SUBWAY se zajímá o letiště

Jeden z největších fast-foodových řetězců na světě, společnost SUBWAY, se ve střední Evropě zajímá o vstup na zdejší letiště. „Přestože se současná ekonomická recese významně dotýká letecké dopravy, dlouhodobě jsou letiště v našem hledáčku. Týká se to mezinárodních letišť v celé střední a východní Evropě,“ uvedl Manažer Rozvoje SUBWAY pro střední a východní Evropu Martin Princ.
První je Praha
Prvním letištěm v regionu střední a východní Evropy, kam řetězec založený na franchisingu se svou provozovnu vstupuje, je pražské letiště Ruzyně. „Letiště Ruzyně v Praze je jedním z klíčových leteckých uzlů regionu a proto je přirozené, že při našem rozvoji je tato lokalita první, kam SUBWAY vstupuje. A to i přes předpokládaný pokles letecké dopravy v letošním roce,“ uvedl Martin Princ. Provozovnu otevře síť fast-foodů nejpozději na začátku května. Do budoucna přitom SUBWAY nevylučuje zájem ani o další letiště v Česku - v Brně či Ostravě.
V hledáčku jsou i další
SUBWAY považuje letiště za strategické destinace v celém středoevropském regionu. „První kontakty již proběhly například na letišti v polské Varšavě či maďarské Budapešti. Zajímají nás ale také bratislavské letiště na Slovensku, kde se připravuje výstavba nového terminálu, či v chorvatském Zábřehu,“ uvedl Martin Princ. Největší rozvoj si přitom slibuje v Polsku. „Zde jsou vedle Varšavy zajímavá také letiště ve Wroclavi, Krakově či Gdaňsku a v dlouhodobém horizontu také v Katovicích,“ doplnil šéf SUBWAY pro středoevropský region.

PŘEČTI ČLÁNKY

Franšízová síť s více než 200 pobočkami se úspěšně rozvíjí v zemích Evropy. Aktuálně hledá dlouhodobé partnery pro vstup na český trh.
Franšízová síť UGO sází na inovace, vyváženou nabídku a partnery zapojené do každodenního provozu. Růst obratu o 160 % odráží stabilní rozvoj sítě.
Jak si vede Coffeeshop Company od doby, co si vzala vedení nazpět centrála ve Vídni? Díky nižším nákladům chce oslovit nové franšízanty a rozšířit síť v zemích V4.
Food trucky představují nový evropský trend. Rozmach těchto franšíz probíhá i v Česku. Jak je to s investičními náklady a zahájením vlastního podnikání s mobilním občerstvením?
Franšízový koncept BodyBody spojuje moderní technologie a zdravý životní styl. Zájemcům otevírá možnost rozjet vlastní studio i v menších městech.
Nejčtenější

Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
Značka DepilConcept staví na opakované návštěvnosti a šetrné depilaci bez bolesti. Salony má už v Praze, Brně i Zlíně a dále roste.
„Prodávající by měl oslovovat kolemjdoucí a být přátelským průvodcem prodejem. Na tom je náš byznys postavený,“ říká master-franšízant Tiroler pro ČR Adam Červenka.
Aktuální dění kolem McDonald´s a KFC ukazuje, že potenciál pro rozvoj mají menší města se strategickou polohou. Ve Znojmě nedávno otevřeli pobočky hned vedle sebe.
Opustila kancelář, aby se naplno věnovala vzdělávání. Dnes Veronika Bubeníková vede úspěšnou pobočku Školy Populo v Olomouci a pomáhá dětem i dospělým k lepším výsledkům.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...