Pizza a burgery od Amici

V únoru se otevře franšíza české gastronomické značky v Třebíči, na přelomu února a března pak přibydou další v Bystrci a Ivančicích. Franšíza v Líšni je ve výstavbě. V tuto chvíli hledá Amici zájemce také pro pobočku v Jihlavě, v hledáčku pro nadcházející měsíce má také Hanou, konkrétně města Olomouc, Přerov a Prostějov. Podle vedení franšízové sítě jsou to vše lokality, které splňují veškeré podmínky pro úspěch konceptu Amici, tedy spádové oblasti alespoň s 50 tisíci obyvateli a velkou poptávkou po kvalitním „fast casual“ stravování.
"V Amici počítáme s dalšími franšízami i v budoucnu, proto máme připravený také dlouhodobější plán rozvoje. Olomouc a okolí jsou blízko Brna, takže můžeme novým partnerům osobně pomoci s rozjezdem nových poboček. Rozhodně se však nebráníme rozšíření do dalších českých měst, rádi bychom se objevili také v Praze, ať i tam mohou milovníci burgerů a pizzy ochutnat naše jídlo,“ nastínil další plány spolumajitel Roman Zajíc.
High tech pro zákazníky
Amici se snaží dbát na technologická řešení a vylepšuje svůj software na základě sledování nastupujících trendů, kdy aktuálně online probíhá tři čtvrtě objednávek. Díky online nástrojům mají zákazníci Amici k dispozici například mapu s pozicí kurýra, který veze jejich objednávku. High tech šetří podle centrály Amici náklady, a optimalizuje provoz kuchyní.
S obchodními partnery se centrála dělí také o moderní receptury, založené na kvalitních surovinách. Jak si založit vlastní pobočku Amici? „Partnerům nabízíme tři typy spolupráce. Prvním je pouze kuchyně s rozvozem, druhým typem je kuchyně s bistrem bez rozvozu, třetím typem je kuchyně s bistrem i rozvozem. Který typ si vybere, záleží jen na něm, průměrná pořizovací cena franšízy se pohybuje kolem 1,5 milionu korun,“ dodává Roman Zajíc.
PŘEČTI ČLÁNKY

Food trucky představují nový evropský trend. Rozmach těchto franšíz probíhá i v Česku. Jak je to s investičními náklady a zahájením vlastního podnikání s mobilním občerstvením?
Faency Fries rozšiřuje síť a hledá nové franšízanty. Nabízí dvě varianty podnikání a rychlou návratnost investice.
Franšízový koncept BodyBody spojuje moderní technologie a zdravý životní styl. Zájemcům otevírá možnost rozjet vlastní studio i v menších městech.
Franšízy v oblasti gastronomie nejsou ničím novým. Přesto je koncept Hey Foods v mnoha ohledech od provozování tradiční restaurace dost odlišný.
Franšíza 360pizza nabízí rebranding stávajícím gastro provozovnám. Jak změna pomůže efektivitě podnikání vysvětlí Markéta Krejčíková, manažerka pro rozvoj.
Nejčtenější

Pokud se Vám při vyslovení slova franšízing vůbec něco vybavuje, je to skvělé!
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
„Díky propracovanému vzdělávacímu systému dokážeme na podnikání v realitách připravit i franšízanta bez předchozích zkušeností,“ říká Petr Zelenka, ředitel sítě Next Reality.
„Nízké náklady a rychlá návratnost dělají z Edukido ideální volbu pro ty, kteří chtějí podnikat a zároveň podpořit rozvoj dětí,“ říká provozní ředitel Bartłomiej Misztal.
Přinášíme aktuální žebříček nejúspěšnějších globálních franšízových značek. V TOP 10 nechybí franšízy známé z tuzemského trhu. Nejsilnějším sektorem zůstává gastro.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...