Fornetti nám chutnají již 10 let

Čerstvě upečené pečivo je vůně, které těžko odoláváme, neodolatelná vůně a čerstvě upečené pečivo stojí za úspěchem společnosti Fornetti. Mnoho let jsme konzumovali „gumové“ rohlíky, křehké, čerstvé a voňavé fornetti jsou lákadlem, kterému odolat je velmi těžké.
Fornetti nabízí franšízovou příležitost pro zájemce ve všech regionech České republiky. Novým franšízovým konceptem společnosti Fornetti je FORNETTI Centro. První taková provozovna byla nedávno otevřená na Francouzské ulici v Praze.
Kromě již známých čerstvých fornettek nabízí ještě několik druhů pizzy, zapečené bagetky, obložené bagetky, teplé sendviče nebo plněné croissanty, jako doplněk nealkoholické nápoje a kávu. K dispozici je také zvýhodněné menu. Provozovna se osvědčila jako velmi zdařilý koncept. Umístěná je v okolí škol a daří se jí, i když jsou zatím prázdniny.
Po deseti letech na trhu se Fornetti stala známou značkou, nabízí franšízové podnikání za velmi výhodných podmínek a nízké pořizovací náklady. Oblíbený sortiment, kvalitní výrobky, marketingovou podporu, pravidelně inovovaný sortiment a prvotřídní servis mohou být odpovědí pro mnoho lidí hledajících podnikatelské uplatnění.
Stačí si najít pěkné místo v centru dění a začít budovat FORNETTI nebo FORNETTI Centro, je to jedna z nízkonákladových franšíz s rychlou návratností. Více informací, jak provozovat tuto franšízu najdete na našem serveru FranchisingINFO.cz níže v Katalogu franšíz.
PŘEČTI ČLÁNKY

„Pro náš růst je klíčové, abychom měli ty správné franšízanty,“ říká Michal Příhoda, výkonný ředitel Fruitisimo Group. Síť loni překonala tržby půl miliardy korun a expanduje dál.
Franšízová síť s více než 200 pobočkami se úspěšně rozvíjí v zemích Evropy. Aktuálně hledá dlouhodobé partnery pro vstup na český trh.
Franšízová síť UGO sází na inovace, vyváženou nabídku a partnery zapojené do každodenního provozu. Růst obratu o 160 % odráží stabilní rozvoj sítě.
Jak si vede Coffeeshop Company od doby, co si vzala vedení nazpět centrála ve Vídni? Díky nižším nákladům chce oslovit nové franšízanty a rozšířit síť v zemích V4.
Franšízový koncept BodyBody spojuje moderní technologie a zdravý životní styl. Zájemcům otevírá možnost rozjet vlastní studio i v menších městech.
Nejčtenější

Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
Značka DepilConcept staví na opakované návštěvnosti a šetrné depilaci bez bolesti. Salony má už v Praze, Brně i Zlíně a dále roste.
„Prodávající by měl oslovovat kolemjdoucí a být přátelským průvodcem prodejem. Na tom je náš byznys postavený,“ říká master-franšízant Tiroler pro ČR Adam Červenka.
Aktuální dění kolem McDonald´s a KFC ukazuje, že potenciál pro rozvoj mají menší města se strategickou polohou. Ve Znojmě nedávno otevřeli pobočky hned vedle sebe.
Opustila kancelář, aby se naplno věnovala vzdělávání. Dnes Veronika Bubeníková vede úspěšnou pobočku Školy Populo v Olomouci a pomáhá dětem i dospělým k lepším výsledkům.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...