickém trhu. Vedle McDonald´s mohou lidé navštívit například Cukrárnu Výtopnu, Fruitisimo, Oxalis, Panerii, Subway, UGO juice bar nebo chocolaterii BON BON. Všechny tyto koncepty rozšiřují svou síť za pomoci franchisingu a jsou uvedeny na našem portále v Katalogu franchis.
Český řetězec Bageterie Boulevard se postupně snaží vymezovat hlavně proti tradičním zahraničním fast foodovým restauracím. Zákazníkům se snaží zprostředkovat kvalitní kuchyni rychlého občerstvení i prostřednictvím spolupráce s renomovanými šéfkuchaři, kteří přinášejí do tohoto odvětví aktuální trendy gastronomie. „Jsme nekompromisní co se týče kvality jídla. Nesmažíme, pouze pečeme, pracujeme s převážně chlazenými ingrediencemi, máme vysokou kompetenci ve vývoji pečiva,“ vysvětluje Remsová.
PŘEČTI ČLÁNKY

Franšízy s „jídlem do ruky“ musí rychle reagovat na zákaznické trendy. Ty nám přiblíží manažerka pro rozvoj franšízové sítě Bageterie Boulevard a 360Pizza Markéta Krejčíková.
Zájemce o franšízové podnikání v gastronomii by nemělo minout spojení značek Bageterie Boulevard a 360Pizza. Letos začali dokonce konkurovat americkým fastfoodům na dálnicích.
Zdeněk Polášek a Martin Lehocký jsou již zkušení franšízanti. Ke dvěma franšízovým pobočkám Bageterie Boulevard přidali i jednu z konceptu 360Pizza.
Síť Bageterie Boulevard se neustále zvětšuje. Nové pobočky najdeme v Praze i v regionech.
Franšíza 360pizza se na našem trhu pomalu rozrůstá. Jaké podmínky musí uchazeči o licenci splnit?
Nejčtenější

Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
Radka Vajo vede úspěšnou pražskou pobočku Century21 ve Zlatnické ulici v Praze. Jak se jí povedlo rozjet vlastní franšízu?
Světová franšízová síť do roku 2025 vstupuje s technologickými novinkami a pokračuje v růstu sítě.
V samotném franchisingu je několik základních pojmů, které by měl znát každý, kdo se o tento způsob podnikání alespoň trochu zajímá.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...