Jogurty míří na regiony

Nejen milovníky mraženého jogurtu, ale i zájemce o podnikání, potěší záměr českého konceptu Yogoterie. Ta má v úmyslu expandovat v Praze a zároveň rozšířit své provozovny, ve kterých zákazníkům nabízí nejen mražené jogurty, do dalších velkých měst. Nebude na to však sama, chce k rozvoji využít franšízovou spolupráci.
Yogoterie nenabízí, jak by název napovídal, pouze mražený nebo čerstvý jogurt, ale také milk shaky a smoothies různých příchutí. To do jejich poboček přitahuje širokou škálu zákazníků „Našimi nejčastějšími zákazníky jsou děti ve věku od 12 do 15 let, ale zároveň i mladí studenti, či maminky s dětmi,“ upřesňuje jednatelka Yogoterie Martina Krupauerová a dodává, že ideálním umístěním pro pobočky jogurtových pochoutek jsou buď stánky, případně kamenné jednotky v obchodních centrech.
Zájemci o franšízovou spolupráci od Yogoterie získají nejen nezbytné know-how, ale také pomoc při výběru vhodné lokality, školení a v neposlední řadě také podporu mateřské společnosti. Aktuálně je v přípravě marketingová akce k prvnímu výročí působení na trhu a firma se také nemohla neúčastnit Fresh Festivalu. Společnost v současné době provozuje dvě vlastní pobočky v pražských obchodních centrech Atrium Flora a OC Arkády Pankrác.
Zobrazit v katalogu franšíz




















PŘEČTI ČLÁNKY

Franšízy v oblasti gastronomie nejsou ničím novým. Přesto je koncept Hey Foods v mnoha ohledech od provozování tradiční restaurace dost odlišný.
Franšíza 360pizza nabízí rebranding stávajícím gastro provozovnám. Jak změna pomůže efektivitě podnikání vysvětlí Markéta Krejčíková, manažerka pro rozvoj.
Franšíza Bageterie Boulevard vyrostla spolu s Crocodille na rekordních 1,6 miliardy obratu. Po covidových letech je zpět na předních pozicích mezi fastfoodovými řetězci.
„Nyní se zaměřujeme na bistro, kde chceme pizzy odbavovat do 7 minut,“ říká zakladatel franšízové sítě Vosíme.cz Richard Halmazňa.
Špagetka je franšíza s čerstvými těstovinami, kávou a zmrzlinou. Má originální receptury i způsob lokace trucků. Jak tento koncept funguje v praxi?
Nejčtenější

Pokud se Vám při vyslovení slova franšízing vůbec něco vybavuje, je to skvělé!
Franšíza s pracovními oděvy je na trhu už více jak 5 let. Petra Tománková, manažerka pro rozvoj, přibližuje, pro jaké podnikatele je koncept vhodný.
Další franšíza vstoupí do konkurence amerických fastfoodových značek a první pobočka vznikne v Praze. Co nového se dá do byznysu s burgery přinést?
Dánská značka City Calendar míří na český trh a hledá partnery pro expanzi. Zaměřuje se na tvorbu, výrobu a distribuci originálních lokálních adventních kalendářů s vouchery.
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...