The PUB nabízí zavedené restaurace

Důvodem tohoto kroku však není fakt, že by se těmto restauracím nedařilo, ba naopak. Centrála řetězce provozuje v současné době čtyři vlastní restaurace, z nichž dvě jsou v Plzni a další v Praze a Karlových Varech. Celkem 10 provozoven, včetně těch zahraničních, je pak v rukách franchisantů. Vedle zajišťování provozní, technické a marketingové podpory v rámci franchisy se prioritou centrály stává v čím dál větší míře expanze na zahraniční trhy. Posilování role centrály coby servisní organizace a její rostoucí obchodní aktivity v zahraničí si žádají změnu strategie, a to i s ohledem na množství mateřských provozoven. A právě to je hlavním důvodem, proč společnost The PUB nabízí k převzetí vlastní restaurace v Plzni a Karlových Varech. Jedná se o zaběhnuté restaurace v atraktivních lokalitách s doloženou ekonomikou.
The PUB je unikátní gastronomický koncept, ve kterém dochází ke spojení jídla a pití s netradiční formou zábavy. Je synonymem zážitkové gastronomie - hosté těchto restaurací si sami načepují tankové pivo přímo u stolu a mohou se zapojit do online pivních her, které probíhají na velkoplošných projekcích. Přes dotykové panely objednávají jídlo, pití nebo přivolávají obsluhu. Součástí panelů je i jukebox s výběrem několika tisíc písniček, které lze přímo od stolu objednat.
Pilotní projekt tohoto konceptu byl spuštěn v Plzni již v roce 2005. Od roku 2006 je pak nabízen formou franchisy. V současné době čítá řetězec The PUB celkem 14 restaurací, z čehož 11 je na území celé České republiky, 2 v rakouské Vídni a 1 v německém Berlíně. V případě zahraničních provozoven se jedná o úspěšné pilotní projekty realizované na bázi master franchisy. Do konce tohoto roku bude otevřena nová restaurace v Praze a je plánována další expanze do zahraničí, též mimo Evropu.
PŘEČTI ČLÁNKY

Food trucky představují nový evropský trend. Rozmach těchto franšíz probíhá i v Česku. Jak je to s investičními náklady a zahájením vlastního podnikání s mobilním občerstvením?
Faency Fries rozšiřuje síť a hledá nové franšízanty. Nabízí dvě varianty podnikání a rychlou návratnost investice.
Franšízový koncept BodyBody spojuje moderní technologie a zdravý životní styl. Zájemcům otevírá možnost rozjet vlastní studio i v menších městech.
Franšízy v oblasti gastronomie nejsou ničím novým. Přesto je koncept Hey Foods v mnoha ohledech od provozování tradiční restaurace dost odlišný.
Franšíza 360pizza nabízí rebranding stávajícím gastro provozovnám. Jak změna pomůže efektivitě podnikání vysvětlí Markéta Krejčíková, manažerka pro rozvoj.
Nejčtenější

Pokud se Vám při vyslovení slova franšízing vůbec něco vybavuje, je to skvělé!
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
„Díky propracovanému vzdělávacímu systému dokážeme na podnikání v realitách připravit i franšízanta bez předchozích zkušeností,“ říká Petr Zelenka, ředitel sítě Next Reality.
„Nízké náklady a rychlá návratnost dělají z Edukido ideální volbu pro ty, kteří chtějí podnikat a zároveň podpořit rozvoj dětí,“ říká provozní ředitel Bartłomiej Misztal.
Přinášíme aktuální žebříček nejúspěšnějších globálních franšízových značek. V TOP 10 nechybí franšízy známé z tuzemského trhu. Nejsilnějším sektorem zůstává gastro.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...