Okna i dveře spolupráci dokořán

Balíček k podnikání / Svým franšízantům předá poskytovatel licence kompletní sortiment značky VPO Protivanov. Partneři se také budou moci opřít o podporu v oblasti marketingu, technických záležitostí a také o kontakty na koncové zákazníky, které jim centrála sítě poskytne.
pondělí
01.06.2020
Rozšířit své služby a produkty do dalších regionů. Takový je plán výrobce dveří a oken VPO Protivanov. Pomoci mu v tom mají franšízanti.
 

Ryze česká společnost VPO Protivanov působí na českém trhu od roku 1993. Za tu dobu se jí podařilo nejen prosadit se svými výrobky, ale také vybudovat poměrně hustou síť poboček. A to jak vlastních provozoven, tak i partnerských a franšízových. Momentálně pod značkou VPO Protivanov funguje 6 poboček, které franšízor provozuje sám, a 8 řízených franšízovými partnery.

Příležitost se rozvíjet a podnikat  pod hlavičkou této zavedené značky mají i podnikatelé působící v menších městech. Důkazem toho je fakt, že pobočky VPO Protivanov úspěšně fungují i ve městech jako Boskovice, Bystřice nad Pernštejnem, Hranicích nebo v Polné. Nyní chce růst i do dalších krajů naší země. Partnery tak hledá například na Liberecku, Českobudějovicku, Praze, Uherskohradišťsku, Zlínsku či Ostravsku.

Investice, která na potenciálního franšízanta čeká, se pohybuje okolo 290 tisíc Kč. Tato částka zahrnuje kromě nájmu vzorkovny, který činí zhruba 20 až 30 tisíc Kč, také její vybavení v hodnotě cca 50 tisíc Kč, vozidlo s přizpůsobením pro transport výrobků a příslušenství, nářadí a další vybavení potřebné k bezproblémovému rozjetí a dalšímu budování podnikání franšízanta. „Jeho úkolem bude reprezentace značky ve svěřeném regionu. Ta zahrnuje nejen prodej, montáž a servis výrobků, ale také spolupráci na marketingové propagaci v regionu a vytváření referencí," doplňuje obchodní ředitel Tomáš Burián.

A jaké podmínky musí splňovat budoucí pobočka konceptu VPO Protivanov?  Měla by se nacházet v širším centru města, nebo i mimo něj. Důležité je, aby ji zákazník snadno našel a pohodlně u ní zaparkoval. Neméně důležité také bude, aby franšízant disponoval prostorem, který umožní složení a uskladnění výrobků pro jejich následnou realizaci.


Licence na tradici / Společnost VPO Protivanov, která svým fungováním navázala na tradici výroby plastových oken v Protivanově, vyrábí všechny své produkty ve vlastním závodě s dostatečnou výrobní kapacitou.