Změna jako příležitost

Na první pohled by se tedy mohlo zdát, že mu jeho plán nevyšel, nicméně není to tak docela pravda. Za poměrně novým franšízovým konceptem Home Office Bistro totiž stojí podnikatelé Jan Hummel a Tomáš Lichtenberg, tedy „otcové zakladatelé“ franšízové sítě Fruitisimo. „Home Office jsme vytvořili jako koncept bister specializovaných na rychlé a kvalitní občerstvení během pracovního dne. Jednou z jeho hlavních předností je příprava jídel a nápojů z čerstvých surovin s možností konzumovat je v příjemné a útulné kavárenské atmosféře,“ říká jednatel společnosti Jan Hummel.
Nová franšízová pobočka, jejímž majitelem je právě Martin Novotný, zahájila provoz ve středu 14.října a zákazníci ji najdou ve foudcourtu obchodního centra Nový Smíchov. „Pobočku jsme otevřeli poměrně rychle. V nákupní centru Nový Smíchov se totiž uvolnil zajímavý prostor, tudíž nebylo na co čekat. Skočil jsem do toho tedy rovnýma nohama a těším se na další vývoj,“ říká Martin Novotný, který se aktivně zapojil do fungování své pobočky, takže ho zákazníci často najdou i za pultem.
Provozovna Home Office na Novém Smíchově je již třetím přírůstkem konceptu, který si pro svou expanzi zvolil cestu franšízingu. První bistro-kavárna byla otevřena v lednu letošního roku v kancelářském komplexu The Park na pražském Chodově, druhá provozovna se nachází v galerii Harfa. Během listopadu je plánováno otevření čtvrtého bistra a v okolí kancelářských budov v širším centru Prahy.
PŘEČTI ČLÁNKY

„Pro náš růst je klíčové, abychom měli ty správné franšízanty,“ říká Michal Příhoda, výkonný ředitel Fruitisimo Group. Síť loni překonala tržby půl miliardy korun a expanduje dál.
Franšízová síť s více než 200 pobočkami se úspěšně rozvíjí v zemích Evropy. Aktuálně hledá dlouhodobé partnery pro vstup na český trh.
Franšízová síť UGO sází na inovace, vyváženou nabídku a partnery zapojené do každodenního provozu. Růst obratu o 160 % odráží stabilní rozvoj sítě.
Jak si vede Coffeeshop Company od doby, co si vzala vedení nazpět centrála ve Vídni? Díky nižším nákladům chce oslovit nové franšízanty a rozšířit síť v zemích V4.
Franšízový koncept BodyBody spojuje moderní technologie a zdravý životní styl. Zájemcům otevírá možnost rozjet vlastní studio i v menších městech.
Nejčtenější

Pokud se Vám při vyslovení slova franšízing vůbec něco vybavuje, je to skvělé!
Opustila kancelář, aby se naplno věnovala vzdělávání. Dnes Veronika Bubeníková vede úspěšnou pobočku Školy Populo v Olomouci a pomáhá dětem i dospělým k lepším výsledkům.
„Prodávající by měl oslovovat kolemjdoucí a být přátelským průvodcem prodejem. Na tom je náš byznys postavený,“ říká master-franšízant Tiroler pro ČR Adam Červenka.
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Aktuální dění kolem McDonald´s a KFC ukazuje, že potenciál pro rozvoj mají menší města se strategickou polohou. Ve Znojmě nedávno otevřeli pobočky hned vedle sebe.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...