Marvel je novým členem ČAF

MARVEL mobilní domy jsou rozděleny do 3 kategorií dle úrovně: ECONOMY, OPTIMAL, LUXUS.
pondělí
26.11.2012
Společnost Marvel - International se stala novým členem České asociace franchisingu.
 

Správní rada ČAF přijala nového řádného člena. Stala se jím společnost Marvel – International, která je leaderem na trhu s mobilními domy. Firma prodává, vykupuje a dováží použité, ale velmi zachovalé mobilní domy (mobilheimy) ze zahraničí. Prodává je pod značkou MARVEL mobilní domy.

V současné době najdeme na českém trhu celkem pět provozoven značky Marvel, z nichž tři jsou rukách franchisantů. Nejpozději do jara příštího roku chce pak společnost otevřít další minimálně jednu franchisovou prodejnu. Pro příští rok tak má za cíl zahájit provoz nejméně dvou poboček. Čím dál více se firma angažuje také na Slovensku.

Použité mobilní domy, které firma nabízí, se pohybují v cenovém rozmezí cca 100 – 600 tisíc korun dle stavu, výbavy a rozměrů domu. Nové mobilní domy od předních výrobců jsou pak k dostání v cenových relacích cca 650.000 až 1,5 mil. Kč dle výbavy a rozměrů.

Marvel – International poskytuje kompletní zabezpečení mobilního domu od výběru až po realizaci. Zákazníkům garantuje zkušenost v oboru, servis a profesionální poradenství.