Bagety do firem

Bageterie Boulevard reaguje na vzrůstající poptávku firemní klientely a spouští novou službu, která bude zajišťovat občerstvení pro zaměstnance v rámci pracovních jednání, seminářů či jiných akcí. Fastfoodový řetězec tak rozšiřuje okruh zákazníků o další segment, kterým je korporátní „food delivery“. Bageterie tímto krokem využila místo na trhu, které nebylo tak nasycené jako klasická dovážka jídla.
Nová služba je postavena na principu přímých objednávek boxů s bagetami přes internetovou platformu. Projekt aktuálně probíhá v testovacím režimu s rozvozovou zónou v širším centru Prahy. V horizontu jednoho až dvou měsíců se chystá díky franšízantům pokrytí celé Prahy, Brna a Plzně a postupně se bude zavádět i do dalších měst, kde má Bageterie Boulevard pobočky. Boxy je podle vedení společnosti možné na vybraných pobočkách vyzvedávat také osobně.
„Naší novou službou následujeme nové trendy na korporátní úrovni. Věříme, že firemní zákazníci ocení nejen naše kvalitní a čerstvé produkty, ale také jednoduchost objednání a plánování s doručením až tzv. na stůl,“ říká manažer projektu Jakub Gottwald s tím, že nabízená služba je vhodná především k plánovaným a opakovaným firemním událostem.
Bageterie Boulevard nabízí možnost franšízového podnikání od roku 2011 a zatím se jí podařilo zprovoznit celkem 20 fastfoodových restaurací. Potenciálním zájemcům o licenci, kteří mají k dispozici alespoň 70% vlastních finančních prostředků, nabízí centrála možnost čerpání půjčky nebo leasingu od mateřské společnosti. Minimální výše investice je přitom 5 miliónů korun.
PŘEČTI ČLÁNKY

Franšízy s „jídlem do ruky“ musí rychle reagovat na zákaznické trendy. Ty nám přiblíží manažerka pro rozvoj franšízové sítě Bageterie Boulevard a 360Pizza Markéta Krejčíková.
Zájemce o franšízové podnikání v gastronomii by nemělo minout spojení značek Bageterie Boulevard a 360Pizza. Letos začali dokonce konkurovat americkým fastfoodům na dálnicích.
Zdeněk Polášek a Martin Lehocký jsou již zkušení franšízanti. Ke dvěma franšízovým pobočkám Bageterie Boulevard přidali i jednu z konceptu 360Pizza.
Síť Bageterie Boulevard se neustále zvětšuje. Nové pobočky najdeme v Praze i v regionech.
Franšíza 360pizza se na našem trhu pomalu rozrůstá. Jaké podmínky musí uchazeči o licenci splnit?
Nejčtenější

Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
Radka Vajo vede úspěšnou pražskou pobočku Century21 ve Zlatnické ulici v Praze. Jak se jí povedlo rozjet vlastní franšízu?
Světová franšízová síť do roku 2025 vstupuje s technologickými novinkami a pokračuje v růstu sítě.
V samotném franchisingu je několik základních pojmů, které by měl znát každý, kdo se o tento způsob podnikání alespoň trochu zajímá.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...