Fornetti nám chutnají již 10 let

Čerstvě upečené pečivo je vůně, které těžko odoláváme, neodolatelná vůně a čerstvě upečené pečivo stojí za úspěchem společnosti Fornetti. Mnoho let jsme konzumovali „gumové“ rohlíky, křehké, čerstvé a voňavé fornetti jsou lákadlem, kterému odolat je velmi těžké.
Fornetti nabízí franšízovou příležitost pro zájemce ve všech regionech České republiky. Novým franšízovým konceptem společnosti Fornetti je FORNETTI Centro. První taková provozovna byla nedávno otevřená na Francouzské ulici v Praze.
Kromě již známých čerstvých fornettek nabízí ještě několik druhů pizzy, zapečené bagetky, obložené bagetky, teplé sendviče nebo plněné croissanty, jako doplněk nealkoholické nápoje a kávu. K dispozici je také zvýhodněné menu. Provozovna se osvědčila jako velmi zdařilý koncept. Umístěná je v okolí škol a daří se jí, i když jsou zatím prázdniny.
Po deseti letech na trhu se Fornetti stala známou značkou, nabízí franšízové podnikání za velmi výhodných podmínek a nízké pořizovací náklady. Oblíbený sortiment, kvalitní výrobky, marketingovou podporu, pravidelně inovovaný sortiment a prvotřídní servis mohou být odpovědí pro mnoho lidí hledajících podnikatelské uplatnění.
Stačí si najít pěkné místo v centru dění a začít budovat FORNETTI nebo FORNETTI Centro, je to jedna z nízkonákladových franšíz s rychlou návratností. Více informací, jak provozovat tuto franšízu najdete na našem serveru FranchisingINFO.cz níže v Katalogu franšíz.
Zobrazit v katalogu franšíz




















PŘEČTI ČLÁNKY

Franšízy v oblasti gastronomie nejsou ničím novým. Přesto je koncept Hey Foods v mnoha ohledech od provozování tradiční restaurace dost odlišný.
Franšíza 360pizza nabízí rebranding stávajícím gastro provozovnám. Jak změna pomůže efektivitě podnikání vysvětlí Markéta Krejčíková, manažerka pro rozvoj.
Franšíza Bageterie Boulevard vyrostla spolu s Crocodille na rekordních 1,6 miliardy obratu. Po covidových letech je zpět na předních pozicích mezi fastfoodovými řetězci.
„Nyní se zaměřujeme na bistro, kde chceme pizzy odbavovat do 7 minut,“ říká zakladatel franšízové sítě Vosíme.cz Richard Halmazňa.
Špagetka je franšíza s čerstvými těstovinami, kávou a zmrzlinou. Má originální receptury i způsob lokace trucků. Jak tento koncept funguje v praxi?
Nejčtenější

Pokud se Vám při vyslovení slova franšízing vůbec něco vybavuje, je to skvělé!
Další franšíza vstoupí do konkurence amerických fastfoodových značek a první pobočka vznikne v Praze. Co nového se dá do byznysu s burgery přinést?
Dánská značka City Calendar míří na český trh a hledá partnery pro expanzi. Zaměřuje se na tvorbu, výrobu a distribuci originálních lokálních adventních kalendářů s vouchery.
Franšíza s pracovními oděvy je na trhu už více jak 5 let. Petra Tománková, manažerka pro rozvoj, přibližuje, pro jaké podnikatele je koncept vhodný.
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...