Pizza a burgery od Amici

V únoru se otevře franšíza české gastronomické značky v Třebíči, na přelomu února a března pak přibydou další v Bystrci a Ivančicích. Franšíza v Líšni je ve výstavbě. V tuto chvíli hledá Amici zájemce také pro pobočku v Jihlavě, v hledáčku pro nadcházející měsíce má také Hanou, konkrétně města Olomouc, Přerov a Prostějov. Podle vedení franšízové sítě jsou to vše lokality, které splňují veškeré podmínky pro úspěch konceptu Amici, tedy spádové oblasti alespoň s 50 tisíci obyvateli a velkou poptávkou po kvalitním „fast casual“ stravování.
"V Amici počítáme s dalšími franšízami i v budoucnu, proto máme připravený také dlouhodobější plán rozvoje. Olomouc a okolí jsou blízko Brna, takže můžeme novým partnerům osobně pomoci s rozjezdem nových poboček. Rozhodně se však nebráníme rozšíření do dalších českých měst, rádi bychom se objevili také v Praze, ať i tam mohou milovníci burgerů a pizzy ochutnat naše jídlo,“ nastínil další plány spolumajitel Roman Zajíc.
High tech pro zákazníky
Amici se snaží dbát na technologická řešení a vylepšuje svůj software na základě sledování nastupujících trendů, kdy aktuálně online probíhá tři čtvrtě objednávek. Díky online nástrojům mají zákazníci Amici k dispozici například mapu s pozicí kurýra, který veze jejich objednávku. High tech šetří podle centrály Amici náklady, a optimalizuje provoz kuchyní.
S obchodními partnery se centrála dělí také o moderní receptury, založené na kvalitních surovinách. Jak si založit vlastní pobočku Amici? „Partnerům nabízíme tři typy spolupráce. Prvním je pouze kuchyně s rozvozem, druhým typem je kuchyně s bistrem bez rozvozu, třetím typem je kuchyně s bistrem i rozvozem. Který typ si vybere, záleží jen na něm, průměrná pořizovací cena franšízy se pohybuje kolem 1,5 milionu korun,“ dodává Roman Zajíc.
PŘEČTI ČLÁNKY

„Pro náš růst je klíčové, abychom měli ty správné franšízanty,“ říká Michal Příhoda, výkonný ředitel Fruitisimo Group. Síť loni překonala tržby půl miliardy korun a expanduje dál.
Franšízová síť s více než 200 pobočkami se úspěšně rozvíjí v zemích Evropy. Aktuálně hledá dlouhodobé partnery pro vstup na český trh.
Franšízová síť UGO sází na inovace, vyváženou nabídku a partnery zapojené do každodenního provozu. Růst obratu o 160 % odráží stabilní rozvoj sítě.
Jak si vede Coffeeshop Company od doby, co si vzala vedení nazpět centrála ve Vídni? Díky nižším nákladům chce oslovit nové franšízanty a rozšířit síť v zemích V4.
Franšízový koncept BodyBody spojuje moderní technologie a zdravý životní styl. Zájemcům otevírá možnost rozjet vlastní studio i v menších městech.
Nejčtenější

Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
Značka DepilConcept staví na opakované návštěvnosti a šetrné depilaci bez bolesti. Salony má už v Praze, Brně i Zlíně a dále roste.
„Prodávající by měl oslovovat kolemjdoucí a být přátelským průvodcem prodejem. Na tom je náš byznys postavený,“ říká master-franšízant Tiroler pro ČR Adam Červenka.
Aktuální dění kolem McDonald´s a KFC ukazuje, že potenciál pro rozvoj mají menší města se strategickou polohou. Ve Znojmě nedávno otevřeli pobočky hned vedle sebe.
Opustila kancelář, aby se naplno věnovala vzdělávání. Dnes Veronika Bubeníková vede úspěšnou pobočku Školy Populo v Olomouci a pomáhá dětem i dospělým k lepším výsledkům.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...