ActionCoach nehledá partnery pouze v ČR, ale také v Polsku, Norsku, Rusku, Saudské Arábii a Egyptě.
Čtvrtek
07.03.2013
ActionCoach chce prokázat své umění na trhu. Poohlíží se po vhodném master-franchisantovi.
 

Australská společnost ActionCoach, která se zabývá školeními v oblasti správného podnikání, si vybrala český trh, aby zde pomáhala budoucím podnikatelům v jejich začátcích. Svou síť chce rozšířit prostřednictvím franchisingu, a proto hledá vhodného master-franchisanta.

Český trh má podle firmy velký potenciál, jelikož se jedná o stále se rozvíjející ekonomiku a více lidí začíná rozjíždět své podnikání. ActionCoach proto očekává, že se mu podaří najít vhodného partnera k rozvoji, který pomůže společnosti k úspěchu a vytvoření povědomí o značce. O počtu poboček v tuto chvíli nechtěla bussiness development manager Světové asociace franchisingu Yuliya Nazarchuk, která společnost zastupuje, hovořit s tím, že vše bude upřesněno až po nalezení partnera.

Nazarchuk dále pro portál Franchising.cz uvedla, že společnosti se daří na všech trzích, kde působí. Po celém světě je v provozu přes 1300 franchisových kanceláří ve 40 zemích. Základy pocházejí z Austrálie a USA a na trhu působí už více jak 20 let. Své aktivity chce nově rozšířit také v Polsku, Norsku, Rusku a mimo Evropu v Saudské Arábii a Egyptě.