S novým franšízantem v Olomouci
Nové místo, nový design i noví provozovatelé. Tím vším se vyznačuje další franšízová pobočka této sítě. Řadí se tak z 27 dalším hospodám pod touto značkou, do kterých mohou zákazníci zajít jak v Praze, tak i ve většině krajských městech. „Otevřením nové Potrefené husy pro nás v Olomouci začíná nová éra. Podnik nově povedou Jaroslav Mašlaň a Michal Ripp, profesionálové v oboru gastronomie, pro které se bude jednat už o pátý gastronomický provoz. Jsme přesvědčeni, že jejich profesionalitu obyvatelé Olomouce i turisté, kteří zamíří do tohoto krásného moravského města, ocení,“ říká Jan Trochta, manažer značkových hospod společnosti Pivovary Staropramen.
Olomoucká Potrefená husa našla své místo v kompletně zrekonstruovaném rekonstruovaném historickém domě Paláce Podstatských z Prusínovic. Ten umožnil architektům vytvořit restauraci v novém pivovarském stylu. To tuto „Husu“ navrací více do pivního konceptu, ze kterého vzešla. Dominantou restaurace v novém designu je pivní bar s jedinečnou pípou, který mají hosté prakticky celou dobu na očích.
Při tvorbě nové podoby interiéru byl kladen důraz na přírodní materiály a celkově čistý designový styl. „Návštěvníci se setkají s komponenty z kartáčovaného dřeva a nerezu, styl ale přitom zůstává elegantní s puncem originality Potrefených hus,“ dodává Trochta. Olomoucká husa je po jedné pražské a jedné plzeňské teprve třetí restaurací v tomto novém směru.
Stejně jako v dalších restauracích této sítě, hraje hlavní roli pestrá nabídka piv a tradiční nabídka kvalitních jídel, na která jsou zvyklí hosté z celé republiky. Speciálně pak v Olomouci přibude na menu valašská kyselica. Aby kvalita piva byla trvale stoprocentní, bude do Olomouce pravidelně přijíždět mistr výčepu Pivovarů Staropramen.
Před 18ti lety Pivovary Staropramen otevřely v Praze na Vinohradech svou první Potrefenou husu, franšízový koncept značkových restaurací. V současné době můžete v České republice navštívit celkem 29 provozoven Potrefené Husy (19 restaurací, 4 Sportbary a 6 Beerpointů), které za rok navštíví okolo 2,8 mil. hostů.

PŘEČTI ČLÁNKY

Food trucky představují nový evropský trend. Rozmach těchto franšíz probíhá i v Česku. Jak je to s investičními náklady a zahájením vlastního podnikání s mobilním občerstvením?
Faency Fries rozšiřuje síť a hledá nové franšízanty. Nabízí dvě varianty podnikání a rychlou návratnost investice.
Franšízový koncept BodyBody spojuje moderní technologie a zdravý životní styl. Zájemcům otevírá možnost rozjet vlastní studio i v menších městech.
Franšízy v oblasti gastronomie nejsou ničím novým. Přesto je koncept Hey Foods v mnoha ohledech od provozování tradiční restaurace dost odlišný.
Franšíza 360pizza nabízí rebranding stávajícím gastro provozovnám. Jak změna pomůže efektivitě podnikání vysvětlí Markéta Krejčíková, manažerka pro rozvoj.
Nejčtenější

Pokud se Vám při vyslovení slova franšízing vůbec něco vybavuje, je to skvělé!
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
„Díky propracovanému vzdělávacímu systému dokážeme na podnikání v realitách připravit i franšízanta bez předchozích zkušeností,“ říká Petr Zelenka, ředitel sítě Next Reality.
„Nízké náklady a rychlá návratnost dělají z Edukido ideální volbu pro ty, kteří chtějí podnikat a zároveň podpořit rozvoj dětí,“ říká provozní ředitel Bartłomiej Misztal.
Přinášíme aktuální žebříček nejúspěšnějších globálních franšízových značek. V TOP 10 nechybí franšízy známé z tuzemského trhu. Nejsilnějším sektorem zůstává gastro.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...