BB modernizuje

Franšízová síť obložených baget Bageterie Boulevard si vytvořila v Česku už své jméno. Společnost Crocodille, která stojí za tímto franšízovým konceptem, dokázala, že může konkurovat i zavedeným americkým fastfoodovým řetězcům. Loni se jí podařilo otevřít rovnou 3 pobočky a letos připravuje další. Mimo to se rozhodla pro rekonstrukci stávajících provozoven.
„Pracovali jsme v loňském roce na přípravě rekonstrukce některých stávajících poboček dle nového designového stylu BB v rámci tzv. urban leisure. Na základě toho jsme přestavěli provozovnu Na Pořící. Další budou následovat,“ dodává manažerka pro franšízu a expanzi Bageterie Boulevard Markéta Krejčíková. Modernizace měla být letos hlavním plánem firmy, nicméně poptávka si žádala další rozšíření.
Praha zůstává hlavním městem pro Bageterii Boulevard. Brzy se na další restaurační jednotku může těšit Obchodní centrum Černý Most, kde již firma začala se stavebními pracemi a otevření se očekává na přelomu února a března. I přesto, že je v Praze nejvíce poboček, firma stále cítí, že je velký potenciál, kam expandovat. „Chybíme určitě v lokalitách jako například I.P.Pavlova či Anděl, kam bychom též chtěli v nejbližší době směřovat,“ dodává Markéta Krejčíková.
Bagety na několik způsobů mohou zákazníci ochutnat i na dalších místech České republiky. První pobočka se letos také objeví v druhém největším městě, Brně. „Příprava je v plném proudu a první BB by se zde měla objevit v květnu,“ říká Markéta Krejčíková. Brno se stane 7. městem, kde se dá BB najít. Firma také v tomto roce připravuje dostavbu drive thru k pobočce na Borských Polích a vlastní taky první Drive trhu v blízkosti O2 Arény v Praze.
Mimo Česko se rozvíjí Bageterie Boulevard zatím na Slovensku. Nicméně expanze do sousedních států se chystá. Aktuálně se dokončují plány na rozvoj na německém a rakouském trhu.

PŘEČTI ČLÁNKY

Franšíza Bageterie Boulevard vyrostla spolu s Crocodille na rekordních 1,6 miliardy obratu. Po covidových letech je zpět na předních pozicích mezi fastfoodovými řetězci.
Franšízy s „jídlem do ruky“ musí rychle reagovat na zákaznické trendy. Ty nám přiblíží manažerka pro rozvoj franšízové sítě Bageterie Boulevard a 360Pizza Markéta Krejčíková.
Zájemce o franšízové podnikání v gastronomii by nemělo minout spojení značek Bageterie Boulevard a 360Pizza. Letos začali dokonce konkurovat americkým fastfoodům na dálnicích.
Zdeněk Polášek a Martin Lehocký jsou již zkušení franšízanti. Ke dvěma franšízovým pobočkám Bageterie Boulevard přidali i jednu z konceptu 360Pizza.
Síť Bageterie Boulevard se neustále zvětšuje. Nové pobočky najdeme v Praze i v regionech.
Nejčtenější

Pokud se Vám při vyslovení slova franšízing vůbec něco vybavuje, je to skvělé!
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
„Díky propracovanému vzdělávacímu systému dokážeme na podnikání v realitách připravit i franšízanta bez předchozích zkušeností,“ říká Petr Zelenka, ředitel sítě Next Reality.
„Nízké náklady a rychlá návratnost dělají z Edukido ideální volbu pro ty, kteří chtějí podnikat a zároveň podpořit rozvoj dětí,“ říká provozní ředitel Bartłomiej Misztal.
Přinášíme aktuální žebříček nejúspěšnějších globálních franšízových značek. V TOP 10 nechybí franšízy známé z tuzemského trhu. Nejsilnějším sektorem zůstává gastro.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...