Po celém světě najdeme 1300 poboček společnosti ActionCoach, a to ve více než 40 zemích.
Čtvrtek
20.12.2012
Uvažujete o podnikání? O vstup na český trh se zajímá americká síť ActionCoach.
 

Americký franchisový koncept s více než dvacetiletou historií ActionCoach chce vstoupit na tuzemský trh. Právě z tohoto důvodu hledá v České republice master-franchisového partnera, který by na našem území zajistil další rozvoj sítě.

Za dobu svého působení spolupracovala společnost s několika tisíci podniky a jejich majiteli po celém světě, a to ve všech možných oborech světové ekonomiky, které si lze představit. Postupem času se tak ActionCoach stal významným globálním hráčem na trhu obchodního koučinku, se stovkou ověřených systémů a strategií. Jak sama firma uvádí, být dobrým ActionCoachem znamená neustále učit, mentorovat a pomáhat podnikatelům získat to nejlepší ze svého podnikání i života. V současné době tak firma činí ve zhruba 1300 pobočkách ve více než 40 zemích světa.

Svým franchisovým partnerům zajistí mimo jiné firma rozsáhlá školení, a to jak na samotném začátku jejich podnikání, tak i v jeho průběhu. Vzdělávání v rámci konceptu tak začíná, jakmile se partner připojí k systému ActionCoach. Obdrží IP adresu ActionCoach, díky níž se může ihned začít vzdělávat. Absolvovat bude také desetidenní školení v Las Vegas, v jehož rámci se seznámí s veškerými systémy a procesy. Závěrečné školení pak zahrnuje 12týdenní program s osobním obchodním koučem. Po základním školení probíhají každý týden hovory s koučem, stejně tak jako každotýdenní Celosvětové webináře.

Ideálním franchisantem konceptu ActionCoach je podnikavý člověk, který disponuje solidními znalostmi o podnikání. Jeho cílem by mělo být poskytnutí pomoci dalším podnikatelům v jejich byznyse, a potažmo tak i v jejich každodenním životě.