Úspěch na kolejích

Fakt, že na tuzemském gastronomickém trhu je stále místo pro originální gastronomické koncepty, je již dávno známý. Není proto divu, že jedna z originálních restauračních sítí se rozhodla otevřít zatím největší pobočku na našem trhu. Jedná se o franšízový koncept Výtopna, který je znám tím, že v jeho restauracích obsluhují zákazníky modely vlaků.
Otevřením doposud největší provozovny řetězec, kterou zákazníci najdou v pražském nákupním centru Palladium, reaguje na stále rostoucí oblibu mezi zákazníky v Brně i Praze, kde fungují další dvě restaurace již několik let. Pivo nebo jiný nápoj až na stůl přiveze zákazníkům v nové restauraci některá z 21 mašinek po 1200 metrech natažených kolejnic se dvěma padacími mosty. Samotná restaurace má 400 míst.
Ve srovnání s novou pražskou pobočkou například Výtopna na Václavském náměstí v Praze disponuje 900 metry kolejí s pěti padacími mosty a dopravu nápojů zajišťuje čtrnáct mašinek. Brněnská pobočka má 400 metrů kolejí, tři padací mosty a servis obstarává šest mašinek.
„Otevření nové Výtopny je logickým krokem v dalším rozvoji našeho unikátního konceptu. Ten zaujal nejen lidi u nás, ale i v zahraničí. V obchodním centru uprostřed Prahy chceme oslovit další skupinu lidí, která se chce dobře najíst a napít v netradičním prostředí s originální formou obsluhy,“ vysvětluje Petr Fridrich, majitel a autor konceptu restaurací Výtopna.
PŘEČTI ČLÁNKY

Franšízová síť s více než 200 pobočkami se úspěšně rozvíjí v zemích Evropy. Aktuálně hledá dlouhodobé partnery pro vstup na český trh.
Franšízová síť UGO sází na inovace, vyváženou nabídku a partnery zapojené do každodenního provozu. Růst obratu o 160 % odráží stabilní rozvoj sítě.
Jak si vede Coffeeshop Company od doby, co si vzala vedení nazpět centrála ve Vídni? Díky nižším nákladům chce oslovit nové franšízanty a rozšířit síť v zemích V4.
Food trucky představují nový evropský trend. Rozmach těchto franšíz probíhá i v Česku. Jak je to s investičními náklady a zahájením vlastního podnikání s mobilním občerstvením?
Franšízový koncept BodyBody spojuje moderní technologie a zdravý životní styl. Zájemcům otevírá možnost rozjet vlastní studio i v menších městech.
Nejčtenější

Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
Značka DepilConcept staví na opakované návštěvnosti a šetrné depilaci bez bolesti. Salony má už v Praze, Brně i Zlíně a dále roste.
„Prodávající by měl oslovovat kolemjdoucí a být přátelským průvodcem prodejem. Na tom je náš byznys postavený,“ říká master-franšízant Tiroler pro ČR Adam Červenka.
Aktuální dění kolem McDonald´s a KFC ukazuje, že potenciál pro rozvoj mají menší města se strategickou polohou. Ve Znojmě nedávno otevřeli pobočky hned vedle sebe.
Opustila kancelář, aby se naplno věnovala vzdělávání. Dnes Veronika Bubeníková vede úspěšnou pobočku Školy Populo v Olomouci a pomáhá dětem i dospělým k lepším výsledkům.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...