Expense Reduction Analysts (ERA) je poradenskou společností, která se specializuje na snižování nestrategických provozních nákladů, které nejsou ve vztahu k základním činnostem firmy.
Středa
23.07.2014
Novými franchisovými partnery se může pochlubit poradenská firma Expense Reduction Analysts. A s úspěchy nekončí.
 

Poradci společnosti Expense Reduction Analysts (ERA) radí firmám, jak ušetřit na nestrategických provozních nákladech. U nás pro svůj rozvoj využívá i partnerské spolupráce na bázi franchisingu. Během letošního roku se do tuzemského týmu podařilo firmě získat další 3 partnery. Aktuálně jejich počet dosáhl 11. Společnost ERA se díky úspěchu rozhodla pro partnery uspořádat pro region střední a východní Evropy regionální konferenci.

Společnosti ERA se daří růst nejen na poli dalších franchisových partnerů, ale také klientů. „Přínosem nových partnerů je akvizice nových klientů, rozšíření expertízy v oblasti bankovních služeb a doplnění o odbornost v oblasti cestovních nákladů,“ komentuje letošní rok master-franchisant ERA Jiří Rybár. Mimo toho zaznamenala firma ERA také nárůst klientů, kterým pomáhá ušetřit náklady. Do budoucna chce firma díky růstu rozšířit své kapacity, a to formou náboru zaměstnanců i dalších franchisových partnerů.

Příležitost i mimo ČR

K rozmachu pomáhá i slovenská pobočka ERA. „S ohledem na úspěšný rozvoj obchodních aktivit našich slovenských kolegů jsou čeští partneři v hojné míře zváni k realizaci projektů také na Slovensku, což rozšiřuje nejenom jejich uplatnění, ale také jejich příjmový potenciál,“ dodává Jiří Rybár.

Experty na snižování nákladů hledá stále více firem i v Evropě, jelikož ekonomická situace si žádá utahovat opasky. Vzhledem k úspěchu mezinárodní spolupráce chystá společnost ERA pro partnery z regionu střední a východní Evropy (Polsko, Slovensko, Rumunsko a Česko) regionální forum, kde mohou zpropagovat svou expertizu, a tím získat příležitost pro jejich obchodní uplatnění také mimo území České republiky.