K nám i k sousedům

Nejvíce restaurací by podle vyjádření společnosti mělo své místo najít v Praze, tři by pak měly být v Brně. Ve svých plánech však Chi Chi´s počítá i s Ostravou a Plzní. U našich východních sousedů by chtěl řetězec zprovoznit přibližně sedm restaurací, a to nejen v Bratislavě, ale i v Košicích, Prešově či Žilině. S expanzí na tyto dva trhy počítá firma v první polovině příštího roku.
Rok 2014 bude pro franchisový koncept Chi Chi´s ve znamení práce. Na prvních šest měsíců má kromě expanze do České republiky a na Slovensko v plánu další rozvoj ve státech Beneluxu, zrychlení expanze v Asii, zejména v Číně, a také vstup na německý trh. V příštím roce chce Chi Chi´s otevřít své první pobočky i na severu Francie a začít se rozvíjet v zemích jako Maroko, Rusko a dalších východoevropských zemích.
Restaurace svým hostům nabízí zdařilý mix tradičních jídel z Texasu s vybranými specialitami na grilu z Mexika. Designový styl poboček kombinuje jihozápad USA s barvami mexických haciend. Momentálně lze na celém světě najít 42 restaurací CHI CHI´s. „Partnerem pro spolupráci s českými a slovenskými franchisanty bude centrála v Belgii,“ říká zástupce konceptu na tuzemském trhu Aleš Tulpa ze společnosti AVEX Systems s tím, že belgické centrála poskytne zájemcům nejen veškeré informace formou tzv. franchisového balíčku, zaškolení a trvalou péči.
Zobrazit v katalogu franšíz




















PŘEČTI ČLÁNKY

Franšízy v oblasti gastronomie nejsou ničím novým. Přesto je koncept Hey Foods v mnoha ohledech od provozování tradiční restaurace dost odlišný.
Franšíza 360pizza nabízí rebranding stávajícím gastro provozovnám. Jak změna pomůže efektivitě podnikání vysvětlí Markéta Krejčíková, manažerka pro rozvoj.
Franšíza Bageterie Boulevard vyrostla spolu s Crocodille na rekordních 1,6 miliardy obratu. Po covidových letech je zpět na předních pozicích mezi fastfoodovými řetězci.
„Nyní se zaměřujeme na bistro, kde chceme pizzy odbavovat do 7 minut,“ říká zakladatel franšízové sítě Vosíme.cz Richard Halmazňa.
Špagetka je franšíza s čerstvými těstovinami, kávou a zmrzlinou. Má originální receptury i způsob lokace trucků. Jak tento koncept funguje v praxi?
Nejčtenější

Pokud se Vám při vyslovení slova franšízing vůbec něco vybavuje, je to skvělé!
Franšíza s pracovními oděvy je na trhu už více jak 5 let. Petra Tománková, manažerka pro rozvoj, přibližuje, pro jaké podnikatele je koncept vhodný.
Další franšíza vstoupí do konkurence amerických fastfoodových značek a první pobočka vznikne v Praze. Co nového se dá do byznysu s burgery přinést?
Dánská značka City Calendar míří na český trh a hledá partnery pro expanzi. Zaměřuje se na tvorbu, výrobu a distribuci originálních lokálních adventních kalendářů s vouchery.
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...