Subway vstupuje na Slovensko

Jeden z největších fast-foodových řetězců na světě, společnost SUBWAY, dnes vstupuje na slovenský trh. V Trenčíně otevírá svou vůbec první restauraci na Slovensku. „Slovensko je pro nás jedním z velmi zajímavých trhů, kde očekáváme vzhledem k dlouhodobému rozvoji ekonomiky další expanzi,“ řekl šéf SUBWAY pro střední a východní Evropu Martin Princ.
Další čtyři Subway na obzoru
V letošním roce má SUBWAY, který se orientuje na přípravu a prodej zdravých sendvičů, v plánu otevřít celkem pět restaurací. „Vedle Trenčína to bude také Banská Bystrica, Bratislava, Košice a Piešťany. Čtyři z nich budou v obchodních centrech, pouze v Banské Bystrici jdeme do středu města,“ uvedl Martin Princ. SUBWAY tak letos na Slovensku vytvoří 40 až 50 nových pracovních míst.
Letos ve střední Evropě až 30 Subwayů
V pěti zemích střední Evropy chce SUBWAY letos otevřít téměř 30 restaurací, nejvíce v Polsku, kde by jich mělo vzniknout 20. V Česku chce letos otevřít tři nové restaurace. Ve střední Evropě - v Česku, Polsku, Slovensku, Maďarsku a Chorvatsku - provozuje SUBWAY celkem 47 restaurací, všechny na principu franchisingu. „Také na Slovensku budou všechny naše restaurace na principu franchisingu, tedy partnera - podnikatele,“ uvedl Martin Princ. V příštím roce by pak na Slovensku mělo vzniknout dalších pět nových restaurací se značkou SUBWAY.
Zobrazit v katalogu franšíz




















PŘEČTI ČLÁNKY

Franšízy v oblasti gastronomie nejsou ničím novým. Přesto je koncept Hey Foods v mnoha ohledech od provozování tradiční restaurace dost odlišný.
Franšíza 360pizza nabízí rebranding stávajícím gastro provozovnám. Jak změna pomůže efektivitě podnikání vysvětlí Markéta Krejčíková, manažerka pro rozvoj.
Franšíza Bageterie Boulevard vyrostla spolu s Crocodille na rekordních 1,6 miliardy obratu. Po covidových letech je zpět na předních pozicích mezi fastfoodovými řetězci.
„Nyní se zaměřujeme na bistro, kde chceme pizzy odbavovat do 7 minut,“ říká zakladatel franšízové sítě Vosíme.cz Richard Halmazňa.
Špagetka je franšíza s čerstvými těstovinami, kávou a zmrzlinou. Má originální receptury i způsob lokace trucků. Jak tento koncept funguje v praxi?
Nejčtenější

Pokud se Vám při vyslovení slova franšízing vůbec něco vybavuje, je to skvělé!
Franšíza s pracovními oděvy je na trhu už více jak 5 let. Petra Tománková, manažerka pro rozvoj, přibližuje, pro jaké podnikatele je koncept vhodný.
Další franšíza vstoupí do konkurence amerických fastfoodových značek a první pobočka vznikne v Praze. Co nového se dá do byznysu s burgery přinést?
Dánská značka City Calendar míří na český trh a hledá partnery pro expanzi. Zaměřuje se na tvorbu, výrobu a distribuci originálních lokálních adventních kalendářů s vouchery.
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...